Arkadaşlar öncelikle merhaba hepinize
O kadar çok doluyum ki birileriyle paylaşma gereği duydum ve paylaştığım hiç kimse de bana çözüm olamadı birde sizlerin fikirlerini alıyım dedim gerçekten çoooookk yardıma ihtiyacım var :18:
Başlıktan da anlaşılacağı üzere kuzenimle sevgiliyim ( biliyorum bazılarınız yargılayacak bu konuda benikardeş gibi olmanız gerekti nasıl o gözle baktınız diye ama aşk ve kader işte yoksa bende böyle bi duruma düşmek istemezdim :18:)
4 yıla yakın bir ilişkimiz var öncesinde platonik ve birbirimizden habersiz sevdiğimiz seneleri saymıyorum bile. Çok aşığız birbirimize ilişkimizde çok iii gidiyo maşallah
Bazı akrabalar bizim hakkımızda dedikodu çıkarmışlar işte birlikteler filan diye ben bunu annem duysun istemediğim için bundan 4 ay once anneme ilişkimi açıkladım şu an keşke açıklamaz olaydım diyorum. Çünkü o kadar büyük tepkiler verdi ki ağladı bağırdı çağırdı aylardır evde soğuk rüzgarlar esiyor. İki dunya bır araya gelse kabul etmem dıyo hıc bı sekılde razılıgım yok bu işe deyıp cıkıo işin içinden konusmama bıle fırsat kalmadı onun bu hallerını görünce ne hıssettıgımı ne kadar cok sevdıgımı hiç önemsemiyor
VE ben cok kötüyüm sevgılıme anlattım o da hıc bırsey dıyemedı tabı bı cıkar yol bulamadım ben onu o kadar cok sevıyorum kı vazgecmeyı basaramam
Bana bı akıl verın lutfen sız olsanız böyle bir durumda ne yapardnız gercekten farklı fıkırlere ve bıraz rahatlamaya ıhtıyacım var
( bu arada unıversıte ogrencısıyım sevgılım de öyle askerı bı okulda oldugu ıcın boyle sıkıntılarımı anlatamıyorum orda bı basına kötü olsun ıstemedıgım ıcın sızınle paylasmakta buldum çözümü )
O kadar çok doluyum ki birileriyle paylaşma gereği duydum ve paylaştığım hiç kimse de bana çözüm olamadı birde sizlerin fikirlerini alıyım dedim gerçekten çoooookk yardıma ihtiyacım var :18:
Başlıktan da anlaşılacağı üzere kuzenimle sevgiliyim ( biliyorum bazılarınız yargılayacak bu konuda benikardeş gibi olmanız gerekti nasıl o gözle baktınız diye ama aşk ve kader işte yoksa bende böyle bi duruma düşmek istemezdim :18:)
4 yıla yakın bir ilişkimiz var öncesinde platonik ve birbirimizden habersiz sevdiğimiz seneleri saymıyorum bile. Çok aşığız birbirimize ilişkimizde çok iii gidiyo maşallah
Bazı akrabalar bizim hakkımızda dedikodu çıkarmışlar işte birlikteler filan diye ben bunu annem duysun istemediğim için bundan 4 ay once anneme ilişkimi açıkladım şu an keşke açıklamaz olaydım diyorum. Çünkü o kadar büyük tepkiler verdi ki ağladı bağırdı çağırdı aylardır evde soğuk rüzgarlar esiyor. İki dunya bır araya gelse kabul etmem dıyo hıc bı sekılde razılıgım yok bu işe deyıp cıkıo işin içinden konusmama bıle fırsat kalmadı onun bu hallerını görünce ne hıssettıgımı ne kadar cok sevdıgımı hiç önemsemiyor
VE ben cok kötüyüm sevgılıme anlattım o da hıc bırsey dıyemedı tabı bı cıkar yol bulamadım ben onu o kadar cok sevıyorum kı vazgecmeyı basaramam
Bana bı akıl verın lutfen sız olsanız böyle bir durumda ne yapardnız gercekten farklı fıkırlere ve bıraz rahatlamaya ıhtıyacım var
( bu arada unıversıte ogrencısıyım sevgılım de öyle askerı bı okulda oldugu ıcın boyle sıkıntılarımı anlatamıyorum orda bı basına kötü olsun ıstemedıgım ıcın sızınle paylasmakta buldum çözümü )
anne son derece haklı onun yerinde ben olsam banada kabul ettiremezdi kızım heraldebu konuyla ilgili nasıl fikir verilebilirki annenin kabul etmesi icin hani dısardan biri olur sorunlar yasarsınız anne istemez kabul ettirmek icin elinden geleni yaparsın akıl verilir ama bu durum cok farklı kuzen kardes sayılır bir nevi annende boyle dusundugu icin istemiyor dogal olarak..
