- 8 Şubat 2025
- 449
- 290
- 18
Midem kalktı kızz ayyy tövbe tövbe kınamayayımMenepoz ya da andropoz durumunda cinsellik bitmez onunla alakası yok. ben 60 yaşında biter diye düşünürdüm ama 70-80 yaşında yapanlar hala varmışcanlı örnek flşdglşfdlşgdf
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Midem kalktı kızz ayyy tövbe tövbe kınamayayımMenepoz ya da andropoz durumunda cinsellik bitmez onunla alakası yok. ben 60 yaşında biter diye düşünürdüm ama 70-80 yaşında yapanlar hala varmışcanlı örnek flşdglşfdlşgdf
Ay kötü kötü oldumKızı oradaydı gayet gülerek geçenlerde diğer abimde ben odadayken yaptılar dedikoca 45yaşındaki kızının yanında yapan anne baba..beni yatıyor sanıyorlardı dedi
Ya bu iğrenç değil mi ?
O da hiç sesini etmeden durmuş..
Ben duramazdım en azından uyanacak gibi yapardım şahit olmak istemezdim
Aynen bunlara bir daha gelince şap yada uyku hapı versinler başka türlü bunlar iflah olmazAy kötü kötü oldum
Bacım şunları bi şaplayın bu ne yaaa![]()
Üstüne ben kötü olurumAynen bunlara bir daha gelince şap yada uyku hapı versinler başka türlü bunlar iflah olmaz![]()
KesinlikleCinsellik bölümünde kocamın kuş öldü beybi minvalinde konu açanlara adam elinden su mu içirse napsa![]()
![]()
Gidersinse gitsinler bırak bi de trip atarlar onlarda yerine göre davransın koca koca insanlar. Valla ne bende başkasının evinde yaparım ne de başkası benim evimde yapsın istemem herseyini yeri zamanı varÜstüne ben kötü olurum
Yarın gidelim diyorlardı birbirlerinegidiyorsan git umrumda değil
ben çocuklarım uyanırlar diye bişey yapmak istemiyorum yemin ederim sırf bundan defalarca eşimi reddetmişim..
Ayy badana yaptırırım diğer herşey de çöpeVallahi isteyen istediğini desin ama ben kendi salonumda çoluk çocuğum varken böyle bişeye müsade etmezdim. Konu sahibesini onaylıyorum misafirliğe gidilen bebekli evde “salonda” yapılacak iş değil o iş hem kapı falan da açık o ne öyle ya. Ben öyle bişey görsem ne yapardım acabahemde yaş 80-75 çok garip. Bende olsam bende kırklardım salonu
hayır yani özel hayata saygı iyi güzel de yatak değil bişey değil yatak olsa nevresim çarşaf tamamen kaynar suda yıkarsın halısını yıkatırsın aktı mı diye geçer gider. Ya düşüncesi bile ne kötü
keşke ilk gördüğünde onlar iş üstündeyken cat! diye kapiyi cekseydin. böylece kimse inkar edemezdi kapi acikken sevistiğini.Çünkü hemen karşı odada ikizlerim yatıyor (8yaş kız çocuğu) sık sık uyanıyorlar.Ya onlar denk gelseydi..ben yüzlerine vurmasam bi daha tekrar edeceklerdi belki bu defa çocuklarım görecekti.
tamam gitsinler işte ne güzel konu kapanmış olur temizliğinizi yapar rahatlarsınızÜstüne ben kötü olurum
Yarın gidelim diyorlardı birbirlerinegidiyorsan git umrumda değil
ben çocuklarım uyanırlar diye bişey yapmak istemiyorum yemin ederim sırf bundan defalarca eşimi reddetmişim..
O kadar mı gözü dönmüş yahu nasıl insan bunlar? Bir de yaşlıya hürmet, ramazan bilmem ne diyorsunuz. Yemişim yaşını da ramazanını da. Arsızlara bak utanmayıp kızının yanında cima eyleyen sapık sekiz yaşında çocuğu mu takarKızı oradaydı gayet gülerek geçenlerde diğer abimde ben odadayken yaptılar dedikoca 45yaşındaki kızının yanında yapan anne baba..beni yatıyor sanıyorlardı dedi
Ya bu iğrenç değil mi ?
Demek alışmış kızda ıyyyyy ayrıca seslerini dinlemek hoşunamı gidiyorda sessiz kalmışKızı oradaydı gayet gülerek geçenlerde diğer abimde ben odadayken yaptılar dedikoca 45yaşındaki kızının yanında yapan anne baba..beni yatıyor sanıyorlardı dedi
Ya bu iğrenç değil mi ?
Maşallah sağırmış ama alt takımlar çalışıyor.Aşırı gerginim kızgınım biraz rahatlamaya ihtiyacım var ben mi abartıyorum acaba ama değil bence kıyamet koparmalık da eşim abarttığımı söylüyor yine…
Kv kb kişisini haftasonu ramazan için yemeğe çağırdım maksad muhabbet olsun gelenek olsun eskiden beri yaparız bunları bırakmayalım dedik..
Neyse geldiler çocuklarla biraz kalalım dediler bizdeler o günden beri..
Bu gece 2 gibi su içmeye kalktım,salonda yatıyorlar,salon kapısı açık,kb Kv nin üstünde beraber oluyorlar hemen gözümü kaçırdım ben utandım şahsen..
Bi dahaki dönüşümde ayakta salonun ortasında çıplak giyiniyorlardı acele ile…
Elim ayağım titredi,karanlık tamam ama sokak ışığı o odayı tam aydınlatıyor,çocuklarım geçse göreceklerdi her şeyi…banyo yaptılar banyo bizim odanın dibinde…
Sahur oldu oturdum dedim bu yaptığınız doğru değildi yapılmaz çoluk çocuk var yapmayın falan dedim kb sağır duymuyor Kv de de inkar etti
Yaşları 80-75 ve kb aşırı hastayım deyip her yerde kendine yatak döşek kurduruyor..bizim başımız ağrırken canımız dünyadan bıkıyor..neyse öyle işte canım aşırı sıkıldı onlar aşırı rahat ben uyduruyormuşum gibi oldu
Eşim benim söylenmemi gereksiz buldu
Ee nolmuş deyip durdu..
Her şey bi tarafa küçük 8aylık bebeğim var ben odayı kırklamalıyım yoksa asla bebeğimi odaya sokmayacağım,ya bişey aktıysa düşüncesi bile kusmama sebep.![]()