- 20 Ocak 2015
- 9.427
- 13.542
- 448
- 40
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sofrada eşim yoktu.
Eşim sofrada değildi.Eşim odamızda söylenmeme uyandı..Şimdi evet yaptıkları yanlış siz varken kapı kapalı olmalıydı dikkat etmelilerdi de siz niye bunu sofrada yüzlerine vurup utandırıyorsunuz? Esinizide mahcup etmişsiniz anne babasına karşılıklı şekilde. İnsanlarda inkar etmek zorunda kalmışlar. Keşke böyle yüz göz olmasaydınız.
Ya bi zahmet mahçup olsunlar çoluk çocuğun olduğu evde uluorta o iş olmaz..RobinScherbatsky dediği gibi eşine çaktırmadan kv ile konuşsan çok daha iyi olurdu. Şu an belki eşin belli etmiyor ama çok mahçup olmuştur.
İşte ben de buna sinirlendim kapı açık yapılır mı ya çocuklarım görseydi..Kapi acik kismini bende kacirmissim.
Iyi cesaret mi desem, vurdum duymazlik mi
Gecen esim is yerinde 100 yasinda bir Adam ile 90kusur yaslarinda kadini basmis
Aklima o geldi simdi
Ayy ne bileyim çok sinirlendim kızlarımın görme ihtimali delirtti.Kvme söylerken eşim yoktu.Eşimle odada konuştuk gidio ona mutfakta söyledim..Yüzlerine sahur vakti vurman eşini üzmekten başka birşey yapmaz. Adamın kursağında kalmıştır. Gündüz kv ile özelde konusabilirdin. Olmadı eşine sakince söylerdin adam bı sindirirdi meseleyi babasıyla konuşurdu ben gördüm gibisinden.
Bilerek basılmışlardır. Bakınız hala performans sergileyebiliyoruz diyeKapi acik kismini bende kacirmissim.
Iyi cesaret mi desem, vurdum duymazlik mi
Gecen esim is yerinde 100 yasinda bir Adam ile 90kusur yaslarinda kadini basmis
Aklima o geldi simdi
Misafir olarak gelen kv ve kp tabi ki mahçup olsun o konuda haklısın diyoruz ya. En azından kapıyı kapatıp özel alan yaratmaları gerekirdi. Ben eşin açısından konuştum sonuçta ana babası bir anda böyle şey duyduğunda şaşırmıştır adamcağız. Size de yalandan ''ne olmuş ki'' demiş. O da farkında bence aslında.Ya bi zahmet mahçup olsunlar çoluk çocuğun olduğu evde uluorta o iş olmaz..
Ben kendi evim olmasına rağmen çocuklarım her defasında kapı çalıp içeri girmesine rağmen kapıyı kilitlemeden asla eşimin bana yaklaşmasına izin vermem
Hiçte yanlış yapmadın onlar koskoca insanlar dusunemedilermi evde çocuklar var gelin var oğlan var kapılar açık biri aniden geliverir diye. Bir gece s***k yapmasa ölmezler.İşte ben de buna sinirlendim kapı açık yapılır mı ya çocuklarım görseydi..
Ki ikizlerim çok sık uyanır biri korkar uyanır diğeri suya tuvalete..
Ya hayır anlaşılmadım oğlu yanımızda değildiKapı acikken bu işin olması doğru değil ama sizinde bunu ulu orta söyleyip insanları utandirmaniz doğru değil. Tabi kimse bu durumu görmek istemez. Sonradan kvdenize gece kapıyı kapatıp yatin diyebilirdiniz. Kadini oğlunun yanında yalan söylemeye itmişsiniz
Konu 100luk dede ise ,yokBilerek basılmışlardır. Bakınız hala performans sergileyebiliyoruz diye![]()
Allahtan böyle birşeye şahit olmadılarAyy ne bileyim çok sinirlendim kızlarımın görme ihtimali delirtti.Kvme söylerken eşim yoktu.Eşimle odada konuştuk gidio ona mutfakta söyledim..
Konuda iki ornek var bacimsu.Bu arada belli bir yaştan sonra cinsel ilişkinin olması anormal değil mi ya ben mi yanlış biliyorum cidden merak ediyorum hani eskiler derler ya belli bir yaşa gelince ayrı yatılıyor fln diye ay biri beni aydınlatsın kaç yaşında bitiyor o işmenepoz,andropoz fln bu iş bitti demek değil miydi
Kızı oradaydı gayet gülerek geçenlerde diğer abimde ben odadayken yaptılar dediBu arada belli bir yaştan sonra cinsel ilişkinin olması anormal değil mi ya ben mi yanlış biliyorum cidden merak ediyorum hani eskiler derler ya belli bir yaşa gelince ayrı yatılıyor fln diye ay biri beni aydınlatsın kaç yaşında bitiyor o işmenepoz,andropoz fln bu iş bitti demek değil miydi
Menepoz ya da andropoz durumunda cinsellik bitmez onunla alakası yok. ben 60 yaşında biter diye düşünürdüm ama 70-80 yaşında yapanlar hala varmışBu arada belli bir yaştan sonra cinsel ilişkinin olması anormal değil mi ya ben mi yanlış biliyorum cidden merak ediyorum hani eskiler derler ya belli bir yaşa gelince ayrı yatılıyor fln diye ay biri beni aydınlatsın kaç yaşında bitiyor o işmenepoz,andropoz fln bu iş bitti demek değil miydi
Daha neler duyacağız eskiler ne güzelmiş bu çağ ne pis bir çağ...Benim bildiğim duyduğum bu belli bir yaşa gelince yataklar ayrılmış demek ki eskide kaldı herşeyKızı oradaydı gayet gülerek geçenlerde diğer abimde ben odadayken yaptılar dedikoca 45yaşındaki kızının yanında yapan anne baba..beni yatıyor sanıyorlardı dedi
Ya bu iğrenç değil mi ?
O da hiç sesini etmeden durmuş..
Ben duramazdım en azından uyanacak gibi yapardım şahit olmak istemezdim