- 27 Mayıs 2017
- 1.900
- 884
-
- Konu Sahibi Passionatewoman
Gitsin bende başka planlar yaparım :)İptal etmek istediginde, sen gelme ben annemle gideyim derse?
Kendi annenizide cagirin bence oda gelsin sizinle Hersey karsilikli olmali bence.
Madem annesini dusunuyor sizde oyle diyin
Maalesef ki annemin gelemeyeceğini biliyorlar
Merhaba ;
Burada çok yankı bulan konularımın ardından daha sade bir konu açmak istedim, çünkü gün geçmiyor ki eşimle yeni yeni sorunlarımız türemiyor..
Ben bir hafta yıllık izne çıkıcam, bunun 3 gününde de Bodrum'a gidicez, ama eşim annesini de çağırmak istediğini söyledi, neymiş annesi Bodrum'u çok görmek istiyormuş..
Bende tamam dedim sonra kv'ye söyledik hemen de atladı tabi, yok oğlum benim ne işim var siz eşinizle başbaşa gidin filan yok hemen atladı geliyorum diye tabi tüm masraflar vs. bizden.. Senede bir sefer birkaç gün bir yere gidicez onda da sağolsun kv hiç bizi yalnız bırakmıyor, birey olmayı başaramamış eşim de hemen plana onu da dahil ediyor..
Sizce bu tatil planını iptal mi etsem?
4 yıllık evliyiz eşim her plana kendi ailesini de dahil etmeden rahat edemez.. ana kuzusuKaç yıllık evlisiniz bilmiyorum ama bana pek mantıklı gelmedi. Duruma göre kalabalıksanız dahil edebilirsiniz ama baş başa tatile gitmek varken kv nin gelmesi hiç hoş değil.
Merhaba ;
Burada çok yankı bulan konularımın ardından daha sade bir konu açmak istedim, çünkü gün geçmiyor ki eşimle yeni yeni sorunlarımız türemiyor..
Ben bir hafta yıllık izne çıkıcam, bunun 3 gününde de Bodrum'a gidicez, ama eşim annesini de çağırmak istediğini söyledi, neymiş annesi Bodrum'u çok görmek istiyormuş..
Bende tamam dedim sonra kv'ye söyledik hemen de atladı tabi, yok oğlum benim ne işim var siz eşinizle başbaşa gidin filan yok hemen atladı geliyorum diye tabi tüm masraflar vs. bizden.. Senede bir sefer birkaç gün bir yere gidicez onda da sağolsun kv hiç bizi yalnız bırakmıyor, birey olmayı başaramamış eşim de hemen plana onu da dahil ediyor..
Sizce bu tatil planını iptal mi etsem?
Maalesef ki annemin gelemeyeceğini biliyorlar
Gitsin bende başka planlar yaparım :)
Baştan niye gelsin diyorsunuz ki?
İptal etmek istediginde, sen gelme ben annemle gideyim derse?
4 yıllık evliyiz eşim her plana kendi ailesini de dahil etmeden rahat edemez.. ana kuzusu