• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kuzenimin 10 yaşındaki kızı Menenjit olmuş şu an yoğun bakımda:(

Guley

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Ekim 2009
385
4
96
Diğer
Kuzenimin 10 yaşındaki kızı Menenjit olmuş şu an yoğun bakımda:( ve bitkisek hayatta...hepimiz çok üzgünüz:((( ve umudumuz ALlah..Arkadaşlar size bir sorum olacak çevrenizde bu hastalığı geçirip bitkisel hayattan uyanan varmı ne olursunuz bu konuda bilgisi olan arkadaşlar yorum yapabilirlermi:(((((

çok geçmiş olsun canım,çevremde geçirmiş olanlarda biraz özür kalmış ama onlar eski zamanda geçirmiş olanlar,şimdi tıp ilerledi Allah'tan umut kesilmez.
5 sene önce Almanyada bir akrabamızın kızı geçirmişti,o iyileşti hiç bir sakatlığı yok,hatta şimdi nişanlı evlenecek.
İnşallah kuzeniniz de iyileşir.
sıcaktan sakının,ve başı sabit dursun öyle demişti Almanyadaki akrabamız.

çok geçmiş olsun canım,çevremde geçirmiş olanlarda biraz özür kalmış ama onlar eski zamanda geçirmiş olanlar,şimdi tıp ilerledi Allah'tan umut kesilmez.
5 sene önce Almanyada bir akrabamızın kızı geçirmişti,o iyileşti hiç bir sakatlığı yok,hatta şimdi nişanlı evlenecek.
İnşallah kuzeniniz de iyileşir.
sıcaktan sakının,ve başı sabit dursun öyle demişti Almanyadaki akrabamız.

sagol canım..teşekkür edrim..çocuk okuldan gelmiş yolda gördüklerini çift göürmüş..:( geç tehşis koymuşlar..çocuk şimdi bitkisel hayatta:( acaba bitkisel hayattan kurtulan varmıdır:(((

Geçmiş olsun canım ben de 7 yaşındayken geçirmişim menenjit çok ateşlendiğimi ve dr un beni muayene ederkenki anı hayal meyal hatırlıyorum belimden su aldıklarını filan hiç bilmiyorum kendime günler sonra gelmişim hastanede uzun süre kalmıştım saçlarım filan açılamamıştıda kesmişlerdi 40 gün yattım ama şükürler olsun bak bugünlere eriştim Allahtan umut esilmez ben 40 yıul önceki tedavilerle iyileştiysem sizin hastanız bugünkü tedavilerle daha büyük bir olasılıkla iyileşecektir Allah'ın izniyle .ben günlerce söylenenleri duymamışım kendime geldikten sonra sol kulağımda işitme kaybı %40 ama diğer kulak o kadar hassaslaşmış ki oda normal insan kulağının duyamayacağı sesleri bile duyuyor:)40 yıl geçti aradan üniversiteyi bitirdim evlendim 2 yavrum oldu kulağımı ben söylemezsem kimse anlamaz bile:)umudunuzu yitirmeyin menenjitten kurtulan çok...

Kuzenimin 10 yaşındaki kızı Menenjit olmuş şu an yoğun bakımda:( ve bitkisek hayatta...hepimiz çok üzgünüz:((( ve umudumuz ALlah..Arkadaşlar size bir sorum olacak çevrenizde bu hastalığı geçirip bitkisel hayattan uyanan varmı ne olursunuz bu konuda bilgisi olan arkadaşlar yorum yapabilirlermi:(((((

çok geçmiş olsun çok üzüldüm ALLAH sağlık versin tez zamanda iyileşir inşALLAH
10 yaşında menejit nasıl geçirilirki daha öncesinde havale geçirmiş olma ihtimali varmı kusura bakma sana yardımcı olamadım üstüne birde soru sordum ama benide arkadaşımın kızı geçen sene havale geçirdi de o sebeple merak ettim

