- 10 Temmuz 2014
- 2.766
- 2.974
- 30
-
- Konu Sahibi retro_hippo
Tmm canım söylerim inşallah güzel olurDenersen haber ver cnm.. güzel oldu. Pratik bide.. yoğurt katınca da yumuşak oluyor
Teşekkür ederim cnm.. inş sende en kısa zamanda yersin şiş kebap :))Harika olmuş valla eline sağlık mezeler beni benden aldı
Şöyle biraz da üzüldüm keşke onun manzarasında da bı foto olsaydı
Yakın çekim alsaydı dedim hepsi harika gözüküyor
Bende kesin kararlıyım hemen bı piknik ayarlayip sis yemem lazım :))
Saol cnm.. şu an için benden başka katılan olmadığı için 1. Benim :))Ellerine sağlık çook güzel görünüyor kuzuda yumuşacık olmuştur iyi yenmiştir
Başarılar dilemiyorum çünkü en büyük 1.lik adayısın şuan zaten bu sunum ve tariflee
Mümkün değilYaa öyle mi diyorsun :)) inş cnm ya.. böyle iddialı girip sonuncu olmıyim de :))
Bereketli hatunum da ondanUlaElalis sana ne zmn mesaj atsam çifter çifter gidiyo :))
Hadi ya.. bazıları 2 olabilirAma itiraz ediyorumNevreste görsel, konuda anlatıldığı gibi 3 et 1 yağ dizilişine uymuyor
Diskalifiye talep ediyorum
Üzülme kız disklere 7 oy geliyo
Saydım zaten varHadi ya.. bazıları 2 olabilir
Düzenleriz bebeğimSaydım zaten varbence disk sebebi. Müşteriye yanlış bilgi verilmiş ben anlamam
Bir pazar ansızın yapabilirimDüzenleriz bebeğim
Tarifini heyecanla bekliyorum
Tebrik ederim 1.liğiniTeşekkür ederim cnm.. inş sende en kısa zamanda yersin şiş kebap :))
Saol cnm.. şu an için benden başka katılan olmadığı için 1. Benim :))
beni görmedin dahaTebrik ederim 1.liğini
Şu an tek katılan benim ondan öyle dedi.. ne var sen katılma bu sefer yaaabeni görmedin daha
beni görmedin daha
Şu an tek katılan benim ondan öyle dedi.. ne var sen katılma bu sefer yaaa
Hadi bu seferlik bana güzellik yapalım.. sonrs sana.. herkes madalyalı olsun böylece :))Bencede katılma hippo ipi göğüsledi hatta kimse katılmasın
Senin madalyan vardıdeğil mi? Aynen mantıklııı sıraya koyalım alfabetik olsunHadi bu seferlik bana güzellik yapalım.. sonrs sana.. herkes madalyalı olsun böylece :))
Benim madalyam ditti.. yeni profile yenisi lazım :))Senin madalyan vardıdeğil mi? Aynen mantıklııı sıraya koyalım alfabetik olsun
Zeynepler çok beklesin