Ahh AhhŞu sitede değer görmeyen çok kadın gördük ama böylesi yoktu ya. Doğum yapmış eşini hastaneden çıkarmaya gelmez mi insan? Bak yine üzüldüm. Böyle adamın değil anasına babasına hürmet, bir kaşık su verilmez. Beni sevmeyen biri için, ailesi için niye uğraşayım ki…
Nevresimin üstümüzde işi neSadece çarşafı mı komple nevresimi mi değiştiriyorsunuz? Sadece çarşafsa takım bozulmuyor mu?
Az önce gittilerAy daha gitmiyorlar mı?
Evet şimdi gittilerGittiler mi
Bana kalsa ben de degistirmemAcaba sizin ilişki sıklığı mı az, yoksa ben mi pasaklıyım? Bilemedim.
Kv bu akşam bana sen çok abartıyorsun ne olmuş falan dedi,kızı evimize gidelim babamla cozutuyorsunuz falan dedi kabul etmiyor asla.
Sakın dedim bi daha benim evimde böyle bişey deneme denersen bu kadar tepki az kalır dedim.Ne yaparsın kapıya mı koyarsın koyarım valla dedim.
o ne olaki
Merhametim ağır basıyor bazen aynı hatayı tekrar yapabiliyorum ama asla özür falan dilemiyorum hatalı eşim veya ailesi ise..eskiden söyleyemez dert ederdim artık çatır çatır söylüyorum..Şu sitede değer görmeyen çok kadın gördük ama böylesi yoktu ya. Doğum yapmış eşini hastaneden çıkarmaya gelmez mi insan? Bak yine üzüldüm. Böyle adamın değil anasına babasına hürmet, bir kaşık su verilmez. Beni sevmeyen biri için, ailesi için niye uğraşayım ki…
Gittiler şükürHala gitmediler mi? Rahatsızlığınızı dile getirdiğiniz halde ne utanıp gidiyorlar, ne de eşiniz ailesine gidin demiyor. Sanki fizana gönderecek alt tarafı 15 dklik mesafeymiş. Nasıl bir yüzsüzlük nasıl bir arsızlık pes
Gittiler şükür
Makarna yaptım akşamdan çorba vardıaaa içli köfteyi yediremedi mi kayınpederin ya? kadının içine dert girecek şimdi.
Makarna yaptım akşamdan çorba vardı
Ay bunlar sizin evi resmen bütün pis işleri için ardiye gibi kullaniyorlarMerhametim ağır basıyor bazen aynı hatayı tekrar yapabiliyorum ama asla özür falan dilemiyorum hatalı eşim veya ailesi ise..eskiden söyleyemez dert ederdim artık çatır çatır söylüyorum..
Misal bu defa kv bana karıştıkça cevabını verdim evime aldığım üstüme aldığım her şeye laf eder bu defa o sordukça sanane ben kazanıyorum dedim
Çünkü baktım ki iyi niyetimi kullanıyor ben saygı dedikçe yaşlı dedikçe beni kullanıyorlar..
Misal tencere alırdım ee benzeri vardı ne yapacaksın bunu deyip söylenirdi isterse 20 defa söylensin ben de 20defa açıklama yapardım sabırla..
Dün inanın bütün evimi (malum gecenin sabahı) çamaşır suları ile temizledim dip bucak..
Üstüne kv geldi bana kb nı balkonda traş edicem dedi mutfak sandalyesini ve makas getir dedi
Eski Çiçek olsa içim içimi yiyerek kendimi perişan ederek tamam deyip tamam der üstüne hizmet ederdim..hatta önceki gelişlerinde ben evde traş olsun istemiyorum dedim diye eşime söyledim eşim tarla dışarı götürdü 500 lira verdi getirdi,üstüne laf yedi o kadar para verilir mi vs diye..
Bu defa “hayır henüz temizlik yaptım görmedin mi ne halde yaptım bebeğim kaç defa beni istedi kucağıma alamadım,istemiyorum evinize geçince yapın” dedim..mırın kırın etti oturdu.
35 yaşındayım ama bu yaşımda maalesef yeni yeni önceliğin KENDİM olduğunu öğreniyorum…
Ya bunlar ne yerlerse yesinler vazgeçmezler s…ştenbence bi daha misafir edeceksen aşırı düşük kalorili yemekler hazırla ki güçten düşsünler.
Ya bunlar ne yerlerse yesinler vazgeçmezler s…ştenkv yemekte utanmadan “şeyi için gidelim eve diyor” dedi Allahtan çocuklarım dilini bilmiyor
İnsan oğlunun yanında şunu der mi? Tövbeler olsun ya.Ya bunlar ne yerlerse yesinler vazgeçmezler s…ştenkv yemekte utanmadan “şeyi için gidelim eve diyor” dedi Allahtan çocuklarım dilini bilmiyor
Direkt " hayır" deseydin keşke. Haddinden fazla yumuşaksın.Az önce gittilergiderken helallik istediler(her zamanki ritüel) ben de durdum bu defa cevap vermedim
Ne kadar bozulduğumu bilsinler istedim
Tekrar görüşürüz falan dedi görümcem “düşünmem lazım” dedim..
Kv aşırı menfaatçi bir kadın.Ay bunlar sizin evi resmen bütün pis işleri için ardiye gibi kullaniyorlar15 dk mesafedeki gelinin evinde haftalarca kalıp seksini, traşını, daha kimbilir ne kadar pis işini yapıp bütün iğrenç vücut atıklarını da alemin kadinina temizletmezsin yaa
Ben seni zerre tanidiysam sen o içli kofteyi "vallahi yedirmeden yollamam " diye diye bol bol doldurup ellerinle yedirmissindir hepsineMakarna yaptım akşamdan çorba vardı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?