- 25 Mart 2007
- 13.015
- 4.679
- 49
-
- Konu Sahibi retro_hippo
bende tarih yanlis yazmisimBu kaçıncı tarihi unutmuşum bilmiyorumher seferinde tarifi yapma ve resim çekme telaşından tarihi unutuyorum.. resimleri yüklerken aklıma geldi maalesef kebap bitmişti ama mezeler birazcık vardı o yüzden kabul ederseniz mezeyi tarih ekleyerek çektim
Eki Görüntüle 2185068
Ayy cnm keşke ikram edebilsek ama...
Eline sağlık çok güzel olmuş,evin müsaitmiş mangal yakmaya diyecektim yayla eviymiş biz yakamıyoruz sitede olunca yasak kimsede yakmıyor@Nevreste cnm bi kontrol eder misin
Saol cnm .. evet yayla ama site.. herkes yakıyor burda..Eline sağlık çok güzel olmuş,evin müsaitmiş mangal yakmaya diyecektim yayla eviymiş biz yakamıyoruz sitede olunca yasak kimsede yakmıyor
Yaaa gerçekten mihippo gidip gelip bakıyorum yaa
olabilitesi yüksekYaaa gerçekten mi
Oy verirsin artık
Teşekkür ederim cnm ♡♡♡ImmmmEllerinize sağlık Yarışmada başarılar dilerim çok lezzetli gözüküyor hele bu manzara karşısında daha bir güzel olmuş
Teşekkür ederim cnm..nasıl güzel emek vermişsin.ellerine sağlık.benim diğer tabakta dikkatimi çekti.mezelerin neler.
vallaha direk onlarla bile doyarım ekmeğe sürüp.humus cevizli biber ooo hepsi süper.bilmediğim değişik bişey varsa tarif isticektimTeşekkür ederim cnm..
Süzme yoğurt
Dereotlu süzme yoğurt
Yoğurtlu köz patlıcan
Domatesli köz patlıcan
Humus
Cevizli biber
Mor lahana ile süzme yoğurt
Kısacası ne bulduysam süzme yoğurt ile karıştırdım :))
Aynen bende onlarla doyuyorum genelde.. bilindik şeyler hep :))vallaha direk onlarla bile doyarım ekmeğe sürüp.humus cevizli biber ooo hepsi süper.bilmediğim değişik bişey varsa tarif isticektim
Teşekkürler... beğenmenize sevindim ♡♡♡harıka :)
elinize saglık
Saol cnm.. azcık denk geldi .. hafta Sonu mangal yakacaktık.. yakmışken yarışmaya katılim dedimIlk yaptin ya bacim iyi yaptin, bizim gibi sona kalanlar dona kaliyo:)) eline saglik canim basarilar
Teşekkür ederim.. rakipler baya güçlü.. bakıcazEllerine sağlık canım yarışmada başarılar dilerim