- 12 Nisan 2018
- 9.937
- 37.179
-
- Konu Sahibi retro_hippo
Teşekkür ederim nevroşum ♡♡♡Ellerine emeğine sağlık canım muhteşem görünüyorYarışmada bol şans diliyorum
Teşekkürler hannaz ablam ♡♡♡Yemek şahane , manzara ayrı bir güzel .. ellerine sağlık canım başarılar diliyorum
Cnm 6 gibi yedik biz ama mutfağı topla konuyu düzenle yükle açılsın fln bu saati buldu..Ooffff offfff
Saat 10 .. bu yapılır mı
Aslında bundan 4 saat önce kilis tava yedim
Ama konunu görünce acıktım
Bu çok büyük bir haksızlık
Ellerine sağlık , yarışmada başarılar diliyorum ..
geriye kalan arkadaşlr yarışmadan çekilebilirsiniz
Teşekkür ederim cnm. . Bizde çok severiz.. özellikle et ile mezeler ♡♡♡Ellerine sağlık canım benim, en sevdiğim ikiliyi yapmışsın. Bol yağlı şiş (ağzından salyalar akan smiley) ve mezeler
Yarışmada başarılar diliyorum.
Teşekkürler cnm.. Aslında sunumu hazırlamak için çektiğim zorlukların da resmini çekecektim de büyüsü kaçar dşye vazgeçtim.. masa azcık alçak geldi.. manzara daha güzel gözüksün diye masanın altına sehpa koyarak yükselttim.. nasıl yaptığımı sorma :))Vayyyy bee!
Bu ne güzel manzara,sunum veee et
Ellerine sağlık canım...
Başarılar dilerim
Teşekkürler cnm.. Aslında sunumu hazırlamak için çektiğim zorlukların da resmini çekecektim de büyüsü kaçar dşye vazgeçtim.. masa azcık alçak geldi.. manzara daha güzel gözüksün diye masanın altına sehpa koyarak yükselttim.. nasıl yaptığımı sorma :))
Yaa öyle mi diyorsun :)) inş cnm ya.. böyle iddialı girip sonuncu olmıyim de :))Yemin ederim ağzımın suyu aktıbu nasıl manyak bi sofra olmuş kızım gelicek tarifleri bilemem ama çoookkk oy toplayacağın kesin
Yaa öyle mi diyorsun :)) inş cnm ya.. böyle iddialı girip sonuncu olmıyim de :))Yemin ederim ağzımın suyu aktıbu nasıl manyak bi sofra olmuş kızım gelicek tarifleri bilemem ama çoookkk oy toplayacağın kesin
Teşekkür ederim ♡♡♡Ellerine sağlık cok lezziz görunuyor şuanda acıktimyarışmada başarılar dilerim canım