- 21 Kasım 2017
- 28.315
- 122.647
- 598
Bi ara perşembe gecesini Turabi’nin sex day, orgasm dayi gibi olduğunu öğrendik. Yaşlılar o gece cuma gecesi sayıldığı için cima eyleyip gusül abdesti almayı seviyorlarmış.Allah aşkına bu kadar ne konuştunuz?
Kahvemi alıp okumaya değer mi kızlarr
Su damlatarak odaya kosmuslar, antre Su olmus hepPeki şey konuşuldu mu? Hani gece çimmişler ya havlu ne kullanmışlar? Misafir havlusu banyoda hazır bekliyo muymuş? Yoksa koşa koşa su damlatarak mı dönmüşler salona?
YA bu detaylardan nasıl eminiz püüO degilde sanki banyoya da ciplak gitmisler demisti konu sahibi o daha kotu
Kayinvalidesi donu dizinde giderken gormus konu sahibi. Hersey her detay konusuldu kikirdemeler felan daYA bu detaylardan nasıl eminiz püü
Başka nolmuş 55 sayfa okutma bizeEvi temizliyordu en son, vermiştir belki şimdiye. :)
Nene ayyy burasıda batmış demis salonda ama cikarabildiler mı henuz bilmiyoruziyk sevişince sıvılar hemen yakalanır peçeteyle de kp penisinden damlayan sular ıyk ıyk
Doğacak çocuk perşembe akşamı cuma gecesi yapılınca hayırlı oluyomuş, eskiler öyle inanıyor da bunların çocuk yapacak hali mi kalmış sjsjsjsBi ara perşembe gecesini Turabi’nin sex day, orgasm dayi gibi olduğunu öğrendik. Yaşlılar o gece cuma gecesi sayıldığı için cima eyleyip gusül abdesti almayı seviyorlarmış.
Turabinin seks deyine konu nasıl geldi yaşlılar turabi de mi toplanıyormuş?Bi ara perşembe gecesini Turabi’nin sex day, orgasm dayi gibi olduğunu öğrendik. Yaşlılar o gece cuma gecesi sayıldığı için cima eyleyip gusül abdesti almayı seviyorlarmış.
Aaa, sen o güne babalar günü dendiğini de bilmiyorsundur.Bi ara perşembe gecesini Turabi’nin sex day, orgasm dayi gibi olduğunu öğrendik. Yaşlılar o gece cuma gecesi sayıldığı için cima eyleyip gusül abdesti almayı seviyorlarmış.
Ucundan döndüm bacım. Konudan kaçtım. Sayende yine girdim nalet konuya.Ay pek yemek yerken yencek bı konu degil ama uyarayım, bı ara hepimizin midesi ağzına geldi, hattaWing sahiden kustu galiba dün gece
Şaka…Aaa, sen o güne babalar günü dendiğini de bilmiyorsundur.
Yok onu ben uydurdum şimdi. Sen ne sıklıkla yatak çarşafı değiştiriyorsun?Turabinin seks deyine konu nasıl geldi yaşlılar turabi de mi toplanıyormuş?
Bunu ben neden biliyorum ya offAaa, sen o güne babalar günü dendiğini de bilmiyorsundur.
Ne bileceğim ben o gün tuttuğunuDoğacak çocuk perşembe akşamı cuma gecesi yapılınca hayırlı oluyomuş, eskiler öyle inanıyor da bunların çocuk yapacak hali mi kalmış sjsjsjs
Böyle pislik şeyleri ben bilirdim. Ben niye ilk defa duydum ya.Bunu ben neden biliyorum ya off
Kayınvalidesigil gitmiş işte en sonunda, gitmeden de adamın şeyi yüzünden eve gidiyoruz demiş işte en son sofrada. :)Başka nolmuş 55 sayfa okutma bize
Demek sadece o gün yapıyolarsa..Ne bileceğim ben o gün tuttuğunu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?