Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sen daha masumsunBöyle pislik şeyleri ben bilirdim. Ben niye ilk defa duydum ya.
Ama hayır yaa…Demek sadece o gün yapıyolarsa..
Ahajsjsjjss dedenin uçkur yenidoğan fillerin hortumunu kullanmayı bilmemesi gibi sağa sola savruluyorKayınvalidesigil gitmiş işte en sonunda, gitmeden de adamın şeyi yüzünden eve gidiyoruz demiş işte en son sofrada. :)
Nene kadin hastaliklarindan korunmanin yolunu bulmuşHe bir de şey var ET GİREN YERE DERT GİRMEZ.![]()
Her hafta değiştiriyorum bunun konuyla bir ilgisi var mı Firdevs hanımYok onu ben uydurdum şimdi. Sen ne sıklıkla yatak çarşafı değiştiriyorsun?
Peki ilişki sıklığınız ne özel olmazsaHer hafta değiştiriyorum bunun konuyla bir ilgisi var mı Firdevs hanım
Erkekler bu yorumları görseydi kadınlara şapka çıkarır eğilirdi. Konu şap şup seslerinden , kapı açık anadan üryan halde yiyişmekten , içli köfteden nerelere geldi yaa . Bir de hâlâ bu sevişen yaşlı çifti savunanlar varİki ihtiyarın cinselliği 55 sayfalık yorum mu aldı yoksa konu başka şeylere mi evrildi?![]()
Yaşlılar kadar bülbülümüz ötmüyorPeki ilişki sıklığınız ne özel olmazsa![]()
Ya bi söyle sıklık ver. Ona göre tespit yapacağım.Yaşlılar kadar bülbülümüz ötmüyor![]()
Yaşlıların sevişmesinde sorun yokta herkes kendi evinde şaapsınErkekler bu yorumları görseydi kadınlara şapka çıkarır eğilirdi. Konu şap şup seslerinden , kapı açık anadan üryan halde yiyişmekten , içli köfteden nerelere geldi yaa . Bir de hâlâ bu sevişen yaşlı çifti savunanlar var
Len dümdük sorunca utandım yaYa bi söyle sıklık ver. Ona göre tespit yapacağım.![]()
Aynen öyle gitsinler ne yapıyorsa kendi evlerinde yapsınlar , bağ bahçede açık alanda , 45 yaşındaki kızının olduğu aynı odada yapıyorlar demekki kendilerini göstermeyi seviyorlar bilerek yapıyorlar bunu.Yaşlıların sevişmesinde sorun yokta herkes kendi evinde şaapsın
Tüm siteye konu bildirimi gitmesi ahsjsjjs
Bı de nenenin ikide birde " kocayı reddetmek günah" diyip gelinin yüzüne kıkırdaması varNene kadin hastaliklarindan korunmanin yolunu bulmuş![]()
Dedeyle neneye sahip çıkmak lazım ne de olsa türünün son örnekleriErkekler bu yorumları görseydi kadınlara şapka çıkarır eğilirdi. Konu şap şup seslerinden , kapı açık anadan üryan halde yiyişmekten , içli köfteden nerelere geldi yaa . Bir de hâlâ bu sevişen yaşlı çifti savunanlar var