kv adayı ve düğün sorunlarıyla ne yapmam gerek bilmiyorum

eski konumda anlatmıştım burda uzun uzun anlatmadım eski okuyanlar gelir yine diye. Kv sevgilimin eski sevgilisiyle iletişim halinde sürekli fotoğraf paylaşıp duruyor. Sonra bana birlikte tatile gidelim diyor. Sevgilimle birlikte yaşadığım için bana senin hayat tarzın bana uygun değil dedi vs bir sürü yüz göz olma durumu var. Orda bana hep ayrıl demişlerdi. Sonra zaten istediğini yaparım dedi ama ben bir şey diyemiyorum isteyemiyorum. Zaten bana değil de benim namım var el ne der kafasında gösteriş yani hep.
Sevgilinin eski sevgilisi , kv yakın arkadaşının kızı diye hatırlıyorum. onunla senin için mesafe koyacak hali yok ya. Yani hayat tarzınız ona uygun olmayabilir anlayışla karşılamış kadın sonuçta bence size bir kere batmış ve şimdi olayları büyütüyorsunuz. Yani eski sevgili olayından sonra istemişsiniz ki o kızla görüşmesin vs anlıyorum elbette ama kadın da onlarla önce samimiyse görüşür eder. Siz olayları büyütüyorsunuz bence daha sakin kafayla düşünün çünkü hiçbir şey yok ortada

Yani ben bi şey göremedim yemekleri sizin yediğiniz şekilde düşünerek hazırlamış gelin gibi görmemin anne kız gibiyiz kızım gibi görüyorum demiş ne güzel hep de senin istediğin gibi olsun falan diyor set istemezsen yerine istediğini ve bileziğini alıyım diyor eşyalarını alalım diyor bunlar zaten düğün hazırlıgında olan şeyler tam olarak neyi sorun ettiğini anlamadım alınması gerekenleri söylüyor istemezsen istediğin şekilde yapalım diyor daha istediğini anlamadım gerçekten bi sorun da göremedim bence sorun sizin bakış açınızda. Kayınvalide gayet tatli biri bence

Bu kadar takıntı yaptıysan bence evlenme. Tek derdin Kv olmuş. Bak bu konuda demiştik onun hayatına karışamazsın diye ama hala aynı yerde takılıp kalmışsın
eski konumda anlatmıştım aslında. Sebepsiz yere durup dururken sevgilimin annesinin eski sevgilisiyle fotoğraf paylaşması silmesi beni sinir etti sonra beni tatile davet edince tartışma yaşadık.

O konuda yazanlardan çokta farklı bir yorum gelmeyecek aslında. Kayınvalide klasik kayınvalide işte ama siz idare etmeyi bilmiyorsunuz. Her yaptığından rahatsız olmuşsunuz. Yaşınız gereği biraz da toysunuz daha. Ayrılmayı düşünmüyorsanız evliliğinizin selameti açısından idare etmeyi öğrenmek zorundasınız. Kayınvalide ne yapmış ki affetsem mi sorusu var aklınızda onu bile anlamadım. Ortada affedilmeyecek kadar büyük bir sorun göremedim çünkü. Dahası defalarca özür dilemiş zaten. Unutmayan bir yapınız varsa hiç kimseyle evlenmeyin. Bu şekilde düzgün bir evlilik yürümez çünkü.

Bir konu daha var böyle, en başında dün bir bugün iki bir kadınla böyle buldumcuk gibi gereksiz yere samimiyetler sonra böyle ayağına dolanıyor. O beraber fotoğraflar attığı kızla olsaydı farklı olmayacaktı, derdi o kız değil zaten, derdi size diş geçirememek. Ama vaktinde de siz umutlandırmışsınız. Yapacak bir şey yok. Ne kadar erken mesafe koyarsanız o kadar rahat edersiniz. Kiminle fotoğraf attığına da takılmayın, o işler bi fotoğrafa kaldıysa ohoo siz zaten ölmüşsünüz demektir.