Geçmiş olsun canım ben de 7 yaşındayken geçirmişim menenjit çok ateşlendiğimi ve dr un beni muayene ederkenki anı hayal meyal hatırlıyorum belimden su aldıklarını filan hiç bilmiyorum kendime günler sonra gelmişim hastanede uzun süre kalmıştım saçlarım filan açılamamıştıda kesmişlerdi 40 gün yattım ama şükürler olsun bak bugünlere eriştim Allahtan umut esilmez ben 40 yıul önceki tedavilerle iyileştiysem sizin hastanız bugünkü tedavilerle daha büyük bir olasılıkla iyileşecektir Allah'ın izniyle .ben günlerce söylenenleri duymamışım kendime geldikten sonra sol kulağımda işitme kaybı %40 ama diğer kulak o kadar hassaslaşmış ki oda normal insan kulağının duyamayacağı sesleri bile duyuyor:)40 yıl geçti aradan üniversiteyi bitirdim evlendim 2 yavrum oldu kulağımı ben söylemezsem kimse anlamaz bile:)umudunuzu yitirmeyin menenjitten kurtulan çok...

Allah sizden razı olsun..Allah size uzun ömür versin aileniz ve çocuklarınızla beraber...ne kadar umut oldunuz bize bilemezsiniz..çokkk sagol canım

çok geçmiş olsun çok üzüldüm ALLAH sağlık versin tez zamanda iyileşir inşALLAH
10 yaşında menejit nasıl geçirilirki daha öncesinde havale geçirmiş olma ihtimali varmı kusura bakma sana yardımcı olamadım üstüne birde soru sordum ama benide arkadaşımın kızı geçen sene havale geçirdi de o sebeple merak ettim

bende bilmiyorum...cocuk kusmuş falan görme sorunu yaşamış dili tutulmuş ondan sonrada doktorlar anlamamıs en sonunda bitkisel hayata girmiş:(((

bende bilmiyorum...cocuk kusmuş falan görme sorunu yaşamış dili tutulmuş ondan sonrada doktorlar anlamamıs en sonunda bitkisel hayata girmiş:(((

Ayy çok üzüldüm dilerim Allah'tan biren evvel sağlığına kavuşur Allah anasına babasına bağışlasın

Hiç üzülmeyin lütfen ben menenjit geçirmişim, ama hiçbir kaybım yok çok şükür. Hem şimdi imkanlar çok fazla. Sadece belinden su alınacaksa eğer bunu çok iyi yapan birini araştırsınlar. Benim ailem en çok ondan endişelenmiş. üzülmeyin iyileşir inşallah Allahın izniyle.

bi arkadaşım vardı menenjit geçiren..ama zihinsel problemi vardı malesef :((

Çevremde hiç duymadım, bu yüzden bilgim yok malesef.

Allah acil şifalar diliyorum.. Ailesinede dayanma gücü versin Mevlam.

Ay cok uzuldum yaa. :(
Allah o melege yardim etsin saglik sifa versin insallah Amin.
Arkadasim Dua edin bol bol.
Allaha siginin, derdi veren dermaninida verir.

çok çok geçmiş olsun
hastalık hepimiz için kötü de küçücük çocuklar için daha zor
allah şifa versin

valla cnm çok geçmiş olsun çok üzüldüm küçücük yavru daha ya:(((
peki cnm menencitle alaklaı hiç bi bilgim yok..yani bunun aşısı falan var diye biliyorum...onu ailesi yaptırmamışmı?yoksa aşıya rağmen mi menejit olmuş??benimde küçük bi oğlum var ondan soruyorum..yani bu hastalığa nasıl yakalanılıyo ki??mikrop falan mı kaptı cocuk??

çok çok üzüldüm. annesi babası ne haldedir şimdi. inşallah en kısa zamanda sağlığına kavuşur yavrucak. Allah kimsenin başına vermesin .

Allah sağlık versin yavruya...İnşallah kavuşur tamamen sağlığına...Allah yardımcınız olsun...

çok geçmiş olsun..Allahım büyüktür,onun mucizeleri sonsuzdur...ol der olur...inşallah sağlıkla gözlerini açar minik..

Back
X