• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kv ile karşılıklı dairelerde oturmak ve bakkala gitsem kapıya çıkması

Gelin9292

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Mart 2018
138
84
28
Merhaba hanımlar kv ile ilgili uzun zamandır sıkıntılar yaşıyorum hiç rahat bırakmıyor bizi. Kapı bir oturuyoruz diye ne zaman kapıya çıksam kapıyı açıyor duyuyor. Bir değil iki değil üç değil sürekli böyle. Hiç görüşmüyor da değiliz en az 2 günde bir yanyana gelıyoruz ya o gelır ya bız gıderız yanı torununu görür sever. Ama buna ragmen genede bız kapıdan cıksak kapıya cıkıyor cocugu sevıyor cagırıyor bazen gıtmıyorum bazen gıdıyorum ama sıkıntı su kı o ne zaman kapıya cıksa oglum ağlıyor kv yı çağırıyor oyun oynamak ıstıyor evde sıkılıyor tek basına kış günü yada oraya gıtmek ıstıyor. Bende hergun yanyana gelmek ıstemıyorum daha once bu yuzden sıkıntılarımız oldu hergun saatlerce yanımızdan ayrılmazdı sonunda bıraz mesafe koyabıldım onda da sımdı boyle davranıyor. Kapıya cıkamaz oldum. Oglum aglamasın dıye. Esıme soyledım oda farkında annesıne soylemıs anne gelırlerse onlar kapıyı calar sen acma kapıyı cocuk aglıyor durmuyor dıye ama ne kadar dınler bılmıyorum. dınleyecegını de sanmıyorum. Eğer esım uyarmasına ragmen gene bekçi gibi kapıya cıkarsa ne demelıyım sızce? Kendımı sureklı kv tarafından ızlenıyor gıbı hıssedıyorum. Bız kapıya cıkmasak kendı calıyor zaten bahaneyle kapıyı. Hıc rahat vermıyor.

taşınma şansınız yok mu ? kaç yaşında insan, alışkanlığını pek değiştirir gibi gelmedi bana.

Bu kadar dip dibe neden oturulur ki? Benim kendi babam bile biz yakınlarından tutacakken bu kadar yakın olmayın rahat edemezsiniz dedi. Ki biz sonra düşündük ve eşimle iki aileden hangisinin bulunduğu şehirde yaşarsak yaşayalım ailelerle yakın oturmayacağız diye karar aldık. Yani yapışıp kalmanın anlamı ne? Evlenmesin bu oğlanlar o zaman. Hem siz de çalışmıyorsunuz Yani kv ye baktırma meselesi de yok. Şimdi eşiniz sıkıntı yapar keşke baştan uzak kalsaydınız.

Çıkarsa çıksın ne var bunda. Torununu görmek için çıkıyordur.yazik bu kaynanalara
Sorun o değil sorun kontrol edilme hissi. Bnm karşı komşum da bn evden çıkarken çokta bzn sorar kızım nereye ya da nerelerdeydin diye. O bile iyi niyetli olsa bile sinir ediyor beni

Benim karşı komşumda öyle bıktık valla kim gelse kapıya çıkar biz gitsek çıkar sorar içeri dalar sormadan çocuklara bile soruyor nereye gidiyorsunuz diye parmaklarımızın ucunda yürüyoruz artık hırsız gibi gidip geliyoruz konuyu takipteyim çözüm buluruz inşallah♥️

Benimki de yan dairede. Kapısını 1 hafta çalmasam gelipte sormaz napıyorsunuz diye. Ben de böyle çok sıkılıyorum. Her gün 1-2 saat görüşseniz ne olur yani. Yok mu bir orta yolu. Kendi annem yanımda oturacak 1 hafta görmeyeceğim onu. Ya da çocuğum oturacak yüzüne hasret kalacağım. Olacak iş değil. Aranızdaki mesafeyi koruyarak görüşün arada. Belki o zaman sizi takip etmekten de vazgeçer.

Evin temizligini yemegini bahane et evde kal otur cocuguda yolla 2,3 saatligine (kufur vb aliskanliklar ogretmiyorsa) hem o babaanesine doysun hemde kaynanam.sana sarmasin sonra oglen uykusu bahanesiyle al evladini yanina tabi yine de o kadini huyunu suyunu bilen sensin sana kalmis.bir durum...

Tek care tasinmak. Ev kendinizin ise orayi kiraya vermek ya da satip baska yere tasinmak. Ayri olup tatlı olmak en iyisi. Yoksa bu yaştan sonra kayinvalideyi degistiremezsiniz.

Bir yere gidecegin zaman cocugu ona birakip gidemez misin? Hem sen rahat edersin hem de o tofununu sever.

Merhaba hanımlar kv ile ilgili uzun zamandır sıkıntılar yaşıyorum hiç rahat bırakmıyor bizi. Kapı bir oturuyoruz diye ne zaman kapıya çıksam kapıyı açıyor duyuyor. Bir değil iki değil üç değil sürekli böyle. Hiç görüşmüyor da değiliz en az 2 günde bir yanyana gelıyoruz ya o gelır ya bız gıderız yanı torununu görür sever. Ama buna ragmen genede bız kapıdan cıksak kapıya cıkıyor cocugu sevıyor cagırıyor bazen gıtmıyorum bazen gıdıyorum ama sıkıntı su kı o ne zaman kapıya cıksa oglum ağlıyor kv yı çağırıyor oyun oynamak ıstıyor evde sıkılıyor tek basına kış günü yada oraya gıtmek ıstıyor. Bende hergun yanyana gelmek ıstemıyorum daha once bu yuzden sıkıntılarımız oldu hergun saatlerce yanımızdan ayrılmazdı sonunda bıraz mesafe koyabıldım onda da sımdı boyle davranıyor. Kapıya cıkamaz oldum. Oglum aglamasın dıye. Esıme soyledım oda farkında annesıne soylemıs anne gelırlerse onlar kapıyı calar sen acma kapıyı cocuk aglıyor durmuyor dıye ama ne kadar dınler bılmıyorum. dınleyecegını de sanmıyorum. Eğer esım uyarmasına ragmen gene bekçi gibi kapıya cıkarsa ne demelıyım sızce? Kendımı sureklı kv tarafından ızlenıyor gıbı hıssedıyorum. Bız kapıya cıkmasak kendı calıyor zaten bahaneyle kapıyı. Hıc rahat vermıyor.
Eşin zaten soylemıs aynını yaparsa cocugun yanında aglar halde iken tatlı dille anne lutfen boyle yapma. Benım ıcın cok zor oluyor de. Yada Bı sekılde yolunu bul anlat. Bız gelırız sen gel ama her kapı actımızda acma sen. Ara gerekirse de mesela

Taşınmaktan başka çaren yok...
Kv sebepli değil başka bir sebep bulup taşınmalısın

Back