- 17 Haziran 2024
- 1.726
- 11.583
- 123
Olanı savunmuyorum bakBüyük konuşuyorum asla.![]()
Ama gonuşma guzummmm büyük gonuşmak hiççç iyi değildir inan ki

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Olanı savunmuyorum bakBüyük konuşuyorum asla.![]()
Anlamıştım fantazi olayı olduğunu, kaç tane başkasının evinde kapı açık sevişen yaşlılar görüyoruz ki. Bağ bahçe çok fenaymış, kimseden de utanmıyolar abo.Asla.
İnsan yediğinde neyse yetmişinde de odur da diyorlar
Kv kb gençken de bağda bahçede yapmışlar hep birilerine yakalanmışlar
Ben şükür kapılarımı kapatıyorum uluorta bişey yapmıyorum
Yaptım yoksa bu tekrarlanacaktı.Ben o ve kızı vardık sofrada.. önce inkar etti sonra ee ne yapayım günah olduğu için karşı koymuyorum dediSiz gerçekten öyle bir uyarı yaptınız mı![]()
Yaptım yoksa bu tekrarlanacaktı.Ben o ve kızı vardık sofrada.. önce inkar etti sonra ee ne yapayım günah olduğu için karşı koymuyorum dedi![]()
En azında yalnızken söyleseydiniz.
Yaptım yoksa bu tekrarlanacaktı.Ben o ve kızı vardık sofrada.. önce inkar etti sonra ee ne yapayım günah olduğu için karşı koymuyorum dediSiz gerçekten öyle bir uyarı yaptınız mı![]()
hayır eşim anlattı kızları anlattı zamanında.Kb yaramaz biri Kv de de günah Olur yok dersem ayağına her yerde vermişBunları nerden öğrendiniz? Bizim için ilk değil ki deyip kendileri mi anlattılar![]()
Kızı ve bendik kızı da görmüş daha önce ve tepki vermemiş öylece bitirmelerini beklemiş.En azında yalnızken söyleseydiniz.
Bunların yaşanması mı, çocukları tarafından muhabbetinin yapılması mı? Aile boyu rahatlık var yani biraz. Eşiniz o yüzden normal karşılamış.Yaptım yoksa bu tekrarlanacaktı.Ben o ve kızı vardık sofrada.. önce inkar etti sonra ee ne yapayım günah olduğu için karşı koymuyorum dedi
hayır eşim anlattı kızları anlattı zamanında.Kb yaramaz biri Kv de de günah Olur yok dersem ayağına her yerde vermiş![]()
O işin en ateslisini bence eskiler yapıyor . Eski topraklar için çok önemli böyle mevzular ben öyle anladım cevremdekilerden deBu arada belli bir yaştan sonra cinsel ilişkinin olması anormal değil mi ya ben mi yanlış biliyorum cidden merak ediyorum hani eskiler derler ya belli bir yaşa gelince ayrı yatılıyor fln diye ay biri beni aydınlatsın kaç yaşında bitiyor o işmenepoz,andropoz fln bu iş bitti demek değil miydi
Hayda…Tutumunuz ve yaklaşımınız yanlış.
Onların yaptığı davranış yanlış evet, ancak sizin yaptığınız daha beter.
Neden sofrada ve eşinizin karşısında böyle birşey yaptınız ki?
Ben yerinizde olsam, usluplu bir şekilde eşimi durumu izah eder, anne babasının yaptığının doğru olmadığını anlatırdım.
Konuyu kayınvalide ve kayınpeder ile asla konuşmazdım, çünkü dillendirmeye utanırdım.
Bana sizin yaklaşım ve tavrınız daha tuhaf geldi.
Sanki siz evli değilsiniz, sanki siz 80 yaşına gelmeyeceksiniz.
İnsanlar kınadığını muhakkak yaşarlar...
Valla bilsem kalacaklarını çağırmazdımAnlaşıldı sizin kayınvalide ve kayınpeder fantezi seviyor.
Bırakın kendi hallerine, siz bu durumdan rahatsızsanız eğer evinize yatılı davet etmezsiniz olur biter.
Salın bağa bahçeye...
İkinci baharlarını yaşıyorlar...
Ya şapur şupur öpüşme sesi geliyordu ben görümcem film izliyor sandımO işin en ateslisini bence eskiler yapıyor . Eski topraklar için çok önemli böyle mevzular ben öyle anladım cevremdekilerden debizim nesildeki cinsel soğukluk isteksizlik onlarda yok ama dışarıya farklı yansitiyorlar .
Hayda…
Neden kocam sofradaymış gibi anlaşılmış..
Kocam odadaydı banyo sesi geldi uyandı.Ben de dedimki sizinkileri çıplak gördüm ee nolmuş dedi yattı.
Ben bekledim sahur için oturup yediler içtiler kalkmaya yakın gittim Kv ben görümcemdik kb vardı ben gidince kalkıp yatağına gitti olsa da sağır zaten..
Kv söyledim hem kapınız açık hem uluorta o sözler şu bu kızlar duyabilirdi dedim
Onlar utanmıyorsa ben hiç utanmam kimse kusura bakmasın onların bu hareketi tekrar etme ihtimali çok yüksekken ayıp deyip susamazdım.
Ya damatlar bile şakasını yapıyor biz de banyo yapmak ister misiniz diyeBunların yaşanması mı, çocukları tarafından muhabbetinin yapılması mı? Aile boyu rahatlık var yani biraz. Eşiniz o yüzden normal karşılamış.