Tatile gitmeme tercihine saygı duymaması dışında bir sorun görmedim ben.
Kadının alacağı hediyeye onu sevmem bunu sevmem demenizi yanlış buldum. Sevmiyorsanız sonra bozdurur değiştirirsiniz. Yada takmazsınız durur bir kenarda. Başkasının yapacağı masrafa sizin dertlenmeniz biraz anlamsız açıkçası.
Ev açmak istiyorlarsa da bırakın müstakbel eşiniz yürütsün süreci. O da gereksiz olduğunu düşünüyorsa açmazsınız. Yada açsınlar evi size ödetmeyeceklerse, dursun. Tatillerde Türkiye ye geldiğinizde onun bunun evinde kalacağınıza kendi evinizde kalırsınız rahat rahat.
Bunların dışında şu var, içinizde sinmiyor ve her şeyi problem ediyorsanız, ite kaka yürütmeye gerek yok. Her ilişkinin sonu evliliğe gidecek diye bir şart yok sonuçta. Sevgilinizi tanıdınız, ailesini tanıdınız, gelenek göreneklerinizi biliyorsunuz, uyumsuz oldugunu düşünüyorsanız, güle güle der gidersiniz.

Kadının alacağı hediyeye onu sevmem bunu sevmem demenizi yanlış buldum. Sevmiyorsanız sonra bozdurur değiştirirsiniz. Yada takmazsınız durur bir kenarda. Başkasının yapacağı masrafa sizin dertlenmeniz biraz anlamsız açıkçası.
Ev açmak istiyorlarsa da bırakın müstakbel eşiniz yürütsün süreci. O da gereksiz olduğunu düşünüyorsa açmazsınız. Yada açsınlar evi size ödetmeyeceklerse, dursun. Tatillerde Türkiye ye geldiğinizde onun bunun evinde kalacağınıza kendi evinizde kalırsınız rahat rahat.
Bunların dışında şu var, içinizde sinmiyor ve her şeyi problem ediyorsanız, ite kaka yürütmeye gerek yok. Her ilişkinin sonu evliliğe gidecek diye bir şart yok sonuçta. Sevgilinizi tanıdınız, ailesini tanıdınız, gelenek göreneklerinizi biliyorsunuz, uyumsuz oldugunu düşünüyorsanız, güle güle der gidersiniz.
Gerçekten kadın gayet memnun etmek için elinden geleni yapıyor masraf onu alamayız bunu yapamayız demiyor begenmediysen istediğin seti alalım üstüne bilezik alalım diyor başka kaynana olsa daha ucuz işimize gelir der geçer. Evinizin eşyaları herseyinizi yapmak istiyor nasıl beğeniyorsan diyorlar kusura bakma konu sahibi ama kadın gayet güzel gelin kaynana değil anne kız ilişkisi kurmaya çalısıyor siz saçma şeylere takılıyorsunuz. Begenmedim gereksiz masraf diyorsun büyük bi sorun var gibi davranıyorsun bence sen büyük sorun görmemişsin abartıyorsun

Siz yurtdışına taşındınız diyelim dil bilmeden eşinize ve Kv ile bağımlı olacaksınız. Türkiye’den gelin getirip gözü açılmadan kapatma derdinde olan çok kişi var. Siz ilk önce dil kuraunabaşlayın Türkiye’de orada bunalıma girersiniz. B2 seviyesini alın adam akıllı konuşma dersleri alın, iş başvurusu yapın sonra gitmeyi düşünün.

Şimdiden kv ile kafayı bozup gereksiz yüz göz olmuşsunuz. Kadın kötü niyetli değil ama fazla karışan biri.

Siz yurtdışına taşındınız diyelim dil bilmeden eşinize ve Kv ile bağımlı olacaksınız. Türkiye’den gelin getirip gözü açılmadan kapatma derdinde olan çok kişi var. Siz ilk önce dil kuraunabaşlayın Türkiye’de orada bunalıma girersiniz. B2 seviyesini alın adam akıllı konuşma dersleri alın, iş başvurusu yapın sonra gitmeyi düşünün.

