Kv hayatımızdan çıkmayacak mı?

Bi laf vardir “deli ile ölü sahibinindir” diye.esiniz zaten mesafeli davraniyor.ne kadar kotu olsa da sonucta annesi bir sekilde olene kadar hayatinizda olacak yapacak bir sey yok.esinizden tamamen silmesini beklemeniz vicdansizlik olur bence.

Kadinn anneligini yerlere sermiş...

Esin gerekli mesafeyi koymuş sen hiç karışma hiç yorum da yapma bu kadar olan şeye rağmen esin sessiz de kalabilirdi ama yapmamış herşeyin farkında arada bir bebeği gösterirsiniz sizi rahat bırakmasi acisindan...

Ben kadına acıdım böyle yapmayın neolursa olsun anne sonuçta torununu görmek ister.Benimde hayırsız bi abim var karısının korkusundan 10 yildan beri bizle annemle görüşmüyor çok yazık.
Peki anneniz bir kötülük etti. Mi? Durduk yere mi böyle tavır aldı gelin, bazı gelinler de çok takıntılı aslında direkt görüşmüyor

Bu çirkeflikle o kaynana o eve girerse oğlunu boşatmadan çıkmaz. Çok tehlikeli bir kadın gibi görünüyor

Birinin sıfatı sırf anne diye her türlü kötülüğünü sineye çekme düşüncesi çok hastalıklı değil mi ya?

Anneyse anneliğini bilsin.
Ne oluyor anne olunca hem? Tüm hayvanlar doğum yapıyor.

Bazı annelere kurban olasın gelir, bazılarının ise yüzüne bakmaya bile tenezzül etmezsin.

Her anne mükemmel olsaydı sevgi evleri doğurulup çöpe bırakılan bebek kaynamazdı.

Haklısın belki ama hayatınızda hep olacak. Önce bunu kabullen.

Eşiniz gerekeni yapıyor. Annesinin farkında. Ama tamamen küsmek de olmuyor anne sonuçta. Sabredin. Eşinize karşı o kadının adını bile anmayın.evinize lafını sokmayın. Benim kvalidem de sizinkinin usturuplu hali. Neler yapmadı ki. Siz takmayın. Onun tavrı su oğlu evlensin ama karısı metres olsun. Yine oğlu bekar gibi onunla geçirsin zamanını. Bu kadar abartanlar artık Freud misali oğluna çekim duyan sapıklık peşinde olan tipler. Kişisel algılamak doğru değil. Başka bir kadın olsa yerinizde yine aynı şeyleri yapardı kv. Umursamamak unutmak en güzeli.

Aranizda kan davasimi var annedir babadir yazanlara demek istedigimi ozetlemissiniz... bu sekilde beddua alip ailesine kufur yiyip hala babaannedir yapmam diyen varsa bilemedim acikcasi :)

Kattiyen görüşme muhattap olma eşin muhattap olsun her konuda boylesine hasta gibi davranan annem dahi olsa inanki gorusmem.... ne demek anne olamaman icin beddua etmek yahu yuvan yikilsin diye dualar felan allah islah etsin cok sinirlendim. Kapiya fepanda gelemez geldigi an ben olsam ondan daha beter rezillik cikartirim benim evladimmi onemli bana beddu edip yuvamin yikilmasini isteyen kv demi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…