kuzenimin içinde bulunduğu durum için fikir istiyorum.

Yani sdam deli midir nedir 4 cm saç kes, çikolata yeme, siyah giyme ben oldum olası kadın işine çok karışan erkeklerden nefret etmişimdir ki genelde bi tuhaf olurlar böyleleri. Ki bu adam üstüne yok evlenince çalışmamayı düşünme manevi destek olurum bilmemne, hayır yani ne sanıyor ki kendini ? Kuzeniniz arkasına bile bakmasın kimseyi dinlemesin kaçsın bu adamdan

Insallah oyle olur. Ben arkadasi olsaydim acikca ayril derdim. Ama kuzenim oldugu icin ve hala sevgim ve mantigim arasinda kaldim dedigi icin ayril diyemiyorum. Ayril haricinde her seyi soyluyorum ama.

Kuzenime soyledim. Bu gibi seylerde boyle tepkiler vermesi sinirli degil, tuhaf ve korkutucu bir adam oldugunu gosterir dedim. Sonra da iyi dusun dedim iste.

Insallah oyle olur. Ben arkadasi olsaydim acikca ayril derdim. Ama kuzenim oldugu icin ve hala sevgim ve mantigim arasinda kaldim dedigi icin ayril diyemiyorum. Ayril haricinde her seyi soyluyorum ama.

Ayrıl diyemiyosan en azından ailesine açık açık durumu anlatması için ikna et onu. Bunları duyunca bu evliliğe hiç kimse onay vermez zaten

Kuzeniniz 38 yaşına kadar böyle bir adamla evlenmek için mi beklemiş? Hem çalışmayacak, hem onu yapmayacaksın bunu etmeyeceksin diyecek... Çekilir dert değil. Atsın nişanı.

bunlar normal değil,çalışsa da farketmez. adam rahatsız. psikolojisi bozuk

benim o bahsettigim arkadasin kocasi da buna cok benzerdi. Kiza kilo ver diyordu, kiz halbuku kilolu deyildi, et yeme diye baski yapiyordu. hayvan gibi davrandigi icin iliskiye de girememislerdi, bunun sucunu kizin olmayan fazla kilosunda ariyordu. Kizin isi vardi adamin yoktu dogru duzgun, okudugu bolumu bile bitiremiyordu kiza baski yapiyordu, isini birak yanima gel, burda is bul diye, ki kiz orda is bulamazdi.
Neler neler, ne piskolojik baskilar.
Kiz bosanicam senden igreniyorum diyodu adam iki sene boyunca hala soyle yapalim boyle yapalim diyordu, bosanmayi konusmuyordu bile. Kizcagiz zor bela yakasini kurtardi.

Kuzenime soyledim. Bu gibi seylerde boyle tepkiler vermesi sinirli degil, tuhaf ve korkutucu bir adam oldugunu gosterir dedim. Sonra da iyi dusun dedim iste.
Kesinlikle öyle. Bu yaşa kadar bir iş yapmadığı ve yapmak istemediği için ezik görüyor kendini bu ezikliği de kuzeniniz üzerin tahakküm kurarak bertaraf etmek istiyor kuzeniniz de neyini sevmiş ki bu kadar anlamadım

Allahim yaaa bu kuzi evlensin ..iki ay sonra buraya BOSANayim mi napim kizlar bi fikir lutfen diye yazi yazmayimi bekliyo napiyo

kimseyibeğenmeyen kuzenin beğene beğene bunu mu beğenmiş bunu da beğenmeseymiş bence daha iyi olurmuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…