Kv kb cinsel münasebet

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yok istesemde karistiramam cunku direkt bu konunun altinda cikti, basligi acanda cicek olarak gözüküyor.

😞 bir sekilde gucunun farkinda degil anladigim kadariyla, belliki fazla naif, yumusak bir karakter.

Icim kaldirmiyor burada olmanizi demeye calistin ve yine de geleceklerini soylediler... ay saka gibi cidden, kocan ne der bu durumda? Dur tahmin edeyim, ay ne abarttin ne yaptilar sanki, temali bi cevabi olur diye düşünüyorum.

Bacimsu, iyi birisin bunu aylardir okudugum mesajlarından görebiliyorum, guclu bir kadin olmak icin tum kozlar elinde, ailen arkanda maddi gucunde var. Kendini niye uzuyor, uzduruyorsun bu kadar.

Hshshsh sabahtan beri ulu orta sevissinler ne var sanki diyen kadinin verdiği tepki bu olmamali... goruntu umrunuzda degilken ses mi rahatsiz etti? Ayrica yazdigimla verdiginiz cevabinda zerre alakasi yok.
Allah aşkına uzak dur yazma kafam şişti 😂sevişmiş mi ne halt etmişse etmiş ne yaparsa yapsın yeter !!!!!

Valla Fox dizisi mi çekiliyor sizin evde😂😂 abi kusura bakmayın yaş falan hiç oraya gelmeyelim. İnsan oğlunun gelininin torununun olduğu ortamda bu işi yapacak kadar kudurmuş olmamalı ya. Benim evimde nasıl yaparlar kapı açık ses gider iğrenç ya düşüncesi bile... Gitsin kendi evinde ne halt ederse etsin kocaman YUH

Fark etmez.
Ban bunu da kabul etmem.
Kışın soğuk kalayım da diyemezler. Diğer gelinler de beni bağlamaz.
Seneler önce kayınvalidem ayağını kırdı, iki katlı ev ay zor mor dediler. Yüz vermedim gelemedi.
Her zaman da yanında söylerim Allah beni de oğluma muhtaç etmesin sizi de. Herkes yerinde sağ olsun ben kimseyle aynı evde yaşamam uzun da kalmam derim.
Siz aşırı fazla fazla alttan almışsınız.
Bu ne mıçmıçlıktır. Böyle samimiyet çekemem ben.
Sizinki sabır da değil artık cidden başka bir şey
Annemin etkisi çok haklısınız..
Kendim olmama asla izin vermiyor..
Hep bi müdahale.
Annem 2-3 günde bir arar “aman kızım merhamet edin siz de yaşalanacaksınız evine buyur et hediye al yok evlerine giderken eliniz dolu gidin…” gibi gibi.
En son ona da bu konuda yeter beni taciz etme onlarla ilgili, çok istiyorsan sana gelsinler kalsınlar dedim tamam dedi ama annemin tahammülü sıfırdır 3 saatte de kovar

Kv bu akşam bana sen çok abartıyorsun ne olmuş falan dedi,kızı evimize gidelim babamla cozutuyorsunuz falan dedi kabul etmiyor asla.
Sakın dedim bi daha benim evimde böyle bişey deneme denersen bu kadar tepki az kalır dedim.Ne yaparsın kapıya mı koyarsın koyarım valla dedim.

o ne olaki

Kv bu akşam bana sen çok abartıyorsun ne olmuş falan dedi,kızı evimize gidelim babamla cozutuyorsunuz falan dedi kabul etmiyor asla.
Sakın dedim bi daha benim evimde böyle bişey deneme denersen bu kadar tepki az kalır dedim.Ne yaparsın kapıya mı koyarsın koyarım valla dedim.

o ne olaki
Hala gitmediler mi yaa. Eşiniz de bir garip gerçi o bari göndersin. Bir iftara davet ettiniz diye bir hafta kalıyorlar mı. Nerde oturuyorlar başka ilde mi

Annemin etkisi çok haklısınız..
Kendim olmama asla izin vermiyor..
Hep bi müdahale.
Annem 2-3 günde bir arar “aman kızım merhamet edin siz de yaşalanacaksınız evine buyur et hediye al yok evlerine giderken eliniz dolu gidin…” gibi gibi.
En son ona da bu konuda yeter beni taciz etme onlarla ilgili, çok istiyorsan sana gelsinler kalsınlar dedim tamam dedi ama annemin tahammülü sıfırdır 3 saatte de kovar
E anlattınız mı olayı, ona ne diyor anneniz. Çok istiyorsa onun evinde kapı açık sahnelesinler est.

