- 11 Mayıs 2015
- 6.122
- 8.491
Ayrı eve çıkma durumunuz yok mu?
Ben şimdi size iş yapmayın odaları toplamayın dicem ama yapabilir misiniz bilmiyorum. biz de babanemlerle kalıyoruz senelerdir tüm iş annemde
Doğru valla. Aynen... :$bebeğin olunca onunla ilgilenmekten iş yapamayacaksın zaten..yapma da ,bahanen var sonuçta..akılları başına gelsin biraz..konuşurlarsa dersin dokuz tane elim yok birazda siz temiz tutun diye
Yapmayacksin canim bosver daha fazla alistrma
Ama sana söylenen önerilere hep yapamam diye cevap veriyorsun.Sen böyle pasif olursan çok ezerler seni.Yaşın da küçük sanırım.Sana şiddet uygulamalarından falan mı korkuyorsun?
Ben de çok üzülüyorum ama elimden bir şey gelmiyor malesef..Annenize gerçekten üzüldüm ya
Mecbur kaldim demissin bazi yorumlarda, nasil bir mecburiyetti bu?
Kafana silah mi dayadilar?
Annen baban zorla mi verdi seni?
Tehdit mi ettiler, zincire mi vurdular?
Eger hicbiri degilse, mecbur kalma nedenin sevgiyse bu bir mecburiyet degil tercih, biliyorsun degil mi?
Ve insanlar tercihlerinin sonuçlarına katlanmalari gerektigini boyle boyle ogrenirler.
3-5 sene bekleyebilirdin, bir ev kurup oyle evlenebilirdin.
O zaman sana koca adamlarin kirli donlarini toplamak layik gorulmezdi.
Ama su an sana layik gorulen hayat bu, bicilen deger bu, ve sen o eve girerken bunu goze almaliydin.
Evet 7.5 aylık..Kocan sana ne hakla odaya girersen kapının önünde bulursun kendini diyor?
Kaynina bıçak çekiyor ve sen temizlemeye devam ediyorsun. Nasıl bir aile anlamadimki. Sende odadan çık kaynanam çıkınca başım ağrıyor de hem sen hamilemisin?
Bu mesaj yüzünden muhtemelen ban yicem ama samimi soruyorum sen manyak mısın
34 haftalık hamile ve essek kadar adamların arkasını mı topluyosun pesssssss
Bir de kız bebek erkek bebek mevzusu vardıona da ayri üzüldüm, insallah tez zaman kendi evin olur Allah kurtarsın seni.
Bu kadar yorumdan sonra ne yapmaya karar verdin konu sahibi hala temizlige devam mi ???
peki senin anan baban demedi mi 4 tane erkeğin içine biz 18 lik kızımızı nasıl yollayalım diye?
bikaç kişi sormuş geçiştirmişsin, cidden evde o kadar adam varken sevişmek, banyo yapmak falan nasıl rahat ediyorsun? ev kalabalık olunca tuvalete giremiyorum ben, bu kadar insanın içinde nasıl yaşanır da çocuk yapılır...
diğer konuna yazmıştım, kızın böyle bir ailede böyle bir babaya sahip olarak doğacağı için hayata 1-0 yenik başlayacak diye, şu an yine ve sadece ona üzüldüm.
sen bu hayatı kendin seçmişsin onun suçu ne?
kız olursa sevmem diyen bir baba, kafile halinde yaşayan bir aile, kirli donlarını yere atan amcalar, annesini hizmetçi olarak kullanan bir babaanne ve daha kendi hakkını savunmaktan aciz bir anne... çok yazık...