Kv bende sana diş mi gostereyim dedi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Arkadan müzik love story

Yeni gelin işi şu pembiş gelinlerinkinden değil mi?

Çok haklısın ama kayınvaliden dişlerini cıkarır masaya koyarsa kaybeden sen olursun hayatım

Bir kere bu dediklerinizi zaten sizin çeyizinizde olması gereken şeyler.
Hadi beğenmediniz bunu normal karşılarım da, o üslup tavır ne öyle. Çok saygısızca. Güzel kibar bir dille anne bunları değişsek olur mu, benim dekorasyonuma uymuyor diyebilirdiniz.
Ben kv nin yerinde olsam ya onları iade ederdim ya kendim kullanır size de bir çöp vermezdim.

Kızlar kabalık mı etmsiim ne bileyim ya cevrede cok dolduruşa getirdi beni

evlenirken sen evleniyorsun da fikri mi başkalarından alıyorsun?
kusura bakma ama bu cümlen oldukça cehalet içeriyor.
elin alemin lafı ile sana alınan hediyelere bir ton laf sayıyorsun sonra ertesi gün gidip hepsini değiştiriyorsun..
hani nerede kaldı alınan hediyeye, büyüğe saygı? kaldı ki yazmışsın bir sürü şey almış çeşit çeşit. teşekkür et al kenara koy. ister kullan ister kullanma. ne kadar kötü olabilir ki??
kv ler bir şey almasa almıyorlar dersiniz. alsalar bana sormadan neden alıyor dersiniz.
evlilik onun bunun lafı ile idare edilebilecek bir kurum değil. kimse ile ne iyinizi ne kötünüzü paylaşmayın.
böyle devam ederse asıl kv nin sizden ve çevrenizden çekeceği çok.

Sizin çeyizi mi alıyor anlamadım da

Onun aldığı kenarda kalsaydı sen yenisini alsaydın gönlü olsun diye ara sıra sererdin acaba böyle yapmadım diye mi kötü gelin oldum ben
Maalesef öyle, böyle olanlar hep el üstünde tutulur, benim evimde bir tane çöpleri yok eşimin ailesinin, neyse...

Bari hepsini degişmeseydin Bi kacına esyama mobilyama uymuyo falan deyip alttan alıp degişseydin. Ben olsam hepsini degişmezdm

Hep yeni gelin kalmayacaksın eğil mi 10 sene sonra kv denin aldıkları yaşına duruşuna belki daha çok uyar.. Kırma kadını olmadı nişanlınla konuş. Siz şimdiden böyleyseniz biraz zor gübi geçiminiz.. Emin misin evlenmeye

bir gün nasip olursa evlenirsem size msj atacağım inşallah bana taktik verin diye☺

Bi hak veren oldu sonunda ama ben kullanacağım ya sonuçta

Haklısınız evet siz kullanacaksınız da. Adet erkek tarafının almasıymış ya madem yörenizde. kadıncağaz ya kız anneleri gibi 20 sene önceden alıp koysaydı ne olacaktı. Benim kristal takımlarımı görümcem daha ilkokula giderken almış eski kayınvalidem. Ki eski eşimin küçüğüdür görümcem. Eee tabi yeni modeller çıkınca onlar bana kaldı ve çok klasik kesme kristal takım olmasına rağmen hiç sorun etmedim. 18 sene keyifle kullandım.

Ki kadın size almamış onları. Oğluna almış. Oğluyla da Aranızda da problem var ya da çıkmak üzere. Bugün nişan bugün bozulsa yine oğlunun onlar sizin değil o durumda.

Ay siz ne güzel bi gelinsiniz öyle ya..
İnanın öyle içten yazmışsınız ki..hissetmemek elde değil
Ben elimden geldiğince karşımdakini, eş dost akraba olarak değil de, "insan" olarak ele alıyorum,
Benim kayınvalidem mesela, genel olarak da hiç hediye almamıştır bana, e şimdi ne yapayım, bileneyim mi kadına :) bana zararı kötülüğü olmayan, iyi bir insandır gözümde.

değiştirmiş nihayetinde hala niye sinirin tepende:)

Ahh ah ayıp etmissiniz bence. Benim kaynanam olsa da keske , aldıklarını begenmesem bile cok tesekkurlerimi ederim gönlünü yaparım arada birde kullanırım görecegi zamanlar mis gibi gecinir gideriz

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…