Koş kız koş ama bence kahvesiz gitmez, akşam oku.Allah aşkına bu kadar ne konuştunuz?
Kahvemi alıp okumaya değer mi kızlarr

Atıştırmalık falan da al, bir saatten evvel bitmez bu konu.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Koş kız koş ama bence kahvesiz gitmez, akşam oku.Allah aşkına bu kadar ne konuştunuz?
Bence degmez her sayfada olayi okumadan yorum yapan biri ve ona olayi anlatan birileri cika cika sayfalar cogaldi. Bazilari okudugu halde anlamadi linc edildi felanAllah aşkına bu kadar ne konuştunuz?
Canın sıkılınca oku bari beybiOturup okurum bak![]()
Biliyorum sizin için zor olucak ama sizden metin olmanizi rica ediyorumEngin bilgilerinizden ve muhteşem Türkçenizden bizi mahrum bırakmayın n’olur.
Kıyamam ne kadar inanarak boş konuşuyorSize bugünlük bu kadar aydınlatma yeterli. Fazlasını kaldıramazsınız, ne de olsa alışkın değilsiniz.![]()
Neyse ki bu mühim konudan mahrum değilsin.Bana gelmedi![]()
Gerçekten iki ihtiyarın macerasına neden bu kadar yorum geldi bence konuda sapmalar olmuştur yoksa yani namümkünCanın sıkılınca oku bari beybi![]()
Gerçekten çok şaşırtıcı bir şey, bazı kişiler ne dersen de anlamiyorBence degmez her sayfada olayi okumadan yorum yapan biri ve ona olayi anlatan birileri cika cika sayfalar cogaldi. Bazilari okudugu halde anlamadi linc edildi felan
Prens'in de üçüncü sezonu geliyor :)Kıyamam ne kadar inanarak boş konuşuyor![]()
Yav zaten onlayndın sen durBana gelmedi![]()
Yav zaten onlayndın sen durBana gelmedi![]()
Hastasıyım prensinPrens'in de üçüncü sezonu geliyor :)
Koş kız koş ama bence kahvesiz gitmez, akşam oku.
Atıştırmalık falan da al, bir saatten evvel bitmez bu konu.
Çok muallakta kaldım ek gıda için kitap aldım onu okusam daha iyi sankiBence degmez her sayfada olayi okumadan yorum yapan biri ve ona olayi anlatan birileri cika cika sayfalar cogaldi. Bazilari okudugu halde anlamadi linc edildi felan
Defalarca açıklama yapıldı o yüzden uzadı canımGerçekten iki ihtiyarın macerasına neden bu kadar yorum geldi bence konuda sapmalar olmuştur yoksa yani namümkün![]()
40 yıldır sigara içiyorum hiç alışkanlık yapmadı gibi bişey.Konunun başında bunlardan biri biz üstüne gidince döküldü, "ben küçükken sobalı odada beraber yatiyorduk, annemle babam bizimle aynı odada sex yapiyordu, ben çok gördüm , psikolojime de hicbisey olmadı, herkes görmüştür ne var ki bunda? Abartmayın " diye savundu, sonra eski konularından öğrendik ki 2 yıl vajinismus tedavisi görmüşBiz sebebin bu olabileceğini soyleyince de ne alakası var saçmalamayın diye yine bize kızdı
Bu toplumun cehaletini küçümsemeyin yani, anlatsan da anlamamak için sen kimsin diye üste çıkıyorlar...
Tabii ki oldu. Bir ara çarşaf bile değiştirdik.Gerçekten iki ihtiyarın macerasına neden bu kadar yorum geldi bence konuda sapmalar olmuştur yoksa yani namümkün![]()