Kv kb cinsel münasebet

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bence çok iyi yapmışsınız .Çocuklarınız görebileceği yerde uluorta sevişen çifter de bı zahmet utansın.Ben olsam ben de delirirdim
Hayy Allah razı olsun 🤣🤝🫶 herkes de iyilik meleği ben kötü cadı oldum
Yapsın tamam yaşına da zevkine de karışmıyoruz tamam ama kapı açık onları üstüste gördüm hatta kb ile gözgöze bile geldik çünkü Kv nin yastığı kapı tarafında idi fotoğrafı canlandırın:) ardından döndüm mutfaktan bu defa ortada giyiniyorlardı yani istense kapı kapanırdı veya kapı arkasına geçilirdi hayır gayet su içer gibi rahattılar
Çok geçmedi kızım yanıma su istemek için geldi 🤦🏻‍♀️ 8yaşındalar ama mutlaka 1-2 defa kalkıyor ikisi de.O karşılaşma ihtimalleri beni kızdırdı bi de bebeğimin her şeyi ortada o çocuk o halıda emekleyecek yeni yıkatmıştım ama midem kaldırmayacak vallahi 😢

Düşünsene ilerde yaşlanmışsın gelinin evinin salonunda kocanla aynı şeyi yaşıyorsun vay beee kısır döngü bu olsa gerek büyük konuşmaaaaaa ettiğini bulursun kınadığını yaşarsınnn demedi demee dünya hali henüz hikayen bitmedi genelde öyle derler yaa hani

Son düzenleme:
Aylardır tedavi gören, ölmeden önce misafir ettiğiniz ve pişman olduğunuz eş ailesini yeniden çağırıp yine bir sorun yaşamışsınız. Hiç şaşırtıcı değil.
O kadar hasta ve yaşlı kayınpeder cidden ilişki yaşayabiliyor mu? Bana garip geldi bu durum biraz. 🤷🏻‍♀️

Kapı açık olduğu için uyarmanızı abes bulmadım ama bunun yeri sahur sofrası değil bence.

Düşünsene ilerde yaşlanmışsın gelinin evinin salonunda kocanla aynı şeyi yaşıyorsun vay beee kısır döngü bu olsa gerek büyük konuşmaaaaaa ettiğini bulursun kınadığını yaşarsınnn demedi demee dünya hali henüz hikayen bitmedi
Gelinin evinde salonda kocasıyla sevişmeyebilir? Bu bir zorunluluk mu? Konu sahibinin seçim hakkı var diye düşünüyorum :D

Aşırı gerginim kızgınım biraz rahatlamaya ihtiyacım var ben mi abartıyorum acaba ama değil bence kıyamet koparmalık da eşim abarttığımı söylüyor yine…

Kv kb kişisini haftasonu ramazan için yemeğe çağırdım maksad muhabbet olsun gelenek olsun eskiden beri yaparız bunları bırakmayalım dedik..
Neyse geldiler çocuklarla biraz kalalım dediler bizdeler o günden beri..
Bu gece 2 gibi su içmeye kalktım,salonda yatıyorlar,salon kapısı açık,kb Kv nin üstünde beraber oluyorlar hemen gözümü kaçırdım ben utandım şahsen..
Bi dahaki dönüşümde ayakta salonun ortasında çıplak giyiniyorlardı acele ile…
Elim ayağım titredi,karanlık tamam ama sokak ışığı o odayı tam aydınlatıyor,çocuklarım geçse göreceklerdi her şeyi…banyo yaptılar banyo bizim odanın dibinde…
Sahur oldu oturdum dedim bu yaptığınız doğru değildi yapılmaz çoluk çocuk var yapmayın falan dedim kb sağır duymuyor Kv de de inkar etti 🤦🏻‍♀️
Yaşları 80-75 ve kb aşırı hastayım deyip her yerde kendine yatak döşek kurduruyor..bizim başımız ağrırken canımız dünyadan bıkıyor..neyse öyle işte canım aşırı sıkıldı onlar aşırı rahat ben uyduruyormuşum gibi oldu
Eşim benim söylenmemi gereksiz buldu
Ee nolmuş deyip durdu..
Her şey bi tarafa küçük 8aylık bebeğim var ben odayı kırklamalıyım yoksa asla bebeğimi odaya sokmayacağım,ya bişey aktıysa düşüncesi bile kusmama sebep. 🤮
Ay çok güldüm, yaş 70 ama iş bitmemiş 🤣 Yatılı kalmayı kabul etmeyin bir daha , ben de çocuğumun bu tür şeylere şahit olmasını istemezdim açıkçası, pes yani kaç yaşında insanlar ve oğullarının evinde yeni evli sabırsız çiftler gibi sevişiyorlar 🤣 Evlerinde niye yapmıyorlar çok tuhaf , insanda biraz çekinme, utanma olur , eşinize de mmaşallah gerçekten bu ne anlayış böyle, acaba sizin anne babanız aynı şeyi yapsa ne tepki verirdi, ben olsam odayı kırklar bir daha da yatılı almazdım...

