Travması olan kişi bunun bazen aynısını yapmaktan kaçınacağı gibi bazen de birebir aynısını yapar. Yani öğrenilmiş bir davranış olur. Mesela çocukken istismar edilip büyüdüğünde çocuk istismarcısı olan kişiler de var. "Aa ben zaten travma yaşadım, benim yaşadığımı başkası yaşamasın" şeklinde işlemiyor herkeste.
Haftada iki cima icra edip haftada bir nevresim değiştiğine göre kulübün yatakta hijyen standartlarina göre belirlenen çan egrisinde avarajda kaldınAlo ıncık cıncık ettin yaşlıların seksiyle beni mukayese ettin cevap ver!111
Ayıplar üstüne ayıp hahaha bende garipsedim ama gerçektir ya belli yaştan sonra iş bitiyor olayı külliyen yalan azıp kuduruyolar daha daBana çok gerçek gelmedi bu olay. O yaşta insanların bu performansta olabileceğine inanmıyorumayrıca evladının,torunlarının evinde bunu yapmazsın bu ayrı bir ayıp, sizin konuyu açıp sormanız apayrı bir ayıp
Iki gundur boyle burasi gormemissinizBu gün işim çoktu , curcuna olmuş burada… beni bekleseydiniz ya
AhahahahağapapaHaftada iki cima icra edip haftada bir nevresim değiştiğine göre kulübün yatakta hijyen standartlarina göre belirlenen çan egrisinde avarajda kaldın
Mune abla benim yazmamı bekliyor , ayın yarısında banlıyım artık ağzımı açmaya korkar oldum
Ne alaka niye günah olsun boş yere fetva verip siz günaha girmeyin benceTövbe tövbe oruç fln tutuyorlar mı? Kzz günah de ramazanda olmaz de asdffgghjkkllvallahi benim de sinirlerim bozuldu
Kp yoktu söylerkenYani ben de kayınpederin yüzüne diyemezdim belki ama o anı yaşayıp çocuklarımı düşününce ne yapardım bilemiyorum. Hatta ben eşimden önce kayınvalideyle konuşurdum açık açık, eşime diyemezdim sanırım.
Çocuklar için de, cinsel kimliklerini yeni yeni öğreneceği yaş grubunda, böyle bir görüntüye maruz kalmak travma yaratabilirdi.
KV bunu beğendiNe alaka niye günah olsun boş yere fetva verip siz günaha girmeyin bence
Röntgenlenme umudu ile kapıyı bilerek açık tutmak?Ne alaka niye günah olsun boş yere fetva verip siz günaha girmeyin bence
Biliyor musunuz ben buraya yazarken tamamen sinirimi atmak istemiştim, kim ne diyecek ne tepki verecek “acaba” diye hiç düşünmedim,çünkü herkes benim gibi ayıplayacak tüü ne ayıp diyecekler dedim..Sonuçta çocuklar söz konusu…Yok bence bilerek yapmıyorlar, çok daha kötüsü maalesef gerçekten öyle düşünüyorlar... Hepsi ağır travmatik, yobaz , tehlikeli derecede cahil ve saldırgan ve gordugumuz üzere sayıları da hiç az değil...
Sen bı de ayrıntıları bilsen, film gibi..Bana çok gerçek gelmedi bu olay. O yaşta insanların bu performansta olabileceğine inanmıyorumayrıca evladının,torunlarının evinde bunu yapmazsın bu ayrı bir ayıp, sizin konuyu açıp sormanız apayrı bir ayıp
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?