valla şaşırdım kaldım cnm yadırgamadım yanlış anlama ama sadece nasıl bi çözümü olabilir bu işin die ağzım açık kaldı bi sürekuzenim dediğin teyzenın ya da dayının oğlumu yanı annenin kardeşlerınden birinin oğlu mu oluyo
Aynı şeyleri yaşadım bende.garip birşey gerçekten,insan kuzenine hiç aşık olur mu? Bir sürü erkek kuzenim var,hepsi bir yana,o bir yanaydı.hiç kardeş gibi göremedim onu diğerleri gibi.ama bizde şöyle bir durumda vardı,küçüklükten beri hep bizi yakıştıranlar,yakıştırma dediysem böyle gülerek,dalga geçer gibi falan.birbirimizin yanına yaklaşamazdık korkudan gören olacak,bişey diyecekler diye.böyle böyle içten içe birşeyler oluştu diye düşünüyorum ben.kendi kendimize kızdığımızda oldu,o kuzenin,saçmalama diye.oda öyle demiş yani.ama sonunda bir gün sevdiğini söyledi.2001 yılıydı.sivasta o,ben istanbulda.yılda bir görmeyle yetiniyorduk işte.annem duyduğunda o da çok büyük tepkiler verdi,olmaz diye.ama şimdi evliyiz :)
ya kusura bakma çok özeline girmek istemem ama yardımcı olmam için bilgi sahibi olmam lazım. Birbirinize açılmanız nasıl oldu merak ettim. ben kendimi düşünüyorum da kuzenim bana aşık olduğunu söylese kahrımdan ağlardım. Sen nasıl anladın ona aşık olduğunu?
seninle ayni durumdayiz bende 3 yil birliktelikten sonra evlendik ama evlenene kadar yasadiklarimiz cok zordu aileler isin icine girince dahada karisacak ama dik dur seviyorsan ben cok mutluyum allah zazarlardan saklasin nisan gunu bile ayirmaya calistilar bizde dedik ya destek olacaksiniz yada biz herseyi halledecegiz tmm dediler iyiki birlikteyiz umarim cok mutlu olursun arkadasim
seninle ayni durumdayiz bende 3 yil birliktelikten sonra evlendik ama evlenene kadar yasadiklarimiz cok zordu aileler isin icine girince dahada karisacak ama dik dur seviyorsan ben cok mutluyum allah zazarlardan saklasin nisan gunu bile ayirmaya calistilar bizde dedik ya destek olacaksiniz yada biz herseyi halledecegiz tmm dediler iyiki birlikteyiz umarim cok mutlu olursun arkadasim
Canım aşk sevgi bu kimse duygularına engel olamaz ki. Çok sevdiğim bir arkadaşım liseyi bitirir bitirmez teyze oğlu ile evlendi yurt dışında yaşıyor çok mutlular. inşallah siz de ailelerinizi razı eder mutlu olursunuz. Sevdiğin sürece vazgeçme canım.
neden kiziyorsun ki sevmek mutlu olmak birine deger vermek sucmu bunlar bence mutlu olmana bak emin olki hersey duzelecek hic uzme o temiz kalbini
slm benim halamın kızı da teyzesinin oğlunu cok seviyordu o da onu tabi.ve 3 yıl oldu evliler 1 cocuklarıda oldu cok mutlular yani.annenin istememesinin bir nedeni olmalı.insan kardeşine kızını gelin vermek istemez mi hiç? ele yabancıya gitmesinden iidir.ne demişler elin iyisinden kendi kötün daha iyi diye.kardeşim hakkınızda hayırlısı olsun bence sevgi terk edilemez bişey anneni ikna edersin inşş
haakkında hayırlısı canım allah nasip ederse annende bir şekilde yumuşar inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?