KV & Kayınlarım ??

Eşim izin vermiyor, o yüzden KV o yokken yaptırıyor

Sonuna kadar okumadım. .
Bekar kayınlarının yatak odalarını sana toplatan anneye de, kocaya da koskoca bir YAZIKLAR OLSUN diyorum sadece. . .

Okumadım çünkü midem bulandı tiksiniyorum böyle insanlardanniye elin oğlunun odasını topluyorsun ki kv eli tutmuyormu

ANNESİ TOPLASIN

Ay tamamını bile okuyamadım. Ne kadar iğrençler.Sizin temizlediğinizi bildikleri için bilerek yapıyor bile olabilirler. Yoksa bu kadar pis olmak özel bir uğraş gerektirir. Hem namaz kılıyor diyorsun. Temizlik imandan gelir hadisini unutuyorlar galiba. Yorumlarım pek çözüm yolu gibi olmadı gerçi

çok özür dilerim ama ev değil ahır.. ne güzel evlat yetiştiriyor k.validen.. sen de beleşe köle gibi o oda senin, bu oda benim neden topluyorsun ki? ne güzel yahu, bir de senin gelin toplamamış demiş, o kirli donu gırtlağına kadar sokarsın bir daha laf sokuşturmaması gerektiğini öğrenir.. ne sabırlı insanlar var allahım, şaşılacak bir şey..

Birlikte mi yasiyorsunuz?

Birlikte bile yasiyor olsaniz kayinparinizin odasi ya da yayinvalidenizin odasinin temizligi sizi ilgilendirmemeli. Banyo mutfak salon gibi alanlarda yapacaginiz temizligi anlarim, ancak kisilerin kullandigi odalarin temizligi nasil oldu da sizin goreviniz oldu inanin bilemedim.

Kayniniz banyodan sonra camasirlarini kapinin srkasina mi atti, ciktiktan sonra "x banyoda esyalarin kalmis alirmisin " demeniz gerekiyor ne munasebet kaynimin donunu ben toplayacam?

Esinizin buna goz yummasi, evdeki herkesin sizi evin temizlikcisi gibi gormesi cok ayip ayrica.

Bu arada, kayinvalidenize bu sekilde yaranamazsiniz, cunku isleri oyle bir ustlenmissiniz ki yaptiginizin bir lituf oldugunu fark edemeden sizin goreviniz sanmis, yarin bir gun yapmadiginizda "yapacaksin tabi" gibi bir piskinlikle bile karsilasabilirsiniz.

Bu kadar verici olmayin, koskoca adamlar herkes kendi sorumlulugunu bilsin.

hayvan gibi yasamaktan memnunlarsa, birakin ahirlarinda mutlu mesut yasasinlar...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…