KV & Kayınlarım ??

Kusura bakma da seni hizmetci diye almislar o eve. Hayir anlamiyorum ya kazik kadar herif, anasi babasi hic mi temizlik adap utanma falan ogretmemisler, ne demek ya camasirlarini ortaya atarlar falan. Allah askina tiksinmiyor musunuz baskasinin ic camasirini gormekten?? Hayir bir de baskasinin pisligini toplayip temizliyorsunuz ama uzerine size laf etmeyi laf soylemeyi hak goruyorlar oyle mi? Bir de gordugum kadariyla hamilesiniz. Esiniz hic mi bir sey demiyor yahu? Yoksa o da onlarla ayni fikirde mi? Birak odasini toplamayi bir tek copunu bile almam ben olsam. Kalksin kendisi yapsin ya da az yesin kendine hizmetci tutsun. Ama bir dakika, evde gelin varken niye o kadar para sacsinlar degil mi?
Ay sinir oluyorum boyle tiplere, kullandirma bacim kendini kullandirma, ne esine ne ailesine ne de baskasina!

Kendimle gurur duyuyorum demişsin bi de ya neyinle gurur duyuyosun tam olarak?
19 yaşındasın böyle hizmetcilik yapmak için mi evlendin?Senin kocan doğru dürüst bi adam olsa hamile karısına don toplatmaz hiç bana yardım ediyor temizdir falan deme yani.Seven insan sevdiği insanı hizmetçi gibi kullandırtmaz.Bi yapma bakalım sevgi kalıyor mu ortada.
Bayılıyosunuz kocaya al sana koca işte en güzelini bulmuşsun

Kusura bakma ama sen eşşek olursan semer vuranın çok olur.

Hayır ben anlamıyorum hic mi kafaniz calismiyor. Milletin pisliginden sanane. Ben adim bile atmam öyle ortama. Kafanı çalıştir konu sahibi.

valla bende öyleydim ilk zamanlar çamaşır sepetine atarsan yıkanır atmazsan dolabına koy gözüm görmesin derdim... şimdi öğrendi )) birde eskiden bana diyordu ki ceplerine bak bişey kalmış mı kart var mı flash var mı ? yoook canım dedimmm sepete atıyorsan bak öyle at dedim ben tek tek cep bakamam ...sen bilirsin dedim ne varsa onla yıkanır dedim... şimdi tek tek kontrol ediyor sepete atıyor ) ama sözümden dönmedim kaç kere flash hredi kartı ile yıkandı .. sen bilirsin dedim eşime ))

Nasil aile iliskileri var bunlarin aklim almiyor.
Birakin kaynimi abim geliyor kaliyor bazen bende, makine acicam kirlilerini ver diyorum da vermiyor. donunu corabini atiyor bir torbaya evine gidince yikiyor, ustelik yalniz yasayan bir insan bu.
Ne demek yerden elin adaminin donunu toplamak, adam olan donunu toplattigi yengesinin yuzune bakmaya utanir.

Benim de 2 tane kaynım var evi o hale getirseler cinnet geçiririm mevbur toplarlar. Anne baba öğretmemiş mi zamanında düzen tertip. İğrenç insanlar yaa. Eşiniz nasıl bari o da mı onlar gibi pis. Eşinizle konuşun o halletsin. Ya kardeşleriyle ya annesiyle konuşsun. Yerinizde olsam bi daha toplamam. Eşşek kadar adamın kir donunu mu toplayacam işim yok töbe estafurullah.

ay aklıma yaşadığım bir olay geldi bir kere bekar kaynım altlı üstlü oturmamıza rağmen benim banyomda duş almış kendilerinin sohbeni büyüklerdendi hani ısınmasını bekliyorsun falan ne deniyordu aklıma gelmedi valla o da bizim eve girmiş hatta çamaşırı kalmış banyoda ve ıslak vaziyette ertesi gün gördüm onu bende ama ellemedim o ara kv,söz konusu kaynım ve eltim gelmişlerdi birşey demeye mi ne?kaynım dedi ya evde bir koku mu var bende dedim dün duş almışsın banyomda baksırın kalmış ıslak o kokuyordur dedim.hepsi benim suratıma bakıyor kv gitti aldı baksırı eşime de dedim bir daha asla banyoma girmesin diye o da söylemiş gerekenleri bitti şükür bu huy.azıcık sesini çıkart lütfen kendine acı ya

Hayır yani yokbu ne ya !!! yalan olsun şaka olsun !!
Bu ne iğrençlik ,Allah affetsin namaz ve seccade dediniz nasıl kılıyorlar o orttamda.

