KV & Kayınlarım ??

Evet kayinvalideye yardim edilebilir ama kayinlarinin durumu ortada.. ortaligi sil supür birak.. Böylesi bir iğrenclik..
Esinle konus gerekirse..

Çok haklısınız, diyecek bişey bulamıyorum

İnşallah allahım, inşallah :*

Benim ailem hiç 'aile' gibi durmadı arkamda, o yüzden 'ne yapsam beni daha çok severler' diye çabalıyorum. Ama tabi üst üste, üst üste olduğu için artık beni yormaya başladı.

Kocan sana ne hakla odaya girersen kapının önünde bulursun kendini diyor?
Kaynina bıçak çekiyor ve sen temizlemeye devam ediyorsun. Nasıl bir aile anlamadimki. Sende odadan çık kaynanam çıkınca başım ağrıyor de hem sen hamilemisin?

Yok eşim gerçekten çok temizdir. O konuda inanın onu hakkını yiyemem. Zaten onların odasını topladığımı bilse beni babamın evine gönderir. Çok kızıyor. KV'de "Bi bok yapamaz!" deyip, yine o yokken toplattırıyor. Beraber giriyoruz odaya, ondan sonra nasıl başarıyor hiç bilmiyorum, ama birden ortalıktan kayboluveriyor...

Amin. Ben baştan böyle yapacaklarını veya böyle olduklarını bilseydim hiç evlenir miydim zannediyorsunuz.. Ama allah beteri var beterinden saklasın inşallah...

Ay midem kalktı, bide benim anlamadığım sen hamileyken mi bunları yapıyorsun yapma kız hastalık falan kaparsın bide

KV "Bişey olmaz, biz de hamile olduk, biz herşeyi yapardık, hamur bile yoğrurdum" diyor. Yapmasam "Bak, bak 'hamileyim' diye iyice kendini saldın" diyor. Eşim "Kendini yorma bak, bebeğe bişey olur" dese, "Aman sanki biz doğurmadık mı, biz hamile olmadık mı? Yaptık da size bişey mi oldu" diye azarlıyıveriyor. Eşim üstüme çok düşer hani, ama KV "Aman, bişey olmaz. Biz de hamileydik bi zamanlar" deyip tersliyor...

Doğru, bende biliyorum, ama "ALLAH" deyip, kötü düşünmemeye çalışıyorum..

Kv çok biliyor belli. Bulmuş bi hizmetçi temizletiyor işte. Ya o adamların kendi karıları olsa onların bu pisliklerini temizlemez biliyor musun? Sen ya bu işleri yapmaktan vazgeçeceksin ya da kocana söyleyeceksin. Gerçekten yazık ediyorsun kendine

Eşim görmez yaptıklarımı, KV' de zaten "SAĞOL" demez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…