• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kv kb cinsel münasebet

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Asla.👎
İnsan yediğinde neyse yetmişinde de odur da diyorlar 🤝
Kv kb gençken de bağda bahçede yapmışlar hep birilerine yakalanmışlar
Ben şükür kapılarımı kapatıyorum uluorta bişey yapmıyorum
Anlamıştım fantazi olayı olduğunu, kaç tane başkasının evinde kapı açık sevişen yaşlılar görüyoruz ki. Bağ bahçe çok fenaymış, kimseden de utanmıyolar abo.

Tövbe estağfurullah
Yeni evlendiğimde kb gitmiştik. Eltimlerde oradaydı. Birbirimizi hiç tanımıyoruz. Sabah oldu. Kahvaltı yapılacak bunların kalkması bekleniyor.cok geç kalktılar banyoya girip gelmişlerdi. Hem açlıktan gözüm dönmüştü hem şok olmuştum. Aradan 18 yıl geçti.
Böyle bir şeyi minnoş kalbim kaldıramazdı sanırım.

Siz gerçekten öyle bir uyarı yaptınız mı 😳
Yaptım yoksa bu tekrarlanacaktı.Ben o ve kızı vardık sofrada.. önce inkar etti sonra ee ne yapayım günah olduğu için karşı koymuyorum dedi 🤦🏻‍♀️
Bunları nerden öğrendiniz? Bizim için ilk değil ki deyip kendileri mi anlattılar 🙀
hayır eşim anlattı kızları anlattı zamanında.Kb yaramaz biri Kv de de günah Olur yok dersem ayağına her yerde vermiş 🙆🏻‍♀️

Tutumunuz ve yaklaşımınız yanlış.
Onların yaptığı davranış yanlış evet, ancak sizin yaptığınız daha beter.
Neden sofrada ve eşinizin karşısında böyle birşey yaptınız ki?

Ben yerinizde olsam, usluplu bir şekilde eşimi durumu izah eder, anne babasının yaptığının doğru olmadığını anlatırdım.
Konuyu kayınvalide ve kayınpeder ile asla konuşmazdım, çünkü dillendirmeye utanırdım.

Bana sizin yaklaşım ve tavrınız daha tuhaf geldi.
Sanki siz evli değilsiniz, sanki siz 80 yaşına gelmeyeceksiniz.
İnsanlar kınadığını muhakkak yaşarlar...

Yaptım yoksa bu tekrarlanacaktı.Ben o ve kızı vardık sofrada.. önce inkar etti sonra ee ne yapayım günah olduğu için karşı koymuyorum dedi 🤦🏻‍♀️

hayır eşim anlattı kızları anlattı zamanında.Kb yaramaz biri Kv de de günah Olur yok dersem ayağına her yerde vermiş 🙆🏻‍♀️
Bunların yaşanması mı, çocukları tarafından muhabbetinin yapılması mı? Aile boyu rahatlık var yani biraz. Eşiniz o yüzden normal karşılamış.

Okumadan yazanlar için tekrar yazayım kapı kapatma konusunda haklı olduğunu ama uyarma konusunda haksız olduğunu yazdım o zaman bundan sonra onlarda cinsellik yasamasinlar olsun bitsin

Anlaşıldı sizin kayınvalide ve kayınpeder fantezi seviyor.
Bırakın kendi hallerine, siz bu durumdan rahatsızsanız eğer evinize yatılı davet etmezsiniz olur biter.
Salın bağa bahçeye...
İkinci baharlarını yaşıyorlar...

Bu arada belli bir yaştan sonra cinsel ilişkinin olması anormal değil mi ya ben mi yanlış biliyorum cidden merak ediyorum hani eskiler derler ya belli bir yaşa gelince ayrı yatılıyor fln diye ay biri beni aydınlatsın kaç yaşında bitiyor o iş😹 menepoz,andropoz fln bu iş bitti demek değil miydi
O işin en ateslisini bence eskiler yapıyor . Eski topraklar için çok önemli böyle mevzular ben öyle anladım cevremdekilerden de 😁 bizim nesildeki cinsel soğukluk isteksizlik onlarda yok ama dışarıya farklı yansitiyorlar sanki cinsellik onlar için bir eziyetmis gibi istemiyorlarmis gibi. Halbuki gayet azgınlar .

Tutumunuz ve yaklaşımınız yanlış.
Onların yaptığı davranış yanlış evet, ancak sizin yaptığınız daha beter.
Neden sofrada ve eşinizin karşısında böyle birşey yaptınız ki?

Ben yerinizde olsam, usluplu bir şekilde eşimi durumu izah eder, anne babasının yaptığının doğru olmadığını anlatırdım.
Konuyu kayınvalide ve kayınpeder ile asla konuşmazdım, çünkü dillendirmeye utanırdım.

Bana sizin yaklaşım ve tavrınız daha tuhaf geldi.
Sanki siz evli değilsiniz, sanki siz 80 yaşına gelmeyeceksiniz.
İnsanlar kınadığını muhakkak yaşarlar...
Hayda…
Neden kocam sofradaymış gibi anlaşılmış..
Kocam odadaydı banyo sesi geldi uyandı.Ben de dedimki sizinkileri çıplak gördüm ee nolmuş dedi yattı.
Ben bekledim sahur için oturup yediler içtiler kalkmaya yakın gittim Kv ben görümcemdik kb vardı ben gidince kalkıp yatağına gitti olsa da sağır zaten..
Kv söyledim hem kapınız açık hem uluorta o sözler şu bu kızlar duyabilirdi dedim
Onlar utanmıyorsa ben hiç utanmam kimse kusura bakmasın onların bu hareketi tekrar etme ihtimali çok yüksekken ayıp deyip susamazdım.

O işin en ateslisini bence eskiler yapıyor . Eski topraklar için çok önemli böyle mevzular ben öyle anladım cevremdekilerden de 😁 bizim nesildeki cinsel soğukluk isteksizlik onlarda yok ama dışarıya farklı yansitiyorlar .
Ya şapur şupur öpüşme sesi geliyordu ben görümcem film izliyor sandım 🤦🏻‍♀️

Hayda…
Neden kocam sofradaymış gibi anlaşılmış..
Kocam odadaydı banyo sesi geldi uyandı.Ben de dedimki sizinkileri çıplak gördüm ee nolmuş dedi yattı.
Ben bekledim sahur için oturup yediler içtiler kalkmaya yakın gittim Kv ben görümcemdik kb vardı ben gidince kalkıp yatağına gitti olsa da sağır zaten..
Kv söyledim hem kapınız açık hem uluorta o sözler şu bu kızlar duyabilirdi dedim
Onlar utanmıyorsa ben hiç utanmam kimse kusura bakmasın onların bu hareketi tekrar etme ihtimali çok yüksekken ayıp deyip susamazdım.

Zaten olan olmuş, biz ne desek boş.
Siz de yatılı davet etmezsiniz evinize olur biter, herşeyin bir çözümü var nihayetinde.

Bunların yaşanması mı, çocukları tarafından muhabbetinin yapılması mı? Aile boyu rahatlık var yani biraz. Eşiniz o yüzden normal karşılamış.
Ya damatlar bile şakasını yapıyor biz de banyo yapmak ister misiniz diye 🤦🏻‍♀️
Deprem zamanı köydeki bi ahbapları onları çağırdı hadi siz bizi bırakın dediler götürdük bırakmaya oradakiler bile bunlarla banyo ile ilgili şakalar yapıyordu 🤦🏻‍♀️ ben bu genişlikte biri değilim olmadım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X