Ben de konu sahipleri yakalandı sandımKV kb yazınca bambaşka bir şey olacak sandım![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben de konu sahipleri yakalandı sandımKV kb yazınca bambaşka bir şey olacak sandım![]()
Kalmak da şart değil bu arada? Şehirdışından falan gelmiş değiller anladığım kadarıyla.eee madem neden yani?Bu KK da bazı hatunlar şaşırtmak için yorum yapıyor sanırım![]()
Kendi evinizde birileri sevişirken çocuklarınız şahit olsa böyle rahat olur musunuz acaba bana abartmışsın diyorlar
Bu bi kere istismara bile girer ama anlamadım herkes beni garipsemiş.
Aa yok şükür aşırı temkinli biriyimBen de konu sahipleri yakalandı sandım![]()
Her gittikleri yerde kalıyorlar biraz bedavacılar kışı böyle gezerek bitirdiler uzun zamandır çağırmıyordum kafam rahattı..Kalmak da şart değil bu arada? Şehirdışından falan gelmiş değiller anladığım kadarıyla.eee madem neden yani?
Her gittikleri yerde kalıyorlar biraz bedavacılar kışı böyle gezerek bitirdiler uzun zamandır çağırmıyordum kafam rahattı..Kalmak da şart değil bu arada? Şehirdışından falan gelmiş değiller anladığım kadarıyla.eee madem neden yani?
yemin ederm benim eş kişisi de öyle.Adam 1 ay yapmasa tık yok.Kayınpeder ne yiyip içiyor. Neyle besleniyor çok merak ettim. Burada bir sürü konu okuyoruz. Kadınlar şikayetçi. 40 yaşındaki adamlar kısırlaştırılmış kedi gibi köşede oturuyorlar. 80 yaşındaki dede çıksın da demeç versin. Bu gençler de nasiplensin.
Aa yok şükür aşırı temkinli biriyim
Bazen eşime diyorum bu kadar tedirgin olunca tadını çıkaramıyorumkapıyı kilitlemesem asla yapmam çocuklarım görecek diye..
Anlat kız anlat ıncığını cıncığını anlat diyesim geldiYa şapur şupur öpüşme sesi geliyordu ben görümcem film izliyor sandım![]()
Biz o yaşa gelir miyiz bilmiyorum Allah ne kadar ömür verir ama bizimki çalışır mı onu bilemedim bak şimdi. Konuyu okurken şok oldum. Kapı açık seks mi yapılır yahu. Bir de 45 yaşındaki kızlarının yanında da yapmışlar.Maşallah sağırmış ama alt takımlar çalışıyor.
Tam da onu yazacaktım yaaa gerçekten muhabbet öyle bi noktaya evrildi şuanAnlat kız anlat ıncığını cıncığını anlat diyesim geldiYaprak dökümü Fikretin kayınvalidesine selamlar
![]()
He ablacığım takıntılıyım !Adamların sevişmesine ne karışıyorsunuz size ne ki? Üstelik bunu gördüğünüzü de belli etmeniz çok gereksiz olmuş yok odayı kırklayacağım takıntılı mısınız.
Kesin çocuklarının yanında da yapmışlardır bu yüzden normal karşılıyorlar zaten , bunun normal bişey olduğunu düşünmelerinden belli ...Biz o yaşa gelir miyiz bilmiyorum Allah ne kadar ömür verir ama bizimki çalışır mı onu bilemedim bak şimdi. Konuyu okurken şok oldum. Kapı açık seks mi yapılır yahu. Bir de 45 yaşındaki kızlarının yanında da yapmışlar.Acaba çocukları küçükken de yanlarında yapıyorlar mıydı diye düşündüm
Ya daha önce de oldu uyardım bebekler anlamıyorlar ama ben yine de istemiyorum ya görselerdi demiştim tamam olmaz demişti o zamanda..Gorumcenin delirmesi gerekirdi gerçekten. Anne babasının evdeki geline bu şekilde yakalanmış olması onu cileden cikarmaliydi. Ben olsam uyuma taklidi yapmaktansa kalkar bir şekilde sonlsnmasini saglardim. Sonrada erkenden ikisini alıp evden giderdim. He ya bende gördüm diyip normal bir şeyden konuşuluyor gibi davranması aşırı saçma. Sizinde kvnin yüzüne vurmaktansa gorumcenizi bir köşeye çekip annesini bu konuda uyarmasini bir daha evinizde böyle bir şeye şahit olmak istemediğinizi söylemeniz daha doğru olurdu.
Tabii ki yapmışlar..Biz o yaşa gelir miyiz bilmiyorum Allah ne kadar ömür verir ama bizimki çalışır mı onu bilemedim bak şimdi. Konuyu okurken şok oldum. Kapı açık seks mi yapılır yahu. Bir de 45 yaşındaki kızlarının yanında da yapmışlar.Acaba çocukları küçükken de yanlarında yapıyorlar mıydı diye düşündüm
Sabah sabah iyi eğlendim valla , kız benim kaynana kayınpederden de şüphelendim şimdiTam da onu yazacaktım yaaa gerçekten muhabbet öyle bi noktata evrildi şuan![]()
![]()
![]()