KV & Kayınlarım ??

Yapmak mecburiyetindeymişim gibi hissettiriyorlar bana

Öyle diyemiyorum işte, KV sanki yapmak zorundaymışım gibi hissettiriyor bana

Oğluşlarının donlarının toplanmasını bir zahmet zamanında öğretseymiş..
Hiç zorunda değilsiniz kendiniz yapıyorsunuz bunu..

Sordum ama cevap alamadım..
Eşiniz olacak zat ne diyor olanlara haberi vaqrdır değilmi...

yapmak zorunda değilsin sen hamilesin ki olmasan bile yapmak zorunda değilsin birde küçük değil ki bunlar koca adam biri resmen.yazık size gerçekten genç yaşınızda hastalıklarla uğraşacaksınız.terbiyesizlik onların yaptığı sizin değil asla kendinizi mecbur hissetmeyin ve yap-ma-yın biraz kendinize önem verin siz kendinizi nasıl görürseniz karşı taraf da sizi öyle görür.siz mecbur görmeyin kendinizi.

Yok, allah var eşim çok temizdir. Ben temizlemesem bir yeri o gelir hemen yapar, o yüzden eşimden şikayetçi değilim temizlik konusunda. Yani en azından o konu da babasına benzemiş..

kendinize bunu yapmayın ya, bırakın kocaman adamlar onlar.. kendileri o pislikte en fazla ne kadar durabilirler.. elbette of ya diye bunalıp azda olsa toplayacaklar.. bu zamana kadar anneleri nasıl baş etti acabaa..

Bide siz odalarını temizleyince kıymetiniz olacak değer verecekler ahh canımız gelinimiz canımız yengemiz diyecekler sanmayın. Daha fazla geciktirmeden tepkinizi koyun, başınız daha fazla ağırmasın.

Çok kızıyor. "Kendi pisliklerini kendileri toplasınlar" der. Ama KV o yokken yine toplatıyor..

Öyle diyemiyorum işte, KV sanki yapmak zorundaymışım gibi hissettiriyor bana
siz beraber mi yaşıyorsunuz?

ve en önemlisi kocanız ne diiyor ??
hadi yapıyorsunuz kaynınız '' gelin yapmıyor ki '' deyip pişkin pişkin gülerken kocanız ağzının orta yerine geçiremiyor mu ?
KOCANIZ , KOCANIZ, KOCANIZ ??????????????????????????????????

Siz neden onların pisliklerini temizliyorsunuz? Birlikte mi yaşıyorsunuz? Birlikte yaşasanız bile siz hizmetçi değilsiniz ki neden bu işleri yapıyorsunuz hem de doğumunuza bu kadar az kalmışken. Bu kadar pislikten mikrop kaparsınız. İğrençler bu nasıl bir aile? Temizlik düzen sıfır.

Doğru haklısınız sizde

Şaka mı bu ya
Sen onların hizmetçisi misin?
Bide hesap soruyolarmış bu nasıl bir aile bunlar nasıl insanlar
Toplama bundan sonra hesap sorana da ağzının payını ver
İnanamıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…