Kv kb cinsel münasebet

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Aşırı gerginim kızgınım biraz rahatlamaya ihtiyacım var ben mi abartıyorum acaba ama değil bence kıyamet koparmalık da eşim abarttığımı söylüyor yine…

Kv kb kişisini haftasonu ramazan için yemeğe çağırdım maksad muhabbet olsun gelenek olsun eskiden beri yaparız bunları bırakmayalım dedik..
Neyse geldiler çocuklarla biraz kalalım dediler bizdeler o günden beri..
Bu gece 2 gibi su içmeye kalktım,salonda yatıyorlar,salon kapısı açık,kb Kv nin üstünde beraber oluyorlar hemen gözümü kaçırdım ben utandım şahsen..
Bi dahaki dönüşümde ayakta salonun ortasında çıplak giyiniyorlardı acele ile…
Elim ayağım titredi,karanlık tamam ama sokak ışığı o odayı tam aydınlatıyor,çocuklarım geçse göreceklerdi her şeyi…banyo yaptılar banyo bizim odanın dibinde…
Sahur oldu oturdum dedim bu yaptığınız doğru değildi yapılmaz çoluk çocuk var yapmayın falan dedim kb sağır duymuyor Kv de de inkar etti 🤦🏻‍♀️
Yaşları 80-75 ve kb aşırı hastayım deyip her yerde kendine yatak döşek kurduruyor..bizim başımız ağrırken canımız dünyadan bıkıyor..neyse öyle işte canım aşırı sıkıldı onlar aşırı rahat ben uyduruyormuşum gibi oldu
Eşim benim söylenmemi gereksiz buldu
Ee nolmuş deyip durdu..
Her şey bi tarafa küçük 8aylık bebeğim var ben odayı kırklamalıyım yoksa asla bebeğimi odaya sokmayacağım,ya bişey aktıysa düşüncesi bile kusmama sebep. 🤮
Bu çok normal birsey de kapıyı kapatsalarmis keşke sizinde uyarmaniz olmamış

Çünkü hemen karşı odada ikizlerim yatıyor (8yaş kız çocuğu) sık sık uyanıyorlar.Ya onlar denk gelseydi..ben yüzlerine vurmasam bi daha tekrar edeceklerdi belki bu defa çocuklarım görecekti.
Offf bu yönünü düşününce çok kötüymüş hakikaten. Moruklara acilen kötek şart

Salonda koltukta yattıkları zaman altlarına çarşaf benzeri bir şey sermiyor musunuz? Onu makinede bi güzel yıkarsınız. Yastık kılıflarıyla yorgan kılıflarıyla birlikte. Koltuğu da bezle bi güzel silersiniz. Evet yaptıkları çok yanlış ama çareler tükenmez sizin sert çıkışınızdan sonra tekrarı olacağını sanmıyorum. Ki ben ulu orta söyleyemezdim ayrıca kv tek başına iken uyarırdım herhalde ya..
Salonu komple çöpe atamayacağınıza göre 🤣 Güzelce temizlersiniz hatta kv göstere göstere temizleseydiniz.

Çünkü hemen karşı odada ikizlerim yatıyor (8yaş kız çocuğu) sık sık uyanıyorlar.Ya onlar denk gelseydi..ben yüzlerine vurmasam bi daha tekrar edeceklerdi belki bu defa çocuklarım görecekti.
O zaman haklısınız.
8 yaşında kızlarınız görse hiç hoş olmazdı.
Gitsinler evlerinde ne yapıyorlarsa yapsınlar. Kapı açık bir şekilde elalemin evinde sevişmek neyin nesi?
Ha eşiniz söyleyebilirdi sizin söylemeniz belki biraz ağır olmuştur ama ben size hak verdim.

Bence kapılarını kapat artık onlar yattıktan sonra. Ay ınsan kapıyı kapatır. Ben kucukken böyle bışeye şahıt oldum vallahı hala gozumun onınden gıtmıyor😅 baskasının evınde de yapmazsın yanı.
Herkes de benden saygılı olmamı beklemiş anlamadım deseydim ki uyarmadım görmezden geldim eminim herkes derdi uyarsaydın çocuklar görebilirdi diye 🤦🏻‍♀️

80 yaşta bu performans,valla bravo. Bence her yerde de yapsınlar hakları 😁
Çoğu genç karı-koca ölü gibi yatarken 🤣

Konudaki tek gariplik sizin yüzleşmeniz olmuş,insan nasıl söyler? Çok komik.
Başka bir defa daha karşılaştım ama o zaman ikizlerim bebekti ve ben onlara bakmak için kamerayı açtığımda görmüştüm komik gelmişti hiç de bişey demedim belli etmedim..
Ama bu defa salonun ortası kapı açık kızlarım kocaman yani anlayacak yaşta vs vs kızgındım gittim oturdum söyledim diğer konularımda herkes bana sessiz kaldığım için her şeyi hak ettiğimi söylüyordu şimdi de söylediğim için haksız buldular anlamadım bu KK dan bişey.🤣

Ben de öyle yaptım dövdüm sonra da kovdum demişim gibi yorumunuz tuhaf.
Yaa arkadaşlar biz burada okurken midemiz bulandı,hanımefendi gözleriyle görmüş o manzarayı.Daha da kötüsü çocuklarının görme ihtimali çok korkunç.Herkes haddini bilsin gitsinler evlerinde 7/24 sevişsinler.

Salonda koltukta yattıkları zaman altlarına çarşaf benzeri bir şey sermiyor musunuz? Onu makinede bi güzel yıkarsınız. Yastık kılıflarıyla yorgan kılıflarıyla birlikte. Koltuğu da bezle bi güzel silersiniz. Evet yaptıkları çok yanlış ama çareler tükenmez sizin sert çıkışınızdan sonra tekrarı olacağını sanmıyorum. Ki ben ulu orta söyleyemezdim ayrıca kv tek başına iken uyarırdım herhalde ya..
Salonu komple çöpe atamayacağınıza göre 🤣 Güzelce temizlersiniz hatta kv göstere göstere temizleseydiniz.
Kv ye tek söyledim eşime odamızda söyledim yani valla herkes eşine yansıtmasaydın diyor da ben o kadar rahat henüz olamadım 🤦🏻‍♀️

Yaa arkadaşlar biz burada okurken midemiz bulandı,hanımefendi gözleriyle görmüş o manzarayı.Daha da kötüsü çocuklarının görme ihtimali çok korkunç.Herkes haddini bilsin gitsinler evlerinde 7/24 sevişsinler.
Bu KK da bazı hatunlar şaşırtmak için yorum yapıyor sanırım 🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️
Kendi evinizde birileri sevişirken çocuklarınız şahit olsa böyle rahat olur musunuz acaba bana abartmışsın diyorlar 🤣
Bu bi kere istismara bile girer ama anlamadım herkes beni garipsemiş.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X