- 12 Mart 2018
- 138
- 84
- 28
Merhaba hanımlar kv ile ilgili uzun zamandır sıkıntılar yaşıyorum hiç rahat bırakmıyor bizi. Kapı bir oturuyoruz diye ne zaman kapıya çıksam kapıyı açıyor duyuyor. Bir değil iki değil üç değil sürekli böyle. Hiç görüşmüyor da değiliz en az 2 günde bir yanyana gelıyoruz ya o gelır ya bız gıderız yanı torununu görür sever. Ama buna ragmen genede bız kapıdan cıksak kapıya cıkıyor cocugu sevıyor cagırıyor bazen gıtmıyorum bazen gıdıyorum ama sıkıntı su kı o ne zaman kapıya cıksa oglum ağlıyor kv yı çağırıyor oyun oynamak ıstıyor evde sıkılıyor tek basına kış günü yada oraya gıtmek ıstıyor. Bende hergun yanyana gelmek ıstemıyorum daha once bu yuzden sıkıntılarımız oldu hergun saatlerce yanımızdan ayrılmazdı sonunda bıraz mesafe koyabıldım onda da sımdı boyle davranıyor. Kapıya cıkamaz oldum. Oglum aglamasın dıye. Esıme soyledım oda farkında annesıne soylemıs anne gelırlerse onlar kapıyı calar sen acma kapıyı cocuk aglıyor durmuyor dıye ama ne kadar dınler bılmıyorum. dınleyecegını de sanmıyorum. Eğer esım uyarmasına ragmen gene bekçi gibi kapıya cıkarsa ne demelıyım sızce? Kendımı sureklı kv tarafından ızlenıyor gıbı hıssedıyorum. Bız kapıya cıkmasak kendı calıyor zaten bahaneyle kapıyı. Hıc rahat vermıyor.