• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kv ile tatili kabul eder miydiniz?

Handelizm

Kayıtlı Üye
18 Ağustos 2022
1.367
2.422
63
29
Selam hanımlar. Sorum başlıkta.
Kardeşim gibi sevdiğim bir kuzenim var. Beni aradı biraz önce ağlayarak. Eşiyle bayramda gitmek üzere birkaç günlüğüne tatil planı yapmışlar. Eşinin annesi tek yaşıyor, kp vefat etmiş. Gidecekleri il kv’nin yaşadığı ile yakın. Tatil beldesi. Eşi de ‘annemi de alıcam’ demiş. Asla sormak yok, alalım mı vs. Kuzenim de ‘ne işi var annenin bizimle tatilde, karı koca olarak gitmek istiyorum’ demiş. Bunun üzerine eşi sinirlenmiş birden hakaret etmeye başlamış. ‘İleride çocuğun olursa sana da o böyle yapsın, seni tek bıraksın o zaman anlarsın’ vs demiş. Anlayışsız, m*l, saygısız, g*rizekalı gibi hakaretlerde bulunmuş. Asla konuyu sakince konuşmak yok. Bir de kuzenimin babasına ağır bir laf etmiş,’seni yetiştirememiş bilmem ne baban’ demiş. Kuzenim de şok olmuş tabi.
Ben de ne diyeceğimi bilemedim. Şu an için fevri hareket etme, kendini tehlikeye atma çünkü gözü dönmüş hayvanın dedim.
Siz olsanız nasıl bir tepki verirsiniz eşinize? Fikirlerinizi merak ediyorum. Ben nasıl bir akıl vereceğimi bilemedim.
(konu bana ait değil gerçekten kuzenim, ben evli değilim zaten)

Kardeşim gibi sevdiğim bir kuzenim var. Beni aradı biraz önce ağlayarak. Eşiyle bayramda gitmek üzere birkaç günlüğüne tatil planı yapmışlar. Eşinin annesi tek yaşıyor, kp vefat etmiş. Gidecekleri il kv’nin yaşadığı ile yakın. Tatil beldesi. Eşi de ‘annemi de alıcam’ demiş. Asla sormak yok, alalım mı vs. Kuzenim de ‘ne işi var annenin bizimle tatilde, karı koca olarak gitmek istiyorum’ demiş. Bunun üzerine eşi sinirlenmiş birden hakaret etmeye başlamış. ‘İleride çocuğun olursa sana da o böyle yapsın, seni tek bıraksın o zaman anlarsın’ vs demiş. Anlayışsız, m*l, saygısız, g*rizekalı gibi hakaretlerde bulunmuş. Asla konuyu sakince konuşmak yok. Bir de kuzenimin babasına ağır bir laf etmiş,’seni yetiştirememiş bilmem ne baban’ demiş. Kuzenim de şok olmuş tabi.
Ben de ne diyeceğimi bilemedim. Şu an için fevri hareket etme, kendini tehlikeye atma çünkü gözü dönmüş hayvanın dedim.
Siz olsanız nasıl bir tepki verirsiniz eşinize? Fikirlerinizi merak ediyorum. Ben nasıl bir akıl vereceğimi bilemedim.
Etmezdim.

Eşime annesiyle iyi tatiller dilerdim, varsa arkadaş eş dost onunla bi tatil planlardım herhalde

Yılda kaç kere tatile gidiyorlar? Örnek veriyorum yılda 3-4 kere tatile gidiyorlarsa ve kv gerçekten iyi biriyse götürülebilir. Fakat senede 1 tane tatilleri varsa kv iyi bile olsa götürmek istememesini gayet anlayabiliyorum. İnsan eşiyle baş başa vakit geçirmek, dinlenmek ister. Ayrıca konu bence kv tatile gelsin mi gelmesin mi değil, karısı, biricik anasını tatilde istemediği için çirkinleşen, saygının yerlerde gezdiği koca hakkında olmalı…
Ben itiraz ettim diye benim babama küfür sallayacak adam bundan sonra hep anasıyla baş başa tatile gitsin mümkünse.

Bunun üzerine eşi sinirlenmiş birden hakaret etmeye başlamış.
Bir de kuzenimin babasına ağır bir laf etmiş,’seni yetiştirememiş bilmem ne baban’ demiş.
Anlayışsız, m*l, saygısız, g*rizekalı gibi gibi.
Siz olsanız nasıl bir tepki verirsiniz eşinize?
Bu laflar için ciddi bir pişmanlık ve özür duyana kadar burnundan getiririm.
Öncelikle bir güzel valiz toplar, kapının önüne çıkarır, eşime de "Annenle birlikte tatile gidebilirsiniz" derdim. Bu kadar hakareti işitip, evin içinde oturtmam o adamı. "Git, tatilini yap, yaparken de düşün ettiğin lafları!" der yollardım evden. Ben de kendi arkadaşlarımla tatile giderdim.

Ancak özür dilemezse, haklıymış gibi tavrını sürdürürse, beni boşanmaya götürürdü.

Son düzenleme:
Yılda kaç kere tatile gidiyorlar? Örnek veriyorum yılda 3-4 kere tatile gidiyorlarsa ve kv gerçekten iyi biriyse götürülebilir. Fakat senede 1 tane tatilleri varsa kv iyi bile olsa götürmek istememesini gayet anlayabiliyorum. İnsan eşiyle baş başa vakit geçirmek, dinlenmek ister. Ayrıca konu bence kv tatile gelsin mi gelmesin mi değil, karısı, biricik anasını tatilde istemediği için çirkinleşen, saygının yerlerde gezdiği koca hakkında olmalı…
Ben itiraz ettim diye benim babama küfür sallayacak adam bundan sonra hep anasıyla baş başa tatile gitsin mümkünse.
Ben de böyle birini boşadım gitti valla. Of of bıktık bu anacı erkeklerden.
Bayramlarda, izinlerde sürekli tatildeler. Memlekete hususi gidiyorlar kv’yi görmeye. Kv de geliyor yılda birkaç hafta kalmaya.

a aaa bu benim annem ve eşim oldu. 🥲
annemle tatil yapacakken yarım ağızla "sen de gelmek ister misin?" diye sorunca eşim "isterim!" dedi ve sonuç olarak eşim ve annemle bir haftalığına tatile çıkacağız. öte yandan asla ama asla eşimle yaptığım tatile annemi dahil etmezdim. onunla başbaşa yapacağım tatillere hiç annemi davet etmezdim.
ama mesele artık kayınvalidesiyle başbaşa tatil yapmak ya da yapmamak değil. mesele çok daha derinleşmiş.

Back
X