- 18 Kasım 2013
- 4.659
- 3.970
- 133
- 31
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
nişanlısıyla konuş direk. normal değil kuzeninKızlar selam,
Biraz uzun olacak kusura bakmayın
Benim bir kuzenim var, kardeş çocukları değiliz ama kardeş torunlarıyız. Aramızda 1 yaş var, küçüklüğümüz beraber geçti, aynı liseye, aynı üniversitenin aynı bölümüne gittik. Çok yakınız yani en yakın arkadaş, kardeş gibiyiz. Haziran sonunda düğünü var. Nişanlısı da çok efendi biri, tam aile babası olacak biri. Kuzenim de sessiz sakin bir kız. Mutlu olacaklarını düşünüyorum.
Kuzenimin bundan 3-4 sene önce bir erkek arkadaşı vardı. Doğru düzgün ilk erkek arkadaşıydı, ondan önce hep platonik takıldı diyebilirim. Bu kişi bizim fakültede öğretim görevlisiydi, öğretim görevlisi dediysem yaşı büyük, uyumsuz biri değildi. 2-3 yaş büyük bir asistandı. Kuzenimin derslerine de girdiği için herkesten sakladılar adamın isteğiyle. Bana bile söylediğini duyunca çok kızmıştı, ben orada anlamıştım bir yamukluk olduğunu ama belki de benim fesatlığım deyip geçtim. Böyle bir ilişkiye hiç şahit olmadım sonuçta belki normaldir adamın isteği, ceza alabilir diye düşündüm. Neyse bunlar 1.5-2 yıl kadar gizli çıktılar, sonra mezun oldu kuzenim. Mezun olunca bir engel kalmadı artık normal İlişki yaşabiliriz diye baskı yapmaya başladı kuzenim haklı olarak. Sevgilisi mırın kırın ettiyse de kabul etti, ailelere de söyleyeceklerdi. Tam o hafta kuzenimi hiç aramadı, sonra da "saklamayı doğru bulmuyorum ben başkasına aşık oldum" gibisinden bir mesaj atıp ayrıldı kuzenimden. Ben o zaman ortalığı ayağa kaldırmasını, onu rezil etmesini söyledim. Ama dinlemedi ve hiç cevap yazmadı düşünebiliyor musunuz? Hiç tepki vermedi. İçine kapandı. Aylar sonra çocuk buna tekrar msj atmış hayatında biri mi var diye ona da cevap yazmadı. Kuzenim Sosyal medyadan araştırmış bulmuş adam gerçekten biriyle beraber ve bir başka öğrencisiymiş. Çok kötü oldu depresyona girdi. Ailesiyle arası bozuldu çünkü ciddi bir ilişki olarak gördüğü için bahsetmişti onlara. Babası da geri kafalı biri değil ama mesafeli soğuk biri. Kuzenime suç buldu, üzerine kız iş bulamadı, psikolojik tedaviye başladı. Olmadı yapamadı yurt dışına gitti geldi. Şu an başka bir şehirde yaşıyor. Şimdiki nişanlısıyla tanıştı işte nişanlandılar evlenecekler İnşallah. Ama kuzenim bu insanları hala takip ediyor, arkadaşına ekletmiş kızı. Oradan görmüş, eski sevgilisi olacak adam o aşık oldum dediği öğrencisi kızla evleniyormuş. Nişanlanmış o da. Ben bu adamdan intikam almadan içim rahat etmeyecek diyor.
Gelelim kuzenimin benden isteğine. İnş banlanmam. Bu adamı malum örgüte üye diye ihbar edecekmiş. Ama kendi Türkiye'den yaparsa ve ortaya çıkarsa çok kötü olur diye yurt dışından birine yaptırması lazımmış. Kendi arkadaşları hep yabancıymış, olmazmış. Benim baba bir anne ayrı bir kardeşim var Amerika'da, ona söyleyecekmişiz o yapacakmış. Ben vazgeçirmeye çalıştım ama ikna edemedim. Sormadım kardeşime tabi ki ama sordum kabul etmedi dedim. Bana inanmadı şimdi benle konuşmuyor. Yazık değil mi nişanlına diyorum hala bu adamla uğraştığını duyarsa üzülmez mi ayrılmaz mı senden sevmiyorsan bırak çocuğu diyorum, seviyorum o başka bu başka diyor. Hepimizi rezil edecek, bizim yaptığımız bir anlaşılırsa hem de asılsız ihbar çıkarsa ceza almaz mıyız? Cezayı geçtim nasıl açıklarız herkese? En azından ifadeye gitsin, poliste adı olsun fişlensin diyor. Bence takıntı yapmış, tekrar psikolojik tedaviye başlaması lazım. Sizce annesiyle konuşmalı mıyım? Annesi sert ama anlayışlı birisidir. Tek çocuk olduğu için de üzerine düşer baya. Yoksa ters mi teper ne yapmalıyım?
Doğru söyleyeni 9 köyden kovarlar
Senin yüzünden banlanmak istemiyorum .daha açık konuşmak isterdim ama malum ,kurallar ...............
Kib var mı gülüm? Kib olmadan nasıl takip edelim:))
İftira resmen cok korkunç sizde oylesiniz birde yapacak misiniz?
Kim kime iftira atiyorsa basina gelsin ya iftira kadar kotu bir sey var mi