KV & Kayınlarım ??

Bir de kız bebek erkek bebek mevzusu vardı ona da ayri üzüldüm, insallah tez zaman kendi evin olur Allah kurtarsın seni.

Beni daha çok severler umuduyla, çünkü sevgisizliğin ne demek olduğunu biliyorum. Ve sevilmek için elimden gelen herşeyi yapmaya çalışıyorum. Ama galiba hala değerimi arttıramadım..
Sevmezler emin ol gelen hic bir is yapmayan eltini daha cook sevecekler yapma yazik sana...

Yazık hemde çok yazık ,Kv gozunde değerleniyim,diye yaptiğiniz şeyler,sizi aile içinde,bayağı DEĞERSİZLEŞTİRMİŞ.....artık,yerinizi,kendinize,sorma zamanı,siz o evin neyisiniz??????????

İstemeye geldiklerinde "Biz ona 'GELİN' olarak değil, "KIZIMIZ" olarak sahip çıkacağız" demişti KV. Ama şu an neyim bende bilmiyorum?

Bi de bu ahir kackinlari namaz da kiliyor demek. Ben oraya takildim en cok. Islam temizlik dini degil mi ya? Bu adamlar kuran okumuyor mu? Sunnet falan bilmiyor mu? Ayrica siz iki tane baska erkekle nasil ugrasabiliyorsunuz ya? Ki biri 16 yasinda yani bir erkegin en ama en igrenc oldugu yas grubu. Gece gunduz sey yapmaya calisan grup yani. Ben kendi oglum olsa igrenirim yaa neden baska adamin donunu topluyorsunuz siz? Ayrica annesi egitmemis zamaninda davar gibi yetistirmis resmen. Bu saatteb sonra ne yapsaniz bos. Baska eve gecin de bebeginiz bu sigirlarla ayni yerde buyumesin.

İstemeye geldiklerinde "Biz ona 'GELİN' olarak değil, "KIZIMIZ" olarak sahip çıkacağız" demişti KV. Ama şu an neyim bende bilmiyorum?

peki senin anan baban demedi mi 4 tane erkeğin içine biz 18 lik kızımızı nasıl yollayalım diye?
bikaç kişi sormuş geçiştirmişsin, cidden evde o kadar adam varken sevişmek, banyo yapmak falan nasıl rahat ediyorsun? ev kalabalık olunca tuvalete giremiyorum ben, bu kadar insanın içinde nasıl yaşanır da çocuk yapılır...
diğer konuna yazmıştım, kızın böyle bir ailede böyle bir babaya sahip olarak doğacağı için hayata 1-0 yenik başlayacak diye, şu an yine ve sadece ona üzüldüm.
sen bu hayatı kendin seçmişsin onun suçu ne?
kız olursa sevmem diyen bir baba, kafile halinde yaşayan bir aile, kirli donlarını yere atan amcalar, annesini hizmetçi olarak kullanan bir babaanne ve daha kendi hakkını savunmaktan aciz bir anne... çok yazık...

Tamam ne olduğunu biz söylüyoruz işte...gelin değilsin kızları hiç değilsin...bak bi dünya yoRum yapılmış kendini hizmetçi olarak kullandırma diye...sen bu yorumlardan gerekeni çıkardın mı?yoksa bu gün yine o pislik yuvasını temizlemeye devam mı ettin?

Birak sana iyi gelin demesinler onlar sana iyi diyecek diye kendine kül kedisini layık görmüşsün
Eşşek kadar herifler kendileri toplasın odalarını sanki temizledin de cok mu yarandin yine toplamamis olmuş adın
Bu yüzden sana kizarlarsa kizsinlar sen el alemin hizmetcisimisin

Şaka mı bu ya bi insan kocası hariç başka erkeğin kardeşide olsa eşyasını toplarmı senin sorumluluğun değil ki bunlar neden sen yapıyorsun onu anlamadım

Ahaha siz gerçek misiniz?

3 yaşındaki oğlum odasını bu hale getirse toplanam ona toplatırım.
Eşim yapsa evden kovarım ki hiç titiz biri değilimdir.
O kayınları eşşek sudan gelinceye dövmek lazım da, o da sizin işiniz değil. Bırakın nr halleri varsa görsünler.

Şok oldum gerçekten okurken. Ben öyle odalara tiksinmekten giremezdim, siz hamile halinizle toplayıp temizliyorsunuz. Eşimden başka adamın çamaşırına da el sürmezdim ayrıca. Siz bir an önce o evden çıkmaya bakın, bebeğinizi öyle bir ortam da mı büyüteceksiniz. Eşinize de söyleyin, gerekirse annesinin yaptırdığını söyleyin, ben istemiyorum ama annemi kıramıyorum vs artık kocanızın dilinden siz anlarsınız, nasıl demeniz gerektiğini bilirsiniz herhalde. Bekar adamların odalarını temizlemeyi geçtim, girmezdim bile, neyle karşılaşacağınız belli değil.

Bu nasil bir ev.yasanmaz o evde.kayinlarinin odasini toplamakdan kendine zaman ayiramazsin yaa.sinirlendim ituce.bu soylediklerini hickimse hele bir gelin hic yapmaz.neden yapsinki???ben gorumcem bize bazen kalmaya geldiginde bile uyaririrm cocuklarinin arkasinu topla diye.en siburlendigim sey bu.kimsenin dokduklrrini toplamam yaa.esimde Allahdan temizdir yani.boyle insanlari neden buldun bide hamilesin canim yaa Allah yardimcin olsyn.ama bu kadar yuz verme lutfen.

Sen o eve hizmetçi gitmedin anası öğretmemisse kendi bilir bit düssün pisyiklerinde boğulsunlar... Karşı tarafi essek yerine koyuyorlar..
Asla elini vurma edep bile yok bu ne ya aslan yattığı yerden belli olur...
Bende aynı evde kaldım ama asla ne çamasıra ne de banyo muhabbetlerine dahil oldum kp bile banyoyu temzler çıkar ki her insan bunu yapmalı çünkü tavrım nettir... Adab yahu hiç mi bişey öğretmemis ..
Bide allah askına odaya bi çöp kovası koyun ya

Ve sen hamilesin...

Canında can tasiyorsun

Bebeğini kaybetmiş bir anne olarak..

Karnındakİ candan daha önemli birsey yok...

Bunu biliyor ve goruyorsun

Lütfen kendini ve içindeki canı yıpratma!!!

Ayrica kaynının pisliği kv yi ilgilendirir
Sen anası karısı ya da ona sorumlulugu olan biri degilsin

Sadece gelinsin.

Biz yaptık. Evet evet toplum gelin yapar eder temizler diye diye bu hale geldi kadınlarımiz. .

Mahrem diye bir şey var..
Kaç yaşında adamlar donlarinı
Kendileri toplasinlar !

Gerildim resmen

Ve sizin adınıza çok uzuldüm. .

Bu kadar ayrıntıya gerek yoktu biliyorum, ama herşey bilinsin de ona göre yardım alayım dedim kendi kendime
Evet aldığın akılları da kullanmak niyetinde değilsin zira kv şöyle diyor kv böyle diyor demeye devam ediyorsun
100 kişi konuna cevap yazdıysa 100'üde temizliklerini yapma kendi işine bak dedi hala Yok kalbimi temiz tutmak istiyorum, el iyi gelin desin istiyorum deyip duruyorsun?

Ne deseydik ki acaba sana?

Helal süper devam?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…