KV & Kayınlarım ??

Yok, tenizlemiyorum artık. Kusura bakmasınlar. Herkes haklı :&

Bak canim benim . sen bu dünyaya köle olarak gelmedin . karnin burnunda kocanin kardeslerinjn pisligini temizlemek de ne demek yaaa.. Aklini basina topla biraz akilli ol dislerini goster artik ben köle degilim de esinle konus bu mevzuyu once anlat ona kendmi cariye gbi hissettigini mutlu olmadigini de anlasin o da sana hak verir

Herkesin bu kadar yorumunu okudun peki şimdi ne yapacaksın

Geçen gün bişey söylemedi KV. "Oda toplanacak, odanın haline bak!!" diye sabahtan, akşama kadar söylendi durdu. Bana laf söylüyor yani yorgan altından. En sonunda benim yapmadığımı görünce kendi girdi yapmaya başladı. Bütün battaniye, yorgan vs. bi kenara sokmuş.. Şişeleri yatağın altına itmiş "Noldu anne, yoruldun mu ?" dedim. "Aman banane, kendileri toplasın" dedi, çıktı. "Anne, böyle toplanmaz ki, battaniye ve yorganları bi kenara koymuşsun, şişeler de yatağınaltında, ben vöyle mi topluyordum, kızarlar sonra, böyle toplanmaz" dedim. "Ne yapayım kızım, eşşek kadarlar. Ben topal ayağımla bu kadar yapabiliyorum" dedi. Bende "acıyor mu ayağın çok" dedim. "Hissetmiyorum zaten" dedi

Çöp kovalarını da ben özel olarak aldım da koydum. Ama alışmamışlar çöp kovalarına...

Yapmıyorum artık, okudukça "Herkes haklı" diyorum. Bebeğime de kıyamıyorum. Ne halleri varsa görsünler. KV' yi de "Allah bildiği gibi yapar" inşallah. (AMİNNN)

TAMAM

Ben olsam o pisligin ortasinda o kokan yataga bi guzel kusarim zaten hamilesin. Daha da kimse iş beklemez. Zaten kazik kadar heriflerin pisligini temizlemek sana mi düstü. Hizmetci misin sen?

Sevindim sen ve bebeğin adına...belki içinde olduğundan vaziyetin farkında değildin.o evden vede o insanlardan tez vakit kurtulmanı diliyorum.
Amin. İnşallah tez zamanda allahın izniyle, hayırlısıyla. Bi an önce kendi evimin hanımı olmak istiyorum. Rabbim duysun sesimi ? (AMİN)

Yapmıyorum artık, okudukça "Herkes haklı" diyorum. Bebeğime de kıyamıyorum. Ne halleri varsa görsünler. KV' yi de "Allah bildiği gibi yapar" inşallah. (AMİNNN)
Sevindim sonunda doğru kararı verebilmiş olmana :)

Evladını besle onunla konuş temizliğe ayırdığın vakti kendine ayır mis gibi

Kv ne derse desin ne konuşursa konuşsun duyma,görme..kayınlarını da aynı şekilde işte buu

Haklısınız. Pişmanım. Babam demişti. "Oğlanın biri ordan çıkar, biri ordan çıkar, ben öyle istemem" demişti. Bu yüzden babama çok kızmışlardı. "Bizim oğlanlar namussuz mu?" diye. .

Bekliyorum bakalım, eşim kiraya çıkmıyor. "Elin evinde benim ne işim var" diye. Ev alacak, ama duruma göre bişey de bulamadı. Bakalım. Allahın izniyle tez zamanda çıkarız inşallah

Butun sorun eşinde ama farkinda degilsin.
Elin evinde oturamam diyip karisini (karisina gore el olan) 2 erkekle birlikte yasatiyor. ne mahremi var ne ozeli.
Karisina hizmetciligi reva goruyor.
Zaten kadina ne kadar deger verdigi kendi dogmamis kizina kiz olursa sevmem demesinden anlasiliyor.

Sende o koca varken çok konu açarsın canım maalesef. 34 haftalık hamilesin belim ağrıyo de yat kalkma, yapınca da yaranamıyosun yapma bari öyle yaranma allasen. Kocamın gözünü seviyim ya böyle okudukça içim şişiyo kocam beni asla ezdirmez.

canım lütfen bırak herşeyi gelip geçiyorum pislik yuvası odaları temizlemek için bile bir sürü kimyasal kullanıyorsundur
onun ne kadar zararı var bebeğine biliyorsun demi
bu dünyada sen o insanları ömürleri boyunca sırtında taşısanda boş indirdiğin an hiç taşımadın ki olur

Öyle ne yazık ki?
Kocam "ANA KUZUSU"
O yüzden ne yapsam boşşşşşş

Öyle. Çok haklısınız

Gurur duyun bence eşinizle. Ezdirmeyi geçtim, KV beni aşağılamaya başlasa, o da KV ile bir olur. ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…