Kv hayatımızdan çıkmayacak mı?

Aranizda kan davasimi var annedir babadir yazanlara demek istedigimi ozetlemissiniz... bu sekilde beddua alip ailesine kufur yiyip hala babaannedir yapmam diyen varsa bilemedim acikcasi :)
Çok var :)
Beğenmedim falan diyenler olmuş mesajıma :)
Bana göre aileme hakaret eden benim huzurumu bozan insanı hayatımda tutmam
Herkes öyle değil işte
Herkesin bir duruşu var
Herkes anne baba
Üremek değil kutsal yapan
Onun hakkını vermek
Ortalık biyolojik anne babayla dolu ona bakarsan
Mühim olan insanlık
Anlayana

Aynen oyle once saygi hakedilcek sonra beklenicek bizim insanimizda tuaf gel mıç agzima canım feda edalarindalar resmen şaka gibi :)

Eşinin annesi o bence böyle düşünmemen lazım yaptığının yanlış olduğunu düşünüyorum

Annesine bunu yapana çok da güvenip bel bağlamayın yanlış yaparsanız eşinize göreceğiniz muamele eşinizin annesine gösterdiğinden sert olacaktır

Kv sıkıntılı mesafeyi korumakta fayda var. Eşiniz aklı başında, mantıkla karar almış. Birçok erkeğin söz konusu anne olunca pek yapamadığı bir şeydir bu. Yani annene rağmen doğru adımı atmak! Sonuçta zor da olsa akıl süzgeçinden olanları tartıp, haksızlık yaptığına kanaat ettiği ve aşırıya kaçtığını düşündüğü için annesiyle arayı açmış. Ki annenin bir zamanlar torununa (kendi oğlunun doğmamış evladına) dil uzatabilecek kadar gözü dönmüş. Ben çok aileci biriyimdir ama masuma dil uzatacak kadar kendini kaybetmişlere saygı duyanıyorum. Ki bir kadın olarak oğluna karısını dövdürmeye çalışmak, boşatmak isteyecek kadar da nefret dolu. Hayret ettim bu yakıcı duygularla nasıl yaşamını sürdürüyor acaba. Siz kendi çekirdek küçük ailenizle ilgilenin. Eşinizin kısıtlamaları dahilinde yol alın. Bol bol da kemgöz duası okuyun. Allah evladınızı hayırla ve sağlıkla büyütmeyi nasip etsin inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…