Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sevmezler emin ol gelen hic bir is yapmayan eltini daha cook sevecekler yapma yazik sana...Beni daha çok severler umuduyla, çünkü sevgisizliğin ne demek olduğunu biliyorum. Ve sevilmek için elimden gelen herşeyi yapmaya çalışıyorum. Ama galiba hala değerimi arttıramadım..
Yazık hemde çok yazık ,Kv gozunde değerleniyim,diye yaptiğiniz şeyler,sizi aile içinde,bayağı DEĞERSİZLEŞTİRMİŞ.....artık,yerinizi,kendinize,sorma zamanı,siz o evin neyisiniz??????????
Bu kadar ayrıntıya gerek yoktu biliyorum, ama herşey bilinsin de ona göre yardım alayım dedim kendi kendimeVallahi nekadar ayrıntılı yszmışsınız sizi tebrik ediyorum
İstemeye geldiklerinde "Biz ona 'GELİN' olarak değil, "KIZIMIZ" olarak sahip çıkacağız" demişti KV. Ama şu an neyim bende bilmiyorum?
Tamam ne olduğunu biz söylüyoruz işte...gelin değilsin kızları hiç değilsin...bak bi dünya yoRum yapılmış kendini hizmetçi olarak kullandırma diye...sen bu yorumlardan gerekeni çıkardın mı?yoksa bu gün yine o pislik yuvasını temizlemeye devam mı ettin?İstemeye geldiklerinde "Biz ona 'GELİN' olarak değil, "KIZIMIZ" olarak sahip çıkacağız" demişti KV. Ama şu an neyim bende bilmiyorum?
Evet aldığın akılları da kullanmak niyetinde değilsin zira kv şöyle diyor kv böyle diyor demeye devam ediyorsunBu kadar ayrıntıya gerek yoktu biliyorum, ama herşey bilinsin de ona göre yardım alayım dedim kendi kendime