- 1 Şubat 2016
- 9.242
- 34.205
"Meyve suyu vs. döktüğü zaman her yer yapışık oluyor ve bu durum temizliği daha da zorlaştırıyor. "Valla o donların içinde kesin spermde vardır...
Adam ne uğraşacak banyoda salar gider yani...
Valla o donların içinde kesin spermde vardır...
Adam ne uğraşacak banyoda salar gider yani...
"Meyve suyu vs. döktüğü zaman her yer yapışık oluyor ve bu durum temizliği daha da zorlaştırıyor. "
yazmış ya konu sahibi
aklıma ilk o geldi valla
Konu sahibi arkadaş
Şimdiye kadar yapmanız hata
Lütfen bu hatadan dönün artık.
Bence sperminlerden bahsetmiyor direk meyve suyu bence,o olsa onuda yazardı..
Kaç yaşında insanlar, aile terbiyesi almaları gerekirdi çoktaan. Bu yaştan sonra siz mi öğreteceksiniz?
KV yaptığı zaman da sanki 'terbiyesizlik' yapıyormuşum gibi geliyor .?hiçbişey yapma görsünler yapmamk neymiş bişey derlerse de yaptım da noldu ki yapmıyo dedinz bende yapmıyorm artk dersin bu ne hizmetçi misin sen
ben şok ben iptal
siz gerçek misiniz? aynı evde mi yaşıyorsunuz?
yapmayın bunları ya , yapmak zorunda değilsiniz bırakın pisliklerinde boğulsunlar
Ay ne bileyim kuruyunca birbirine benzer diye düşündüm.
Anlamamıştır konu sahibi, saf zaten, hala soruyor temizliğe devam edeyim mi diye.
valla hiç alakası yok cnm en azından yaptığını anlamış olurlar sana hep yapma demiyorum ama bi süre yapma bakalm anlasınlar ama cvbını da ver bişey derlerse yaparken de yapmıyo diyordunuz zatn dersin her halikarda seni eleştirdiğine göre zatn alışmış olmalısın laflarına takılma yapma anlasınlar değeriniKV yaptığı zaman da sanki 'terbiyesizlik' yapıyormuşum gibi geliyor .?
hep beraber mi yaşıyorsunuz bu nedir allahaşkına?