KV & Kayınlarım ??

Tamam ne olduğunu biz söylüyoruz işte...gelin değilsin kızları hiç değilsin...bak bi dünya yoRum yapılmış kendini hizmetçi olarak kullandırma diye...sen bu yorumlardan gerekeni çıkardın mı?yoksa bu gün yine o pislik yuvasını temizlemeye devam mı ettin?
Yok, tenizlemiyorum artık. Kusura bakmasınlar. Herkes haklı :&

Bak canim benim . sen bu dünyaya köle olarak gelmedin . karnin burnunda kocanin kardeslerinjn pisligini temizlemek de ne demek yaaa.. Aklini basina topla biraz akilli ol dislerini goster artik ben köle degilim de esinle konus bu mevzuyu once anlat ona kendmi cariye gbi hissettigini mutlu olmadigini de anlasin o da sana hak verir

Herkesin bu kadar yorumunu okudun peki şimdi ne yapacaksın

Geçen gün bişey söylemedi KV. "Oda toplanacak, odanın haline bak!!" diye sabahtan, akşama kadar söylendi durdu. Bana laf söylüyor yani yorgan altından. En sonunda benim yapmadığımı görünce kendi girdi yapmaya başladı. Bütün battaniye, yorgan vs. bi kenara sokmuş.. Şişeleri yatağın altına itmiş :KK70: "Noldu anne, yoruldun mu ?" dedim. "Aman banane, kendileri toplasın" dedi, çıktı. "Anne, böyle toplanmaz ki, battaniye ve yorganları bi kenara koymuşsun, şişeler de yatağınaltında, ben vöyle mi topluyordum, kızarlar sonra, böyle toplanmaz" dedim. "Ne yapayım kızım, eşşek kadarlar. Ben topal ayağımla bu kadar yapabiliyorum" dedi. Bende "acıyor mu ayağın çok" dedim. "Hissetmiyorum zaten" dedi

Sen o eve hizmetçi gitmedin anası öğretmemisse kendi bilir bit düssün pisyiklerinde boğulsunlar... Karşı tarafi essek yerine koyuyorlar..
Asla elini vurma edep bile yok bu ne ya aslan yattığı yerden belli olur...
Bende aynı evde kaldım ama asla ne çamasıra ne de banyo muhabbetlerine dahil oldum kp bile banyoyu temzler çıkar ki her insan bunu yapmalı çünkü tavrım nettir... Adab yahu hiç mi bişey öğretmemis ..
Bide allah askına odaya bi çöp kovası koyun ya

Çöp kovalarını da ben özel olarak aldım da koydum. Ama alışmamışlar çöp kovalarına... :KK70:

Evet aldığın akılları da kullanmak niyetinde değilsin zira kv şöyle diyor kv böyle diyor demeye devam ediyorsun
100 kişi konuna cevap yazdıysa 100'üde temizliklerini yapma kendi işine bak dedi hala Yok kalbimi temiz tutmak istiyorum, el iyi gelin desin istiyorum deyip duruyorsun?

Ne deseydik ki acaba sana?

Helal süper devam?
Yapmıyorum artık, okudukça "Herkes haklı" diyorum. Bebeğime de kıyamıyorum. Ne halleri varsa görsünler. KV' yi de "Allah bildiği gibi yapar" inşallah. (AMİNNN)

Dogacak kizinizi da kendiniz gibi yetistirmeyin. Hadi sizden bir cacik olamayacak ama o evlada yazik.
Söyle ki annesini hizmetci gören bir kiz evladi da o pyikolojiyle büyür. Hizmete fedekarlik der.
Nerden mi biliyorum annemden biliyorum. Onun yaptigini bu meleklik adi altindaki kölelik beni de cok etkilemisti.
Ben de bu sekilde büyüdüm, birilerine yaranmak icin ugrasiyordum. Halbuki herkes isi görülsün yeter mantiginda. Kimsenin melekleri taktir ettigi yok.
O kiza yazik etme. Annesine saygi duysun. Annesini ezilirken hic mi görmeyecek. Dik durun.
Kendiniz icin yapamayacaksiniz o cok belli de kiziniz icin yapin. Ayni kaderi yasamasin.

