KV & Kayınlarım ??

Hayvanla kiyaslamayin arkadaslar, benimki mamasi kaptan dokulurse toplayip kabina koymaya calisiyor.
Patisi kirlense iyice yalanip temizlemeden koltuga cikmiyor.
Kakasinin cisinin ustunu iyice kapatiyor.
Mukayese bile edilemez bunlarla.
Aynen öyle. Köpeklerimiz evin bahçesine bile çiş kaka yapmıyorlar. Bahceden çıkınca yapıyorlar. Hayvanların bile yaşadığı ortama saygısi var.

Allah aşkına kendinize bunları yapmayın bakın hamileymişsiniz de eşiniz nerde bir kere hizmetçi mi tuttu yoksa evlendimi belli değil yani bir hemcinsiniz olarak artık toparlanın lütfen diyorum siz hizmetçi değilsiniz.Ayrıca bu ne böyle 50 kişi 1 evde taşının kendi hayatınızı kurun....

ayrıca minnet de duyuyorlar, yaptığımız her şey için... bunlara hayvan demek hayvana hakaret.
Aynen öyle bi parça ekmek vereni 1 ay sonrada görseler havlamıyorlar ısırmıyorlar. Bunlar hayvan bile olamaz. Ev köpekleri kanepeye cıkmamalari gerektigini bile biliyorken. Bunlar çöplerini atmaktan acizler.

Okurken kusacaktim nerseyse manyak misin ya ne elini duruyom elin korli donuna tukuruklu bardagina iyyyyy birak pisliklerinde bogulsunlar

Anam bide hamilesin yapma sakin bisey yaziklar olsun o pis adamlara.esin bisey demiyormu sen onlarin pislgini temzlemek icinmi evlendin.kizim hic mi caninin kiymetini bilmiyon hastayim de gec bisey yapma iyi alistrmissn.

Bu ne yahu okuyudukca içim daraldı midem kalktı! Pardon ama siz neden temizliyorsunuz milletin pisliği kanını copunu!!! Siz yaptıkça bide azar isitiyorsunuz.. siz hizmetçi görevi üstlenmiş gidiyorsunuz. Yapmayın bu sizin göreviniz değil kaç yaşında adamlar kendileri yapsın.. yazık Size vallahi

Midem bulandı. bir an önce temizlik nedir öğrenmeleri lazım. ben olsam yapmam kim ne derse desin banane.

Kayinlarini ahırda yasatsan orayı bile batirirlar bune pislik ayrıca aynı evdemi yasiosunuz ayrı yasiyorsanz bırakın dagink kalsn

Hamile olduğunu görüyorum ve sanırım artık son zmanlatın. Sen bu haldeyken sana iş yaptıran kayınlarınıda , o pisliği bildiği halde senin o temizliği yapmana izin veren üstüne bide hadsizce eleştiren kaynanıda Allah ıslah etsin... Bizde hamilelere kendi suyu bile aldırılmaz. Böyle merhametsiz vicdansız insanlara kesinlikle iyi niyet gösterme.

" Hizmetçi miyim , temizleyeyim " denmiş ya ben bu cümleye çok karşıyım. Bilmeden kullandığımız bu cümle ,ekmeğini kazananlar için kırıcı olabiliyor.

Insan gibi yaşamayı öğrenmemiş iki delikanlı var ve anneleri kızı kullanıyor. Taze gelinde , " yapmasam terbiyesizlik yapmış olurum diyor kendine yapılan terbiyesizliği hiç sayarak.

Gündelik temizlik için gelenlere bile ev bu şekilde verilmez.
Utanır insan ,şöyle bir toparlar kendine özel olanları.

Ay inanmiyorum yaa saka misiniz siz nasil bu kadar sabirli olabiliyorsunuz birakin allah askina sizi kullaniyorlar resmen nasil sinirlendim okurken icim disima cikacakti nrdeyse byle pislik mi olur yaa esinizede masallah yani nasil esini hizmetci gbi kullandıriyor orasi ayri dalga geciyorlar resmen sizinle kayinlariniz nasil olsa yapan var saliyorlar kendilerini herkesin ozeli vardr ne demek camasirlarini havlularini siz katliyosunz ya ezik gbi durmayin sizde yapmayın sakın bu ne ya basa cikamayacak duruma gelinmis cok yuz vermekten. Valla büyük konusmaym ama byle durumda asla yapmazdm hamal degil kimse beraber oturuyorsanizda esinizin sizi alip o ewden cikmasi lazim kv e yne yardn edersnz ama bi tek siz mi varsiniz gorumce bska gelin yok mu acidim size gerckten biran once herkese haddini bildirin

Ruhum daraldi okurken. Ne mecburiyetin var anlamadım milletin pisliğini temizlemeye.ayrica ikisi de bekar koca adam sen onların iç çamaşırını vs.topluyrsun odalarına giriyirsun nasıl bi zihniyet esin demi uyarmiyor seni cok ayıp bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…