Kuzenim ve tehlikeli isteği

Hiç bulaşma derim. Konuşmuyorsa konuşmasın. Psikolojik destek şart . Nişanlısına söylemeyin kesinlikle bu durumu. Yoksa bu ilişkiside biter ve daha kotu olur kız. Annesi ile paylaşın

o eski adam malum örgüttense tabi ki ihbar edin.
(isimsiz ihbarları değerlendirmiyorlar)

ancak değilse ve halaaa o adamla uğraşıyorsa kuzeniniz evlilik için henüz hazır değil!
ciddi sorunları olan takıntılı bir kişilik.

Hiç zaman kaybetmeden annesine söyle çabuk ve kışlada arkadaşlığını kes bence

Kafayı sıyırmış bir yere toslayacak belli. Sakın üstünüze almayın sizin başınız yanar

Peki kuzeninizin bu ihbar konusunda haklılık payı var mı? Yani zamanında bir şey mi görmüş duymuş acaba? Eğer sadece başına dert açılsın diye hiç alakası olmayan birine bu lekeyi sürecekse çok kötü

Ay geçmişe bu kadar takıntılı yaşamak berbat bir şey olmalı yaa... Evleniyorsun en tatlı telaş içindeki zamanların olmalı, ama derdine bak. Üzüldüm kuzeniniz adına.

Nasil insanlar var su Dunyada. Adam hata yapmis mi yapmis ama kalkipta boyle hayatini sonuna kadar etkileyecek bir iftira atmakk sakin bulasmayin boyle islere kuzeninizde kafayi yemis kiskancliktan.

saf gibi bu cirkinlige alet olmayin. iftira kesinlikle suctur.bunun karsiligi hapis cezasina kadar gider. sonucta iftira attiginiz kisi kendini aklayacaktir sucsuzsa. olay iftirayi atana doncektir. Allah akil fikir versin.

sitede banlanmazsınız ama bu ortaya çıkarsa ülkeden ban yiyebilirsiniz

Ben bir şey derdinde değilim de sen ağzını topla önce.

Adama zamanında ağzına geleni saysaydı ya da okula o zaman şikayet etseydi içinde kin kalmazdı..birikmiş tabii..nasıl sessiz kalabilmiş. Şimdi daha kötü olmuş işte. Sakın yapmasın böyle bişey.

Ben olayın gerçeklik payını bilmiyorum arkadaşlar bu kız gerçekten öyle bir şey gördü mü biliyor mu hiç fikrim yok. Ama fotolarından nişanlısı da adam da öyle tiplere benzemiyorlar bence kendi uydurması. Sırf intikam amacıyla yapılmak istenen bir şey bence. Kardeşime de sosyal platformdan mesaj atmış, Sardenya sana benle ilgili bir şey anlattı mı diye. Sakın dedim cevap verme. Anneannemle teyzeme de anlattım durumu. Nişanlısına ya da babasına bir şey anlatmayacağım ama annesini çağırdım anneannemlerde konuşacağız. (Anneannem onun annesinin teyzesi oluyor) benim peşinde koşacağım iş değil bu. Annesi mantıklı biri, halleder diye düşünüyorum. Üzgünüm çok.

Herkesi boşver de sen kendi kocana söyle. Sonra da "eşim senle konuşmama izin vermiyor " dersin çıkarsın aradan. Hamilesin ya. Bu stresi çekmek sana mı kaldı?

öyle şey olur mu ya hiç mi Allah korkusu yok. Asla bulaşmayın.

Nişanlısına falan söylemeyin sizden de intikam almaa kalkmasın sonra :))

vallahi sizin kuzende fenaymiş boyle bişey yapmak hayatta aklima gelmezdi.neyin intikami bu? sevgisi bitmiş ayrilmiş sonucta .suç mu işlemiş acaba

Bence gorusmeyın cıddı mesafe koyun size küsmesi sizin acınızdan ıyı
Cok tehlıkelı bı kuzen ...

Ben nisanlisina uzuldum.Ilerde adam buna bi yanlis yapsa adama ôlumlerden ôlum begendirir.Bildigin hasta tedavi sart.Bi de konu basinda yaglayip balladin kuzenini hic boyle bir sey beklemiyordum bildigin seytanin arka bacagi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…