Gelinin evinde salonda kocasıyla sevişmeyebilir? Bu bir zorunluluk mu? Konu sahibinin seçim hakkı var diye düşünüyorum :D
Kapısını örterim derse bi sıkıntı yok zorunluluğu da yok etme bulma dünyası derler yaa hani bi bakmışsın aynısı başına gelmiş gibi
Hoş istediği yerde sevişsin cagnımmmm 😁

Bu arada ben aile evine gittiğmde açık kapıların önünden geçerken içeri bakmam. Ha bu kapının açık olmasını aklamaz ama gözgöze gelmişsin diye şeyettim. Gerçi hemen sahurda lafını edebildiğine göre fazla da utanmamışsın demek ki

Banyo yaptılar sahur yediler tabii ki..oruç tutacaklar olan bana oldu kocama oldu ikimiz odada birbirimizi yedik aç kaldık
Ay utanmadan banyo da yapmışlar, yeni evliyken uygunsuz bir ortamda vs eşimi kendime yaklaştırmazdım bu banyo meselesinden dolayı, utanırdım, bunlar asmışlar gerçekten 😅

Düşünsene ilerde yaşlanmışsın gelinin evinin salonunda kocanla aynı şeyi yaşıyorsun vay beee kısır döngü bu olsa gerek büyük konuşmaaaaaa ettiğini bulursun kınadığını yaşarsınnn demedi demee dünya hali henüz hikayen bitmedi genelde öyle derler yaa hani
Asla.👎
İnsan yediğinde neyse yetmişinde de odur da diyorlar 🤝
Kv kb gençken de bağda bahçede yapmışlar hep birilerine yakalanmışlar
Ben şükür kapılarımı kapatıyorum uluorta bişey yapmıyorum

Bu arada ben aile evine gittiğmde açık kapıların önünden geçerken içeri bakmam. Ha bu kapının açık olmasını aklamaz ama gözgöze gelmişsin diye şeyettim. Gerçi hemen sahurda lafını edebildiğine göre fazla da utanmamışsın demek ki
Ben niye utanıyorum yahu 👎
Kapıdan geçerken nefes nefese kalmış kb alttaki Kv yapma dur biri geçiyor yahu diye diye gülüşüyor istemsizce dönersiniz noluyor kim neyi görecek..o oda benim odanın çıkışının çarparız yani dönmesenizde görürsünüz rahatça

Asla.👎
Vuhhuu fantezilere gel. Bunlar alışmışlar, seni mi takacaklar

Asla.👎
Yav dur şimdi hemen asla falan deme
Farzet ki eşin bi anda başladı karşı koyamadın kapıda açık kaldı dur örteyim gibisinden ne de olsa beş dakikalık iş diye ulannnn bide geline yakaladınız nolur sence 😁 aklına gelir miyim onu de kızın biri büyük konuşma etme bulma dünyası demişti vs diye :KK70: :KK70:

Aylardır tedavi gören, ölmeden önce misafir ettiğiniz ve pişman olduğunuz eş ailesini yeniden çağırıp yine bir sorun yaşamışsınız. Hiç şaşırtıcı değil.
O kadar hasta ve yaşlı kayınpeder cidden ilişki yaşayabiliyor mu? Bana garip geldi bu durum biraz. 🤷🏻‍♀️

Kapı açık olduğu için uyarmanızı abes bulmadım ama bunun yeri sahur sofrası değil bence.
Evet aynen öyle yaptım son ramazanı olabilir dedim yıllardır çağırırız yemeğini yer giderdi yine yer giderler dedim ne bileyim salonun ortasında sevişeceklerini.

Yav dur şimdi hemen asla falan deme
Farket ki eşin bi anda başladı karşı koyamadın kapıda açık kaldı dur örteyim gibisinden ne de olsa beş dakikalık iş diye ulannnn bide geline yakaladınız nolur sence 😁 aklına gelir miyim onu de kızın biri büyük konuşma etme bulma dünyası demişti vs diye :KK70: :KK70:
Büyük konuşuyorum asla.🤝

Aşırı gerginim kızgınım biraz rahatlamaya ihtiyacım var ben mi abartıyorum acaba ama değil bence kıyamet koparmalık da eşim abarttığımı söylüyor yine…

Kv kb kişisini haftasonu ramazan için yemeğe çağırdım maksad muhabbet olsun gelenek olsun eskiden beri yaparız bunları bırakmayalım dedik..
Neyse geldiler çocuklarla biraz kalalım dediler bizdeler o günden beri..
Bu gece 2 gibi su içmeye kalktım,salonda yatıyorlar,salon kapısı açık,kb Kv nin üstünde beraber oluyorlar hemen gözümü kaçırdım ben utandım şahsen..
Bi dahaki dönüşümde ayakta salonun ortasında çıplak giyiniyorlardı acele ile…
Elim ayağım titredi,karanlık tamam ama sokak ışığı o odayı tam aydınlatıyor,çocuklarım geçse göreceklerdi her şeyi…banyo yaptılar banyo bizim odanın dibinde…
Sahur oldu oturdum dedim bu yaptığınız doğru değildi yapılmaz çoluk çocuk var yapmayın falan dedim kb sağır duymuyor Kv de de inkar etti 🤦🏻‍♀️
Yaşları 80-75 ve kb aşırı hastayım deyip her yerde kendine yatak döşek kurduruyor..bizim başımız ağrırken canımız dünyadan bıkıyor..neyse öyle işte canım aşırı sıkıldı onlar aşırı rahat ben uyduruyormuşum gibi oldu
Eşim benim söylenmemi gereksiz buldu
Ee nolmuş deyip durdu..
Her şey bi tarafa küçük 8aylık bebeğim var ben odayı kırklamalıyım yoksa asla bebeğimi odaya sokmayacağım,ya bişey aktıysa düşüncesi bile kusmama sebep. 🤮
Siz gerçekten öyle bir uyarı yaptınız mı 😳

Asla.👎
Bunları nerden öğrendiniz? Bizim için ilk değil ki deyip kendileri mi anlattılar 🙀

Ben niye utanıyorum yahu 👎
Kapıdan geçerken nefes nefese kalmış kb alttaki Kv yapma dur biri geçiyor yahu diye diye gülüşüyor istemsizce dönersiniz noluyor kim neyi görecek..o oda benim odanın çıkışının çarparız yani dönmesenizde görürsünüz rahatça
Kayınvalide de az fingirdek değil haa🤣

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X