TAMAM :KK43:

Ben olsam o pisligin ortasinda o kokan yataga bi guzel kusarim zaten hamilesin. Daha da kimse iş beklemez. Zaten kazik kadar heriflerin pisligini temizlemek sana mi düstü. Hizmetci misin sen?

Sevindim sen ve bebeğin adına...belki içinde olduğundan vaziyetin farkında değildin.o evden vede o insanlardan tez vakit kurtulmanı diliyorum.
Amin. İnşallah tez zamanda allahın izniyle, hayırlısıyla. Bi an önce kendi evimin hanımı olmak istiyorum. Rabbim duysun sesimi ? (AMİN)

Yapmıyorum artık, okudukça "Herkes haklı" diyorum. Bebeğime de kıyamıyorum. Ne halleri varsa görsünler. KV' yi de "Allah bildiği gibi yapar" inşallah. (AMİNNN)
Sevindim sonunda doğru kararı verebilmiş olmana :)

Evladını besle onunla konuş temizliğe ayırdığın vakti kendine ayır mis gibi :super:

Kv ne derse desin ne konuşursa konuşsun duyma,görme..kayınlarını da aynı şekilde işte buu :KK51:

Haklısınız. Pişmanım. Babam demişti. "Oğlanın biri ordan çıkar, biri ordan çıkar, ben öyle istemem" demişti. Bu yüzden babama çok kızmışlardı. "Bizim oğlanlar namussuz mu?" diye. .

Bekliyorum bakalım, eşim kiraya çıkmıyor. "Elin evinde benim ne işim var" diye. Ev alacak, ama duruma göre bişey de bulamadı. Bakalım. Allahın izniyle tez zamanda çıkarız inşallah :KK43:

Butun sorun eşinde ama farkinda degilsin.
Elin evinde oturamam diyip karisini (karisina gore el olan) 2 erkekle birlikte yasatiyor. ne mahremi var ne ozeli.
Karisina hizmetciligi reva goruyor.
Zaten kadina ne kadar deger verdigi kendi dogmamis kizina kiz olursa sevmem demesinden anlasiliyor.

Sende o koca varken çok konu açarsın canım maalesef. 34 haftalık hamilesin belim ağrıyo de yat kalkma, yapınca da yaranamıyosun yapma bari öyle yaranma allasen. Kocamın gözünü seviyim ya böyle okudukça içim şişiyo kocam beni asla ezdirmez.

canım lütfen bırak herşeyi gelip geçiyorum pislik yuvası odaları temizlemek için bile bir sürü kimyasal kullanıyorsundur
onun ne kadar zararı var bebeğine biliyorsun demi
bu dünyada sen o insanları ömürleri boyunca sırtında taşısanda boş indirdiğin an hiç taşımadın ki olur

Butun sorun eşinde ama farkinda degilsin.
Elin evinde oturamam diyip karisini (karisina gore el olan) 2 erkekle birlikte yasatiyor. ne mahremi var ne ozeli.
Karisina hizmetciligi reva goruyor.
Zaten kadina ne kadar deger verdigi kendi dogmamis kizina kiz olursa sevmem demesinden anlasiliyor.
Öyle ne yazık ki?
Kocam "ANA KUZUSU"
O yüzden ne yapsam boşşşşşş :KK43:

canım lütfen bırak herşeyi gelip geçiyorum pislik yuvası odaları temizlemek için bile bir sürü kimyasal kullanıyorsundur
onun ne kadar zararı var bebeğine biliyorsun demi
bu dünyada sen o insanları ömürleri boyunca sırtında taşısanda boş indirdiğin an hiç taşımadın ki olur
Öyle. Çok haklısınız

Sende o koca varken çok konu açarsın canım maalesef. 34 haftalık hamilesin belim ağrıyo de yat kalkma, yapınca da yaranamıyosun yapma bari öyle yaranma allasen. Kocamın gözünü seviyim ya böyle okudukça içim şişiyo kocam beni asla ezdirmez.
Gurur duyun bence eşinizle. Ezdirmeyi geçtim, KV beni aşağılamaya başlasa, o da KV ile bir olur. ..

X