Bu arada belli bir yaştan sonra cinsel ilişkinin olması anormal değil mi ya ben mi yanlış biliyorum cidden merak ediyorum hani eskiler derler ya belli bir yaşa gelince ayrı yatılıyor fln diye ay biri beni aydınlatsın kaç yaşında bitiyor o iş😹 menepoz,andropoz fln bu iş bitti demek değil miydi
Bazılarinda hic bitmiyor, benim teyze 72 yasindaydi eniste 75 evde yetiskin 3 cocuklari vardi.
Kuzenim hala bu yasta elinde yastikla banyodan cikiyolar ya derdi.
ev kaalabalik olunca yapacak yer bulamayip banyoya kaciyolarmis 🤣🤣🤣

Topluca ilişkileriniz de bir sorun var bence.
Yaptıkları hoş değil, hadi ne diyim kendilerine hakim olamayacak kadar istekli insanlar diyelim, kapıyı nasıl kapatmıyor musunuz, bu ne özgüven. Utanma sıkılma hiç mi yok.
Yok ki sizler de onlarda hala bunun muhabbetini hoş beş şekilde yapabiliyorsunuz. Başta söyleyiş şekliniz bile bana absürt geldi, sonrasında onların ne var ki muhabbetleri , kapıya mı koyarsın filan, değişik ilişkiler.

1 k ne yazdınız bu kadar yaaaa... kvye kapınızı geceleri kapalı tutun, ev küçük hoş olmuyor dersiniz olur biter. Ayrıca yattıkları yerde çarşaf yok mu, acemi mi bunlar yaaa, elbet dikkat etmişlerdir. Ne nereye düşecek ki?

Seninkilerin merhamet edilecek durumu yok .. gerekirse bosanilir bile çocukların psikolojisi daha önemli ben görsün görme ihtimali olsun müsade etmezdim. Evime de almazdım. Kocanız müsade ediyorsa kocaya bye

Topluca ilişkileriniz de bir sorun var bence.
Yaptıkları hoş değil, hadi ne diyim kendilerine hakim olamayacak kadar istekli insanlar diyelim, kapıyı nasıl kapatmıyor musunuz, bu ne özgüven. Utanma sıkılma hiç mi yok.
Yok ki sizler de onlarda hala bunun muhabbetini hoş beş şekilde yapabiliyorsunuz. Başta söyleyiş şekliniz bile bana absürt geldi, sonrasında onların ne var ki muhabbetleri , kapıya mı koyarsın filan, değişik ilişkiler.
Ahhahhaa 🤣 onların yapması ayıp değil benim uyarmam ayıp ve özgüven ok 👍🏻 ✋🏻

1 k ne yazdınız bu kadar yaaaa... kvye kapınızı geceleri kapalı tutun, ev küçük hoş olmuyor dersiniz olur biter. Ayrıca yattıkları yerde çarşaf yok mu, acemi mi bunlar yaaa, elbet dikkat etmişlerdir. Ne nereye düşecek ki?
Çıplak banyodan çıktılar çıplak odada gezinirken (güya giyinmeye çalışıyorlardı) gördüm.halılarda çarşaf evet yok..koltuğumda gördüm önce (ilişki vaziyetinde) orda çarşaf var ama alev değilki ordan kanepeye geçer geçmez mi ? 🤦🏻‍♀️😖

Hadi atesleri baslarına vurmuş anladik da insan kapısını kapatır ne o öyle. Misafirlikte de aktif olacak kadar ne libidoymus arkadas eşim 31 ben 32 yasına geldik yorgunluktan o ayri yerde ben ayri yerde sizıyoruz haftada bir olursa şükrediyoruz olmuyor bile o kadar ağlak bebeden dolayı millette is bitmemis 😃 Bir de bu cinsellik olayi 50 li yaslardan itibaren azalır 60 larda da biter zannediyordum okudugum konu beni çok sasırtti dedeler evlenme programlarına boşuna cıkmıyormus demek ki 🤣

Çocuklar için gerçekten travma sebebi kendim de çocukken yakaladım çünkü kendimden biliyorum haha. Misafir evinde de yapılmaz ya yaşları umrumda değil karı koca netice de. Ama kapıyı da kitlersin yani. Ses yapmamaya çalışırsın. Adap öğrenmemişler o yaşta ayıp be. İyi yapmışsınız yüze vurmakla dikkat etsinler çocuklarımın psikolojisi daha önemli diye düşünürdüm bende.

İyi de karı koca değil mi bunlar kapının açık kalması dışında ben bir sorun göremedim. Doğru değilden kastınız nedir? Kapıları kapalı olsa sorun yok nikahlı eş bunlar yaşları kaç olursa olsun. Fazla abartmışsınız. Kv kp olunca sorun oldu bence. Kardeşimiz ve eşi olsaydı belki bu şekilde konuşmayacaktınız
Offf arkadas ne merakliymissiniz baskasinin evinde sexe.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X