kv görümce yatılı misafir

Yatılı misafire kapım her zaman kapalı, masrafı çok ağır oluyor, eşimi de korkuttum, eşinle iki kere alışverişe çık, menü yaz, gerekeni al, yarım asgari ücret tutuyor, eşin de bi daha çağırmıyor.

Yumurta falan kıraydın. Üzüldüm gerçekten. Nasıl insanlar bunlar. Kıtlıktan çıkmış gibi yemişler. Ellerinden gelse seni de yer bunlar
asıl amaçları beni yemekti demek ki :)
eşim hemen gönlümü alır neyse ki.
ortak arsa işini de kabul etmedi.

normalde hepsini eşim yapardı izin alıp. içlerine oturdu demek ki.
bundan sonra da böyle devam edecek. eşim izin alır ne yaparsa yapar.

Sadece başlığı okuyup şenlik var! yazacaktım, öylede olmuş! Bu kadar düşüncesizlik olur mu?

kasıt olunca oluyormuş.

Bu ne saçmalık ya.Sofradan kalkmak zorunda kalmış insana iki yudum yemek bırakılmazmı,herşey nasıl yenir.Kıtlıktanmı çıktı bu insanlar.Kaldıki gelenler kadın misafir.Ana kız gelmişler,çocuklu insansın.Insan derki bu akşam da biz hazırlıycaz sen geç otur çocuğunla der.Kırk yılda bir gelmişsin faydan dokunsun ya.Çok geçmiş olsun canım.Inşallah birdaha gelmezler.

Oğlumla misafirlige gidince göbegim catliyor cocugum milletin malina zarar vermesin diye. Cocuklari kinamam ama annelerini kinarim nasil bu denli rahat olabiliyorlar diye. Oyuncak kiran cocugun elinede oyuncak vermem bunlar terbiye vermekten kaciniyor. Yemek konusuda cok buyuk bir ayip. Hasta numarasi yapip yataktan cikmaz bide ayagima getirtirdim, bide ustune " ayy evde dagildi simdi yemekte yok x (esiniz)gelince kizacak size güzel hizmet edemmiyorum siz sahit olacaksiniz diye uzuluyorum" diye duygu somurusu yapardim dişimi sıkar beklerdim. Bu bolumu okuyunca yeminlen kendi esimin ailesine sukur ediyorum boyle yabanilik yok ya

Tabi ki seni yücelttiler farkında olmadan.
Eşin senin bu tavırlara karşı ne kadar ılımlı olduğunu bir defa daha anlamıştır.
benim gibi eşi başında taşıması lazım :)

ben masrafında değilim.
yaptıkları hadsizlikler canımı sıktı.

üç kızım var ve onlarla doğru dürüst ilgilenemedim bile.
en azından onlar aç kalmadı.

senede 1-2 gün sadece. fazlasına tahammül etmem.
eğer kızlarım olmasaydı tüm gün yatardım da üç küçük çocuk.
mecburen onlar için de pişirdim koydum her şeyi.

E ne yediniz peki ? Aç aç iyi bayılmamışsınız birde açken daha çok sinirlenir insan

Ayıptır ama emzir veya emzirme masada beklenir hadi uzun sürdü beklemediler yemek ayırmaları gerekirdi

İnsan aç kaldığına değil de en çok düşünülmediğine üzülür

Çocuklara takılmayın onlar normal ama kv görümce üzmüş baya ..

her zamanki halleri.
can sıkmak için uğraşıyorlar.

yoğurt, iki dilim kekle geçiştirdim.

Cocuk degil canavar mubarek niye sende surekli biseyler hazirliyorsun 50 kilo bile yokum 165 boya cocuk olsa daha da zayiflarim cok hassas midem var soyle hepsine sigir gibi yemeyin az da ben yiyim diye ben agzima geleni soylerim bosaniyorm haftaya umrumda degil minnacik halimle kimseye usaklim edemem

Ay ahaha gülme geldi, kaç kilo bu insanlar?

hakkında hayırlısı olsun.
eşim zaten gereken lafları söyler.
onların canı daha çok sıkılacak.

Sonuna kadar haklisin. Esinde de suc vat. En azindan sana yardimci olmaliydi.
Yemek ayirmali vr cocuklari uyuymaliyfi. Sofrayi da toplamaya yardim etmesi gerekirdi.

Görgüsüzlük ve terbiyesizlikten başka bir şey değil şu yemek olayı. Nasıl sakin kaldınız o kadar olaydan sonra ben ortalığı ayağa kaldırırdım. Emziren kadına yemek bırakmamak ne demek

Sonuna kadar haklisin. Esinde de suc vat. En azindan sana yardimci olmaliydi.
Yemek ayirmali vr cocuklari uyuymaliyfi. Sofrayi da toplamaya yardim etmesi gerekirdi.
normalde eşim izinli olur, ilgilenirdi.
işe yeni girdiği için izin alamadı.

onlar da fırsatı kaçırmadı.

İyi yapmışsın valla bu ne böyle yamyam gibi.

Her şeyin bir usulu vardır yemek yenileçekse olmayana biraz ayrılır ne o öyle hiç bişey görmemiş gibi saldırmak.

Görgüsüzlük ve terbiyesizlikten başka bir şey değil şu yemek olayı. Nasıl sakin kaldınız o kadar olaydan sonra ben ortalığı ayağa kaldırırdım. Emziren kadına yemek bırakmamak ne demek
arada çocuklar olmasa sakin kalmazdım.
eşim gerekeni söyleyecek zaten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…