KV & Kayınlarım ??

ay onların iğrençliklerini niye temizliyorsun ki, kaldı ki temizledikten sonra hesap veriyorsun . bırak hiçbir yeri elleme kim sana ne kdar kızabilir. kendi oğullarına edep adap öğretsin. sen sesini çıkarmadıkça herşeyi yaptırırlar bunu da unutma.

ay allah aşkına böyle şey mi olur ya
orayı toplama zorunluluğunuz yok ki birde o kadar
pis bir yeri toplamak el kızına hiç düşmez kimse kusura bakmasın
kocam bu kadar pisletse her yeri 1 uyarırım 2 uyarırım sonra yapmam
ki kaynımı yapıcam bunun iyi olmakla falan hiç ilgisi yok yani.

boşan

"BEN DEĞİŞTİM". Artık ahırlarını toplamıyorum. Hayvan gibi yaşamaya devam ediyorum. Bu konuda onlara başarılar diliyorum
umarım böyle devam edersin yoksa işin zor köle gibi çalışırsın .....sakın elini sürme artık net tavrını koy...

umarım böyle devam edersin yoksa işin zor köle gibi çalışırsın .....sakın elini sürme artık net tavrını koy...
KV'ye "Orayı bundan sonra toplamama kararı aldım" dedim. "3 ay toplanmamış gibiydi" dedi. Bende "Oğlunu kendin biliyorsun, orası 2 dk temiz durmaz" dedim. İçten içe korktum biraz. Ama bişey söylemedi. Oğullarını azarlayıp duruyor şimdi. Bana bişey demiyor. Gece yattığımda ne kadar huzurluydum anlatamam. Sanki dünyayı kurtarmış kadar sevindim. Dünya'yı kurtarmadım, ama kendi dünyam'da bişeyleri düzene sokmaya başladım. :) çok mutluyum

yaaaa işte azıcık dişinizi gösterin ne böyle sus pus durmayın... asla kararınızdan dönmeyin yoksa kv tekrar bekler bırak oğullarıyla ne hali varsa görsün....o doğurdu o baksın olmadı kadın tutsun temizletsin....

Aramızda 2 gün var doğumda. Ben 29.12.. Sen 31.12... Dua edelim de 'YILBAŞI GECESİ' doğsunlar. Bizde çocuklarımıza "Senin doğduğunda bütün dünya sevinmişti, her yerde Havai Fişekler patlatılmıştı!!" deriz. Ha haaa

Bundan sonra susmayacağım zaten, ben sustukça üstüme daha da yüklenmesini iyi bildiler..

benim daha erken olacak sezeryan olacağı için. sağlıkla doğsunlar inşallah:) 2016 aralık anneleri topiğini takip ediyor musun.

mutsuz huzursuz anne demek huzursuz ve mutsuz çocuk demektir..benim boşan dememle boşanmayacaksınız elbette muhasebenizi siz yapacaksınız.
Haklısınız, zaten bu böyle devam ederse, özellikle eşimde bir değişme görmezsem. O zaman allah büyük ya, yapacağımı biliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…