Çok haklısınız, diyecek bişey bulamıyorumKendi canının kıymetini bilmezsen çok üzerler seni.
Senden ve evladından değerli kimse yok. Kendi değerini bil ve kimsenin de iki güzel lafla değerini düşürmesine izin verme.
Evlenmek demek bir ailenin hizmetçisi olmak demek değildir. O eski kafalı aileye tıka kulaklarını ve bundan sonra asla kimsenin pisliğine elini sürme sakın. Kocanla evlenince onun ve ailesinin bedava iş yapan hizmetçisi olmuyorsun, sadece yoldaşı hayat arkadaşı oluyorsun. Bu kadar pis işi yapmak zorunda değilsin.
Hem kayınpederinin iki güzel lafına kanıp neden bu kadar pis işi kendine reva görüyorsun ki?
İnan ben kayınvalideme gittiğimde elimi hiç bir işe sürmem kolay kolay. Takdir etmesinler, sevmesinler, ben onların sevgisine muhtaç değilim ki. Sevsin sevmesin umurumda da değil. Sevgileri için saygıları için kendine o pis işleri reva görme lütfen.
Bundan sonra bekar kayınbiraderlerimin odasına girmeyeceğim de, midem almıyor de. Uygun değil de. Ama girme, sakın girme. Kendi doğurduğu oğlunun pisliğine elleyemiyorsa hizmetçi tutacak!
Kızım sen safmısın hala iyi niyetli yorumlar yapıyorsun. yahuuuu ben sinir oldum burda ic çamaşırı toplamakda ne demek
Gerçekten 19 yaşindamisın kardesim sen ya? Bu kadar insanin kahrını çekiyorsun.
Valla okurken o kadar kinlendim o kadar sinirlendim ki anlatamam.
Allah sana yardim etsin.
Eminim ayrı eve de çıkamıyordursun.
Insallah kaynın evlenir ozaman ayrılmak için de size gün dogar.
Benim ailem hiç 'aile' gibi durmadı arkamda, o yüzden 'ne yapsam beni daha çok severler' diye çabalıyorum. Ama tabi üst üste, üst üste olduğu için artık beni yormaya başladı.İçim dışına çıktı valla okurken.Sen doğurunca bu kadar insanla bir arada nasıl yapıcaksın.Şimdiden önlemini almalısın.Bunlarla uğraaya devam edersen hasta olursun genç yaşında.Kendini düşün biraz.Eş hatırı için bile bu kadarına katlanılmaz.
Yok eşim gerçekten çok temizdir. O konuda inanın onu hakkını yiyemem. Zaten onların odasını topladığımı bilse beni babamın evine gönderir. Çok kızıyor. KV'de "Bi bok yapamaz!" deyip, yine o yokken toplattırıyor. Beraber giriyoruz odaya, ondan sonra nasıl başarıyor hiç bilmiyorum, ama birden ortalıktan kayboluveriyor...Pek inanmadım ama inşallah öyledir. Sen bu adamların pisliğini temizlemek zorunda değilsin. Aynı evde yaşamak zorunda da değilsin. Eşin o kadar temizse seni anlaması gerekir. Yapamıyorum, tiksiniyorum diye taşınmaya ikna edebilirsin.
Temizleme ve yapman gerekirse açıkça söyle, bu ne pislik gel bunu kaldır ben elleyemem diyebilirsin. Böyle söylersen belki utanıp biraz çeki düzen verirler. Bunlar yarın öbürgün evlenecekler, eşlerine acıdım.
Çok üzüldüm senin için. Eşin ayrı eve çıkmıyorsa boşan bence. Sana yapılan çok büyük haksızlık.
Amin. Ben baştan böyle yapacaklarını veya böyle olduklarını bilseydim hiç evlenir miydim zannediyorsunuz.. Ama allah beteri var beterinden saklasın inşallah...Eşim izin vermiyor de. Eşini öne sür. Eşine de söyle bir güzel kızsın evdekilere. Bu nasıl iştir yahu . Hiçbir şey yapmak zorunda değilsin. Ayıp falan olmaz olursa da olsun. Bir zahmet kv temizlesin yada zamanında düzgün çocuk yetistirseydi. Asla yapmak zorunda değilsin. Temizle dersede yapamam kocam izin vermiyor de. Ayrıca nerdeyse doğuracaksın . Ya bebeğine birsey olursa. Ne bencil insanlarmis yahu nekadar da dusuncesizler. Allah böyle insanlardan cumlemizi korusun. Uzak etsin boylelerini hayatımızdan..
Ay midem kalktı, bide benim anlamadığım sen hamileyken mi bunları yapıyorsun yapma kız hastalık falan kaparsın bide
Doğru, bende biliyorum, ama "ALLAH" deyip, kötü düşünmemeye çalışıyorum..kusura bakmada aklını peynır eklemklemı yedin sen. 2 kayın kayınvalde kayınpeder aynı evde. özel hayat nerde kaldı mahremıyetınız nerde kaldı. okadar erkek varken nasıl eşinizle sevişip yıkanıyorsunuz?! temızlıkcı gıbı kulanıyorlar sizi
Doğru, bende biliyorum, ama "ALLAH" deyip, kötü düşünmemeye çalışıyorum..
Allah korusun yaBide çocukmu doguracan o evde. Valla okurken çıldırdım. Cocugun hasta olur yaaa.
Kv çok biliyor belli. Bulmuş bi hizmetçi temizletiyor işte. Ya o adamların kendi karıları olsa onların bu pisliklerini temizlemez biliyor musun? Sen ya bu işleri yapmaktan vazgeçeceksin ya da kocana söyleyeceksin. Gerçekten yazık ediyorsun kendineYok eşim gerçekten çok temizdir. O konuda inanın onu hakkını yiyemem. Zaten onların odasını topladığımı bilse beni babamın evine gönderir. Çok kızıyor. KV'de "Bi bok yapamaz!" deyip, yine o yokken toplattırıyor. Beraber giriyoruz odaya, ondan sonra nasıl başarıyor hiç bilmiyorum, ama birden ortalıktan kayboluveriyor...
Eşim görmez yaptıklarımı, KV' de zaten "SAĞOL" demezArkadaşım sen 34 haftalık hamile halinle milletin b.kunu mu temizliyosun? Az yeyip hizmetçi tutsunlar, ben olsam elimi bile sürmezdim. Niye kendinizi bu kadar kullandırıyosunuz anlamıyorum? Koca adamlar arkalarında siz mi döneceksiniz? Bi de ne demek kaynım bana çık ben yatcam dedi. Vallahi benim de kaynım var, asla böyle bi uslupla konuşamaz. Abisi kızar herşeyden önce. Eşiniz sizin halinizi görmiyo mu?