KV & Kayınlarım ??

Eşiniz toplamanıza kızıyorsa eşiniz yokken kayınvalidenize yapmak istemiyorum bu işleri, eşim de asla yapmamı istemiyor desenize. Aynı evde yaşıyorsanız bebeğiniz de mikrop kapar bu pislik kayınlarınız arasında.

Sen baştan hata yapmışsın şimdi yapmayınca bak bak geline bak olacak ama baştan hiç yapmasan zaten yapmıyorsun zorunda olmadığın için kimse büşey diyemezdi. Bence eşine anlat her şeyi. O anlayışlı biri ise o saba yardım etsin kardeşlerine söylesin. Bu ne canım sen o evin hizmetçisi değilsin koskoca eşek kadar herifin eşyalarını toplamak zorunda değilsin. Gerekirse bırak evi git ama yine de bi daha kayınlarının arkasını toplama

Vay be kaynanaya bak nasılda işine geliyor,tabi o pis iğrenç şeylere eli değmeyecek ..

Yav zaten iki tane adamdan cikan kil tüg yag ve o malum seyden o evde ben maskeyle dolanirdim herhalde.
Odanalarina bas camasir suyunu. Eldivenle gez elinen gelen donu at cöpe.
Midem kalkti yikayamadim dersin kaynanana. Don masrafi cikmasin diye belki sana toplatmazlar.

Yok artik! elin adamlarinin pisliğini temizlemek size mi düşer.
O pis mahluklar hadi sizi düşünmüyor insan kendi pisliğini bukadar aleni yaymaz ortaliğa, birileri görecek diye.
Iğrençler.

Eşinize kesinlikle durumu anlatmalısınız.. Afedersiniz eşek kadar insanların hele de kayınlarınızın hizmetçiliğini yapmak zorunda değilsiniz.
Alıştırırsanız hep böyle gider hamile halinizle etraftan don,pislik toplamakla mı geçecek vaktiniz?
Eşiniz kızar madem o zaman sesinizi çıkartın zorla yaptırıyor annen deyin, yetişemiyorum,yoruluyorum deyin.

Hiç kabul edilebilir şeyler değil!!

eşinde arkandaymış madem yapma gözünü seveyim bir tane oğlum var 6 yaşında ve odasını ben toplamam arada ona da toplattırırım. süpürgeyi veririm birşey yeyip de döktüğü zaman süpürür odayı.öğrensin ki ilerde evlendiğinde eşine destek olabilsin bak eşinden yana şanslıymışsın en azından temizlik konusunda ama ne olur yapma artık hamilesin zaten ağrım var de yatıp uzanacağım de kalkmamam gerekiyormuş doktor dedi de eşin yokken kv sorarsa birşeyler uydur zaten bebeğin doğacak ona bakmak yetmiyormuş gibi birde iki tane sığırın pisliğinle mi uğraşacaksın

Maskeye bile gerek yok kadın uyaracak,ama onda bunu yapacak kudret varmı tartışılır..

arkadaşım karnın burnunda senin ya.
kimse acımıyor mu sana.?
davar gibi kayınların.
o ne pisliktir öyle.
anaları bakıp utanacağına niye temizlemedin diye hesap mı soruyor bir de.
yuh yani pes.
eşin napıyor ne diyor bu duruma?
kayınlarımn donları hiçbir kuvvet toplatamazdı bana.
böyle yakışıksız bişey olamaz.

3 yasindaki oglum bile kirlilerini kirli sepetine atar, coplerini cope atar, esyalarini yerine yerlestirir bu ne boyle kazik kadar adamlar yapsinlar kendileri yapmiyorlarsa da o pislikte bogulsunlar. Yazik karnindakine acidim ben nasil bir eve gelecek, biranonce tasinin ordan insallah bebegini bunlarla buyutme

Toplamam.eşime bile diyorum ki kirlini kirli sepetine at. bazen yatak odasinda unutuyor almiyorum kendi alsin atsin banane.BiraZ Sorumluluk bilsin.

Birde kayın dicek senin gelin toplamamış diye ünüğüne yapışırdım onun.Terbiyesizz!onu alacak kadinin haline yanarim

Yapmak mecburiyetindeymişim gibi hissettiriyorlar bana

Nasil hissettiriyorlar? yapmayacagim koskoca adamlarin arkasini temizlemeyi midem almiyor diyeceksin bu kadar basit.
Anneleri de temizlemek zorunda degil kendileri yapacaklar, yapmayacaklarsa da pislik icinde yasayacaklar. siz o evin hizmetcisi misiniz? yeri geliyor parasiyla is yaptirdigimiz insanlara boyle bir dayatmada bulunmuyoruz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…