Kuzenimin Vefatı

maydanozca04

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
11 Ocak 2018
546
401
53
28 yaşında gencecik bir kadın, ardında bıraktığı bir bebek... Aklımdan atamıyorum... Kuzenimdi kendisi...Bebeği düşünüyorum, on beş sonrası için içim acıyor. Zaman zaman yakınlarımızı kaybediyoruz, hayatın gerçeği bu. Hiç bir ölümün acısını içimden atamadım. İstesem de olmuyor zaten.

Basınız sağolsun..Çok uzucu bir durum.Sevenlerine sabırlar diliyorum..
Hayat maalesef herkes için kolay olamiyor..

Başınız sağ olsun, Allah rahmet eylesin. Ölümün karşısında her şey anlamsız kalıyor birden... Yetim olmak da zor olacak onun için, Allah bebeğine de yardım etsin.

Başınız sağ olsun, Allah rahmet eylesin. Ölümün karşısında her şey anlamsız kalıyor birden... Yetim olmak da zor olacak onun için, Allah bebeğine de yardım etsin.
Amin insallah Tek dusuncem o

Ölüm hep acı..
Hele böyle genç yaşta olanı.
Çok arttı son yıllarda kalp hastalıkları,yaşlıyı genci dinlemiyor.

Allah sabırlar versin sizlere,
cennet makamı olsun inşallah,
Allah bebeğine hayırlı bir ömür nasip etsin.
Çok üzüldüm gerçekten.

Mekanı cennet olsun bebeğini onu düşünerek bakın manevi desteğinizi verin bı anne olarak çok zor bir durum hiç bir anneyi evlatsiz hiç bir bebegide annesiz koymasın rabbim...

Boğazım düğüm düğüm (

Amin rabbim kalan herkese sabir versin ozellikle de o minik melege iyiler gidiyor bir bir

Allah rahmet eylesin sevenlerinin sabrını artırsın
Nasıl bir acı biliyorum
İki kuzenimi kaybettim biri 27 biri 30 yaşında
Çok ani ve acı bir şekilde
Onlarda arkalarında birer evlat bıraktılar
Acısı dinmiyor elbet ama zamanla alışıyorsun
Rabbim kuzusuna hayırlı bir ömür nasip etsin
Şansı bahtı hep açık olsun inşallah

Amin Allah razı olsun inşallah Sizin de başınız sağ olsun kalanlarına sabır versin amin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…