Kv kb cinsel münasebet

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Travması olan kişi bunun bazen aynısını yapmaktan kaçınacağı gibi bazen de birebir aynısını yapar. Yani öğrenilmiş bir davranış olur. Mesela çocukken istismar edilip büyüdüğünde çocuk istismarcısı olan kişiler de var. "Aa ben zaten travma yaşadım, benim yaşadığımı başkası yaşamasın" şeklinde işlemiyor herkeste.

Oda var evet ama ne bileyim evin ortasında seviseni savunmak hala mantıksız geliyor.

Alo ıncık cıncık ettin yaşlıların seksiyle beni mukayese ettin cevap ver!111
Haftada iki cima icra edip haftada bir nevresim değiştiğine göre kulübün yatakta hijyen standartlarina göre belirlenen çan egrisinde avarajda kaldın 😂😂

Bana çok gerçek gelmedi bu olay. O yaşta insanların bu performansta olabileceğine inanmıyorum 😄 ayrıca evladının,torunlarının evinde bunu yapmazsın bu ayrı bir ayıp, sizin konuyu açıp sormanız apayrı bir ayıp 😄
Ayıplar üstüne ayıp hahaha bende garipsedim ama gerçektir ya belli yaştan sonra iş bitiyor olayı külliyen yalan azıp kuduruyolar daha da😂😂

Ay anam çok güldüm kızzzz 🤣🤣🤣🤣🤣 okurken hayal ettim yaşlı başlı çifti şey ederken 😅😅 oğlunun evi de olsa kapı açık vs yapılmaz yani yaa ben de tepki verirdim hadi çocuklar görse vs travma sebebi
Ay tövbeler olsun ben çok güldüm yaaa 🤣🤣😅😅😅

Yani ben de kayınpederin yüzüne diyemezdim belki ama o anı yaşayıp çocuklarımı düşününce ne yapardım bilemiyorum. Hatta ben eşimden önce kayınvalideyle konuşurdum açık açık, eşime diyemezdim sanırım.
Çocuklar için de, cinsel kimliklerini yeni yeni öğreneceği yaş grubunda, böyle bir görüntüye maruz kalmak travma yaratabilirdi.
Kp yoktu söylerken

Yaşlı oldukları için belki kısa süreceğini düşünüp kapıyı kapatmamış olabilirler burda onların hatası var ama sizin bunu ulu orta konuşmanız ve daha da ötesi buraya taşıyacak kadar dedikodu malzemesi yapmanız bana daha korkunç geldi. Kaynananızla anlaşılır bir dil ile bu konuyu kapatabilirdiniz. Bi Show habere çıkmadığınız kaldı.

Yok bence bilerek yapmıyorlar, çok daha kötüsü maalesef gerçekten öyle düşünüyorlar... Hepsi ağır travmatik, yobaz , tehlikeli derecede cahil ve saldırgan ve gordugumuz üzere sayıları da hiç az değil...
Biliyor musunuz ben buraya yazarken tamamen sinirimi atmak istemiştim, kim ne diyecek ne tepki verecek “acaba” diye hiç düşünmedim,çünkü herkes benim gibi ayıplayacak tüü ne ayıp diyecekler dedim..Sonuçta çocuklar söz konusu…

Bana çok gerçek gelmedi bu olay. O yaşta insanların bu performansta olabileceğine inanmıyorum 😄 ayrıca evladının,torunlarının evinde bunu yapmazsın bu ayrı bir ayıp, sizin konuyu açıp sormanız apayrı bir ayıp 😄
Sen bı de ayrıntıları bilsen, film gibi.. 🥴

Türü :Erotik-korku-suç-dram
IMDb:9,5
Oyuncular: nene (75) dede (85) çiçek (30)
Yönetmen: İçsel Güdü
Dil: Kürtçe (Türkçe dublaj)

Bu mübarek ramazan ayin da iyi dedikodu yaptınız heeee arkalarından tutup attınız.Allah affetsin sizi. Ne diyim.... :olamaz:

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X