Kv kb cinsel münasebet

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ahh Ahh yani her zamanki açıklaması izin verilmedi gelemedim oldu ama gerekirse işten kovulma durumuna getirirsin çıkarsın değil mi..

Sadece çarşafı mı komple nevresimi mi değiştiriyorsunuz? Sadece çarşafsa takım bozulmuyor mu?
Nevresimin üstümüzde işi ne Ayrıca ben takim takıntılı değilim. Şuan yatağa gitsem baksam eşimle yastık kiliflarimiz bile çift değildir eminim

Hala gitmediler mi? Rahatsızlığınızı dile getirdiğiniz halde ne utanıp gidiyorlar, ne de eşiniz ailesine gidin demiyor. Sanki fizana gönderecek alt tarafı 15 dklik mesafeymiş. Nasıl bir yüzsüzlük nasıl bir arsızlık pes

Merhametim ağır basıyor bazen aynı hatayı tekrar yapabiliyorum ama asla özür falan dilemiyorum hatalı eşim veya ailesi ise..eskiden söyleyemez dert ederdim artık çatır çatır söylüyorum..
Misal bu defa kv bana karıştıkça cevabını verdim evime aldığım üstüme aldığım her şeye laf eder bu defa o sordukça sanane ben kazanıyorum dedim
Çünkü baktım ki iyi niyetimi kullanıyor ben saygı dedikçe yaşlı dedikçe beni kullanıyorlar..
Misal tencere alırdım ee benzeri vardı ne yapacaksın bunu deyip söylenirdi isterse 20 defa söylensin ben de 20defa açıklama yapardım sabırla..

Dün inanın bütün evimi (malum gecenin sabahı) çamaşır suları ile temizledim dip bucak..
Üstüne kv geldi bana kb nı balkonda traş edicem dedi mutfak sandalyesini ve makas getir dedi
Eski Çiçek olsa içim içimi yiyerek kendimi perişan ederek tamam deyip tamam der üstüne hizmet ederdim..hatta önceki gelişlerinde ben evde traş olsun istemiyorum dedim diye eşime söyledim eşim traşa dışarı götürdü 500 lira verdi getirdi,üstüne laf yedi o kadar para verilir mi vs diye..

Bu defa “hayır henüz temizlik yaptım görmedin mi ne halde yaptım bebeğim kaç defa beni istedi kucağıma alamadım,istemiyorum evinize geçince yapın” dedim..mırın kırın etti oturdu.

35 yaşındayım ama bu yaşımda maalesef yeni yeni önceliğin KENDİM olduğunu öğreniyorum…

Ay bunlar sizin evi resmen bütün pis işleri için ardiye gibi kullaniyorlar 15 dk mesafedeki gelinin evinde haftalarca kalıp seksini, traşını, daha kimbilir ne kadar pis işini yapıp bütün iğrenç vücut atıklarını da alemin kadinina temizletmezsin yaa sen daha önce niye izin verdin ki bunları yapmalarına, en iyi gelin madalyasi mi taktılar?

Ya bunlar ne yerlerse yesinler vazgeçmezler s…şten kv yemekte utanmadan “şeyi için gidelim eve diyor” dedi Allahtan çocuklarım dilini bilmiyor

siz en iyisi bu insanlarla artık yavaştan münasebetinizi kesin. sadece bu olay özelinde söylemiyorum bunu. kendinizin ve evlatlarınızın iyiliği için uzaklaşın. yoksa siz de istemsiz şekilde maaile peeping yaparken kendinizi bulacaksınız.

Ya bunlar ne yerlerse yesinler vazgeçmezler s…şten kv yemekte utanmadan “şeyi için gidelim eve diyor” dedi Allahtan çocuklarım dilini bilmiyor
İnsan oğlunun yanında şunu der mi? Tövbeler olsun ya.
Babaannemle dedemin de 65-70 yaşlarını gördüm, rahmetlilerden hiç öyle şeyler duymadım.

Kv aşırı menfaatçi bir kadın.
Ona dünyaları ver işini gör seni dünya iyisi ilan eder,bi kere hayır de yerin dibine sokar…
Geçenlerde diğer eltimde eli kolu bağlı nasıl sus pus olduğunu gördüm (eltim tavrını koymuş haklı olarak) bu defa dedim ki neden beni yıllarca kullanmaya ezmeye çalıştın ona neden yapamıyorsun (asla kötü niyetle demedim cevabını merak ettim,aksine dik durabilen hayır diyebilen,önceliği kendisi ailesi olan insanlara hayranım)
Dediği aynen şu “ee Ebru bana diyorki bana karışma benim evim benim düzenim sana soru sorulmadıkça konuşma yorum yapma ben de ona karışamıyorum”
O an yıllarca saygı adı altında kendimi yıprattığım her an için kendime için için ağladım…

Makarna yaptım akşamdan çorba vardı
Ben seni zerre tanidiysam sen o içli kofteyi "vallahi yedirmeden yollamam " diye diye bol bol doldurup ellerinle yedirmissindir hepsine kp nin engel tanımaz şehveti ve senin "en iyi gelin ben olacam " hırsın başabaş yarışır.

Son düzenleme:
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…