- 12 Nisan 2018
- 9.937
- 37.179
- Konu Sahibi retro_hippo
Ula Elalis sana ne zmn mesaj atsam çifter çifter gidiyo :))
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Saol cnm.. gece gece gelme buralara sen :))Offff muhteşem olmuş canım ellerine sağlık
Saol cnm.. gece gece gelme buralara sen :))
Teşekkür ederim ♡♡♡Allahiiimmm
Elinize saglik muhtesem gorunuyorrr
Maşallah döktürmüşsün yine valla manzarada Yemeklerde enfesBen geldim kızlar
İki kategoridir ilk tarif olarak katılıyorum Çok maharetiyim maşallah
Şimdi geliyorum tarifime.. pazar olmasını da fırsat bilerek mangal yaktık ailecek bu sefer bi değişiklik olsun dedim ve lavaşı da ellerimle yaptım
Şimdi gelelim kuzu şiş kebabın malzelerine...
Eki Görüntüle 2185015
●500 gr kuzu kuşbaşı
●100 gr kuyruk yağı
●tuz
●karabiber
Öncelikle etlerimizi tuz ve karabiber ile iyice özdeşleştirip dinlenmesi için buzdolabına kaldırıyoruz.. Bu sırada bizde lavaşımızı yapalım
Malzemeler
Eki Görüntüle 2185020
●un
●tuz
●yoğurt
●tuz
●kabartma tozu
●su
Tam ölçü veremiyorum çünkü göz kararı yaptım. 3 kişilik bir aile olduğumuz için 3 yumak çıkacak şekilde ayarladım
Hazırladığım yumakları azcık dinlenmesi için üstünü örtüp kenara aldım. Tava büyüklüğünde çok ince olmayacak şekilde açıp kızgın tavada arkalı önlü pişirdim lavaşlarımız hazır...
Eki Görüntüle 2185024
Şimdi buzdolabında dinlenmeye bıraktığımız etleri alıp 3 et bir yağ olacak şekilde şişliyoruz
Eki Görüntüle 2185037
Şimdi sırada mangalımızı yakmak var.. bu kısımda azcık yardım almış olabilirim
Köz haline gelen mangal kömürüne diziyoruz ve etlerimiz pişene kadar arkalı önlü pişiriyoruz..
Eki Görüntüle 2185038
Ve sunum
Eki Görüntüle 2185039
Eki Görüntüle 2185040
Eki Görüntüle 2185041
Eki Görüntüle 2185042
Eki Görüntüle 2185043
Eki Görüntüle 2185044
Eki Görüntüle 2185045
Eki Görüntüle 2185046
Yaylada olunca manzaramızı da sizinle paylaşmak istedim kararsız kaldığım ikinci tarifi de mangalı yakmışken yaptım ama kuşbaşına karar verdim..
Bi dahaki kategoride görüşmek üzere.. Afiyet olsun
Saol cnm sıra sende :))Maşallah döktürmüşsün yine valla manzarada Yemeklerde enfes
Umutsuz vaka ben rezerve yaptım inşallah yapacağım müsait bi zamanda ama gözüm korktu şimdidenSaol cnm sıra sende :))
Çok teşekkür ederim cnmEllerine sağlık canım.
Tarif güzel, sunum güzel, manzara güzel, daha ne olsun
Başarılar dilerim, rakiplerinin gözünü korkuttun ilk tarifle
Teşekkür ederim.. bizde öyle yaptık bi oturuşta bitirdik hepsini :))Şu an bi oturuşta hepsini bitirebilirim yemeğin sunumun manzaran hepsi harika. Eline ve emeğine sağlık Bol şans.
Teşekkür ederim.. bizde öyle yaptım bi oturuşta bitirdik hepsini :))
Hiç heyecan yaşamamıştım aradaki fark fazla diyeÇok teşekkür ederim cnm
Bu arada geçen seneki et yemekleri kategorisine baktım da kaçıncı oldum acaba diye.. ikinci olmuşum sende birinci.. bikaç oy farkla yenmişsin beni ... 50 oycuk kadar
Bende sakince birinci olmanın tadını tadim inş yaa.. çok merak ediyorum.. hatta kınım kınım kınıyorum.. öyle açık ara birinci olmanın tadı mı olurmuş hiç :))Hiç heyecan yaşamamıştım aradaki fark fazla diye
Bakalım bu sene nasıl geçecek
Teşekkür ederim .. daha yarışma yeni başladı katılırsınız inş..Eline sağlık canım çok güzel görünüyor canım çekti başarılar bende katilamayi düşünüyorum ama fırsat olmadi
Inşallah canım bu arada lavaşi yarin denemek istiyorum çok güzel görünüyorTeşekkür ederim .. daha yarışma yeni başladı katılırsınız inş..
Denersen haber ver cnm.. güzel oldu. Pratik bide.. yoğurt katınca da yumuşak oluyorInşallah canım bu arada lavaşi yarin denemek istiyorum çok güzel görünüyor