kv görümce yatılı misafir

Neyseki senin esin adammis benim eskisi kilibik ses edemez kendisi dana gibi masallah bi ara bana neden yitip kilo almiyon diye sarmadilar degil
eşim beni ezdirseydi ben de boşardım.
inşallah çok güzel kapılar açılır sana.

İyi yapmışsın valla bu ne böyle yamyam gibi.

Her şeyin bir usulu vardır yemek yenileçekse olmayana biraz ayrılır ne o öyle hiç bişey görmemiş gibi saldırmak.
ben de şaşırdım.
insan fesat olunca çatlayana kadar yiyormuş.

eşim beni ezdirseydi ben de boşardım.
inşallah çok güzel kapılar açılır sana.

ben de şaşırdım.
insan fesat olunca çatlayana kadar yiyormuş.

Amin canım sabahtan beri agliyorum sinirden bu kadar salak bi adamla neden evlendim diye ama neyseki yol yakinken donuyorum

Kim olursa olsun cok sevdiginiz biri bile olsa hayirli olsuna gelip de 2 gun kalan insanlar gorgusuzdur zaten net
Bir de o nasil bogazdir mubarek canakkale bogazi,onca seyi insan nasil yer? Hadi onu gectim,ev sahibi sofrada bile yokken,nasil bir acliktir,sanirsin savastan cepheden donmusler oha
Ben olsam bir daha asla eve almam. Esiniz de armut topluyor sanirim butun bunlar olurken. İnsan iki isin ucundan tutar,cocuklarla ilgilenir. İse yaramaz erkeklerden nefret ediyorum

bı de kek yapmazdım valla ..
dısardan yemek soylerdım herseferınde kendıme..
ertesı gun de bahane edıp bıseylerı bı ögün mutfaga gırmezdım..

Hep zaten idare ede ede sinir hastası olduk.
Yazık bize

Tabak çanak sağlam mı bacım :) onları da yemiş olmasınlar.

Bende sizin gibiyim çok güzel laf yetiştirir hakkımı ararım.

Gel gelelim iş eş ailesi olunca ; susuyorum yoksa biliyorum herşey daha kötü olur , en ufak şüphem Yok bildiğin sıvarım ama işte

Eşimin güzel hatrı..

Oha ya nasıl yiyebiliyor lar anlamadım

susuyorum çünkü eşim gerekeni söyler.
sinir olma sırası onlarda. :)

Oha ya nasıl yiyebiliyor lar anlamadım
hep diyetten :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…