Hiç mi aile terbiyesi almazlar.
Ayrıca siz neden onların iğrenç şeylerini topluyorsunuz !Ne munasebet!!!!
Eşiniz bu konuda ne diyor .Neden engellemiyor,ve bu durumun önüne geçip mudahale etmiyor ?
Kv 'nizi nasıl sizinle bu derece konuşacak boyuta getirip yüz verdiniz!!
Anlam veremiyorum!!!
Siz iyimisiniz ?
O ortamda çocuğumda yetişiyor demeyin Allah aşkına !
Birde bu iğrençlikleri yaparken neden uyarmıyorsunuz onları ?

Allah sabır versin, ilk kez bi konuya kusasım geldi. İki yetişkin adam, çocuk değil aciz değil. Kesinlikle elini ayağını çek, kendi pisliklerinde boğulsunlar. Kıymet bilmeyen üstüne dalga geçen insanlara iyilik yapman hata. Sinir oldum. :/

Ben bu işleri yapsam hastanelik olurum heralde .
Midem bulandı bi de hamilesin ya esin demiyor mu bişey ?
Yazık günah . Beraber mi yaşıyorsunuz ?

Ben bu işleri yapsam hastanelik olurum heralde .
Midem bulandı bi de hamilesin ya esin demiyor mu bişey ?
Yazık günah . Beraber mi yaşıyorsunuz ?
valla aslında hastanelik olması lazım bence madem diyomiyor birşey ya da yapmamazlık olmuyor diyor temizlik yaptığı bir gün aniden sancılaşsın acilde desin doktora çok ilaca maruz kaldım evde temzilik yaptım falan diye acındırsın kendini hatta eşi ve kv de aynında olsun bakalım doktor ne diyecek kadınlar istese bir yolunu bulur herşeyin ya ses çıkartamıyorsa ufak oyunlarla çözmeye çalışsın dimi, ama ?

Evde hayvan beslesen daha az kirletir. Midem bulandı bitirene kadar sonunda o hamilelik takvimini görünce şok geçirdim.
Çok kıymete geçiyor sanki yapmak zorundaymışsın gibi bir de konuşuyorlar. Yapmayın ya lütfen yapmayın bunu kendinize

EDEP YAHU EDEP....

Bende kendi kayınlarimı pis sanırdım. Meğer ne temiz çocuklarmış.

Anlattığınız gibi olsalar yüzlerine bakmam. Odalarının kapısını dahi açmam.
Üstelik bu sabah ikisinide azarladim. Odun getirmemişler diye. Hem cocukla uğrasiyorum hem ders calisiyorum hem evle ilgileniyorum biraz yardımci olun dedim. Garipler tamam yenge biz hallederiz dediler sadece. Sizinkileri okuyunca şok oldum vallahi. Böyle pis edepsiz insan görmedim. Iyi ki çarpılmıyorlar.

Sinir bastı okurken.. Orayı otel seni de kat görevlisi olarak görüyorlar herhalde..Kaldı ki İnsan otele bile gitse yapmaz bu hayvanların yaptığını,adamların bi tek odanın ortasına tuvaletini yapmadıkları kalmış..

Sen kendini niye böyle kullandırtıyosun ki,onların pisliklerini temizlemek zorunda değilsin,ayıp denen birşey var. Kayınvaliden birşey diyecek olursa bu kadar pisliği temizlemek zorunda değilim,belediye çöplüğüne çeviriyorlar odayı yeter artık ben belediye işçisi değilim,insan gibi kullansınlar odayı kullanmıyolarsa da yaşasınlar pislik içinde banane diye tepkini göster direkt.Hiç çekinme bunları derken,demezsen bu temizliği yapmak zorunda kalırsın hep..

Yapma güzelim yapma o temizliği..Canını sokakta mı buldun,sen kendine değer vermezsen kimse değer vermez sana.. Üstüne gelen geçen basar..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…