Kv katili olucam!

Jameya

Guru
Kayıtlı Üye
30 Mayıs 2015
14.274
13.939
298
yemin ederim artık bu kadının kafasına bişey geçiricem! Vallahi bi patlama yaşamak üzereyim. Yemeğe çağırdı bu akşam,hiç itiraz etmedim geldik yemeğe. İlk emzirmemde yine başladı,annem emiyo mu,annem sence ne kadar emiyo? Kaç ml emiyor da doyuyor mu nerden biliyorsun? Benim kızım emerken çok süt geliyorsa ağlamaya başlıyor illa sağmam lazım ön sütü,inatla neden sağıyosun süt kalıyor mu doymaz. Yada sağdığın sütü ver de doysun!!!!
Süt fazla geldiğinde ağlıyor o yüzden sağıyorum diyorum “çok gelmiyordur o” sana öyle geliyor.
Susuyorum,anlamıyor!
Tersliyorum,anlamıyor!
Güzellikle anlatıyorum,anlamıyor.
Benim çocuğum doymuyor,sütüm de yetmiyor.
He bu arada kızım 18 mart doğumlu,ona göre 3 ayı bitti 4 aya giriyor.
Ben ise 3 aya yeni giriyor bu çocuk diyorum.
Hayır yanlışım varmış benim,çocuğum 3 ayını bitiriyor 4 e giriyor....
Nasıl kıt beyinli bir insan artık cidden boğasım geliyor sussun diye. Hiç bir şekilde laftan anlamaz mı bir insan yahu?

Güncelleme” 3 ay muhabbetini yazıyorum,ifade edememiş olabilirim yabancıyım çünkü.
Kv-ne kadarlık oldu tam?
Ben: yarın 3 aylık oluyor.
Kv yanlışın var 3 ayı bitti 4 oldu!
Ben: nasıl yani bu bebek 4 aylık mı şimdi?
Evet 4 aylık,3 ayını bitirdi.
Muhabbet böyle geçti,3 ayı bitti 4 e giriyor demedi yanlış yaZdım. 4 e doğru ilerlediğinin farkındayım kızlar.

Son düzenleme:
Cocugu da o doğursaymış madem?

Kv yi değiştiremeyeceğinize göre o bunları konuşurken boş konuştuğunu düşünün.

Ya da yemek yerken eşinize her porsiyonda bu soruları sorun (soruları eşinize göre uyarlayın)
-Çorba çok sıcak midene dokunmadı demi hayatım
-Biraz tuzu mu çok olmuş için yanmasın canımm
-Ekmeği abartma yemeğe yer kalsın bitanemm
-Yemek yetti mi, yok yok yetemiştir, anne bir tabak daha koyarmısın şimdi bilmez o
-Pilavı çok kaçırmadın mı bak sonra kilo alıyorsun
.
.
.
. Vs diye çay faslında da devam edin. Açık içtin çayın tadi yok, demli içtin çarpıntı yapar filan
..Bıktırın. Muhtemelen eşiniz patlama noktasına gelecek. Sofradakiler de size tuhaf tuhaf bakacaklar. Belki kendilerini sizin yerinize koyarlar :)

3 ayi bitecek evet 4e giriyor. Süt muhabbetinde haklisiniz ama hepsi ayni. Bosverin

Ya boşveriyorum ana artık canıma tak etti 3 gündür anlatamıyorum kadına hiç bir türlü. Sütüm yetiyor ki bu çocuk kilo alıyor diyorum e bilmem ki. Diyor o zaman. Herşeyi biliyosun bunu nasıl bilmiyorsun acabaeğimde de gülüyo

Hasta mıdır nedir laftan anlamıyor ya
Siz ona fikir danissaniz anlarim. Kendi kendine her seye müdahale etmesi cok bunaltici. Ve bunlari genelde kadinin annesi yapmaz erkegin annesi yapar. Nedenini hala ben de cözebilmis degilim. Ki bu sekilde insanin kendi annesi de müdahale etse bunalir. Cocukla zaten yoruluyorsunuz bir de o yoruyor.

Haklı olduğunuz yanlar var ama toplumda herkes böyle ne yazık ki ama bebeğiniz üç ayı bitirdi dörde giriyor matematiksel hesap bu tıbben de hesap bu

Göğsünüzü ona doğru tutup fışkırtıverin :)
Benim kv de her gelişinde sütün geliyor mu,sütün var mı diye sorardı(ki oğlum mamasız takviyesiz tosuncuk gibiydi maşallah)ben de aynen siz gibi evet evet evet hı hı tamam peki diye gecistirirdim.
Zamanla anlıyorlar da işte siz sinirlendiginizle kaliyorsunuz.

aklımın bir köşesine yazayım bunu

Kayınvalidenizin ay hesabı doğru :) Sütün yetiyormu çocuk doyuyor mu, kilo aldı mı gibi soruları duymayan anne yoktur heralde. Yeni annelik hassas bir dönem, lohusalık, hormonlar, yenidoğan bebekli yaşam, kaygılar hepsi iç içe girmiş durumda o yüzden biraz hassas ve alıngan olabiliyor taze anneler. Boşverin, he deyin geçin, dert etmeyin kendinize ufak şeyleri.

Henüz anne değilim ancak gözlemlediklerimle söyleyebilirim . Senin bu kv nin dediklerini sadece kv demez ki çevrendeki herkesten duyabilme potansiyelin var. “Lohusa kafası” dedikleri hadiseyi yaşıyor olabilir misin acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…