Şimdiden kv ile kafayı bozup gereksiz yüz göz olmuşsunuz. Kadın kötü niyetli değil ama fazla karışan biri.
dil bilmediğimi kim söyledi? kv Türkiyede sevgilim iş için taşındı yani öyle almancı birine gelin gitmiyorum kafanızda kurduğunuz gibi

Gerçekten kadın gayet memnun etmek için elinden geleni yapıyor masraf onu alamayız bunu yapamayız demiyor begenmediysen istediğin seti alalım üstüne bilezik alalım diyor başka kaynana olsa daha ucuz işimize gelir der geçer. Evinizin eşyaları herseyinizi yapmak istiyor nasıl beğeniyorsan diyorlar kusura bakma konu sahibi ama kadın gayet güzel gelin kaynana değil anne kız ilişkisi kurmaya çalısıyor siz saçma şeylere takılıyorsunuz. Begenmedim gereksiz masraf diyorsun büyük bi sorun var gibi davranıyorsun bence sen büyük sorun görmemişsin abartıyorsun
bunları benim için yaptığını düşünmüyorum gösteriş meraklısı olduğunu düşünüyorum hani bunu yapmazsak o ne der bu ne der kafasında. Ben ona sürekli Türkiyeye dönme ihtimali olduğunda dahi onun yaşadığı şehirde yaşamak istemediğimi söyledim sevgilim de benim ve ailemin olduğu şehirde yaşamak istiyor ve burda zaten kurulu bir evi var. Aynı şekilde benim ailem yayla evine kat çıktı yakın zamanda ileride evlendiğim zaman orası senin olsun diyerek ayrıca 2+1 evim de var. Bana sürekli kendi şehrinden ev gösteriyor kim alacak tabii ki sevgilimin evini arabasını satıp alacaklar ve en nihayetinde bize masraf olacak temizliği osu busu. Geldiğimde bir eve bağımlı olmak istemiyorum. Ayrıca hadsiz biri tatlı dilli olabilir ama hadsiz birisi

Açıkçası bilmiyorum orda 90 gram altın az bir şey değil ve takmayacağım şeye masraf yapsınlar istemedim. Ve bana sözde takacaksın diyor ben sözümde canım ne isterse onu takarım hani beğendiğim bir şey olsa neyse. Ben ona hiç bunu alın şunu alın demiyorum bile. sevgilimi çok seviyorum bu yüzden bitirmek istemiyorum ama sanki ömrüm boyunca kaynanam beni huzursuz edecek gibi geliyor bir kere içim soğudu yani. Söylediği lafı çok icerledim bana uygun değilsin hayat tarzın şöyle böyle afedersiniz ama resmen bana ****pu muamelesi yaptı gibi geliyor. Birlikte yaşamış olabilirim sevgilimle ama bu beni kötü hayat tarzına sahip biri yapmaz ki içinde bunu kurmuş hep

Bir konu daha var böyle, en başında dün bir bugün iki bir kadınla böyle buldumcuk gibi gereksiz yere samimiyetler sonra böyle ayağına dolanıyor. O beraber fotoğraflar attığı kızla olsaydı farklı olmayacaktı, derdi o kız değil zaten, derdi size diş geçirememek. Ama vaktinde de siz umutlandırmışsınız. Yapacak bir şey yok. Ne kadar erken mesafe koyarsanız o kadar rahat edersiniz. Kiminle fotoğraf attığına da takılmayın, o işler bi fotoğrafa kaldıysa ohoo siz zaten ölmüşsünüz demektir.
Ya bilmiyorum bazen diyorum acaba ben fazla mı takıyorum ama işte bana o lafı diyen insana ben nasıl aile olabilirim ki. O kızı dehşet biçimde kendime takıntı yaptım sanırım ama sonra diyorum ilişkileri yürümedi ayrılan sevgilim. Kız benden büyük sevgilimden de 1 yaş büyük iyi bir mesleği var kv çok seviyor benim tam tersim ben uzunum ama kısa minyon renkli gözlü sarışın. Ve diğer gelinleri de hep aile dostu bir yabancı benim. Sanki sevgilim yüz veriyor ailesine gibi geliyor ama onun iletişimi de zayıf ailesiyle

Kaynanamı ilk istemede gördüm sonra nikahta.
bu daha kötü değil mi insan hiç merak etmez mi? yani bilmiyorum benim ailemde insanlar sevgilisini ailesiyle tanıştırır. Hiç mi denk gelmediniz görüşmek istemediniz? benim sevgilim benim aileme daha yakın benim onun ailesine yakın olmamdan. Bilmiyorum belki doğrusu odur karar veremedim

Kv hiçbir şey yapıp dememiş ki ? Kadın üstüne her şeyi almaya çalışmış. sen kendi kendine sinirlenmişsin. Annem istiyor diye söz nişan vs yapıyorsun kadın istemiş alsın geri gider bozdurur istediğini alırsın. Ben kv bir problem göremedim
zaten diğer konuda da herkes abarttigini söyledi aynen arkadaşları gibi ama konu sahibi maalesef anlamıyor.

Bu kadar takıntı yaptıysan bence evlenme. Tek derdin Kv olmuş. Bak bu konuda demiştik onun hayatına karışamazsın diye ama hala aynı yerde takılıp kalmışsın
Sanırım işsiz de kalınca gerçekten buna sardım. Geçen sene hem çalışıp hem staj yaptım üstüne okulum vardı ve ders yüküm projelerim çoktu ayrıca ev sorumluluğu almıştım şimdi hem okul bitti hem işi bıraktım hem ailemin evine geri döndüm hem de sevgilim uzağa taşındı ve ben işsizlikten buna sardım. Takıntı yaptım evet çünkü unutamıyorum ben normalde çok sevilen biriyimdir güler yüzlü sıcakkanlı biriyim insanlarla iletişimim güzeldir. Bana söylediği o laflar içime çok oturdu çok büyük terbiyesizlik. Ve sevgilimden de ayrılmak istemiyorum ne yapıcam bilmiyorum gerçekten

Sevgilinin eski sevgilisi , kv yakın arkadaşının kızı diye hatırlıyorum. onunla senin için mesafe koyacak hali yok ya. Yani hayat tarzınız ona uygun olmayabilir anlayışla karşılamış kadın sonuçta bence size bir kere batmış ve şimdi olayları büyütüyorsunuz. Yani eski sevgili olayından sonra istemişsiniz ki o kızla görüşmesin vs anlıyorum elbette ama kadın da onlarla önce samimiyse görüşür eder. Siz olayları büyütüyorsunuz bence daha sakin kafayla düşünün çünkü hiçbir şey yok ortada
anlayışla karşılamış olsa o lafları demez ona kalmadı benim hayatımı sorgulamak. Bilmiyorum 1 aydır düşünüyorum ve bir türlü çıkış bulamıyorum üstüne nişan sıkıntı söz sıkıntı oldu şimdi hep diyorum bunlar bana ilahi bir mesaj mı. Ataması çok olmayan bölüm mezunuyum ve ilk atamada benim puanım 87 atama 87.20de kaldı. saçma sapan şeyler kurdum

Açıkçası bilmiyorum orda 90 gram altın az bir şey değil ve takmayacağım şeye masraf yapsınlar istemedim. Ve bana sözde takacaksın diyor ben sözümde canım ne isterse onu takarım hani beğendiğim bir şey olsa neyse. Ben ona hiç bunu alın şunu alın demiyorum bile. sevgilimi çok seviyorum bu yüzden bitirmek istemiyorum ama sanki ömrüm boyunca kaynanam beni huzursuz edecek gibi geliyor bir kere içim soğudu yani. Söylediği lafı çok icerledim bana uygun değilsin hayat tarzın şöyle böyle afedersiniz ama resmen bana ****pu muamelesi yaptı gibi geliyor. Birlikte yaşamış olabilirim sevgilimle ama bu beni kötü hayat tarzına sahip biri yapmaz ki içinde bunu kurmuş hep
kuran o değil sizsiniz, cidden zor değil mi kendinizle 24 saat yaşamak

Sanırım işsiz de kalınca gerçekten buna sardım. Geçen sene hem çalışıp hem staj yaptım üstüne okulum vardı ve ders yüküm projelerim çoktu ayrıca ev sorumluluğu almıştım şimdi hem okul bitti hem işi bıraktım hem ailemin evine geri döndüm hem de sevgilim uzağa taşındı ve ben işsizlikten buna sardım. Takıntı yaptım evet çünkü unutamıyorum ben normalde çok sevilen biriyimdir güler yüzlü sıcakkanlı biriyim insanlarla iletişimim güzeldir. Bana söylediği o laflar içime çok oturdu çok büyük terbiyesizlik. Ve sevgilimden de ayrılmak istemiyorum ne yapıcam bilmiyorum gerçekten

bir şekilde gündeminden kv çıkarman lazım. Kadının her yaptığı batıyor ve daha çok batmaya da devam edecek. Nasıl yaparsın bilmiyorum ama yapmalısın

X