• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kuzenim ve tehlikeli isteği

nasıl bir kafa yapısına sahip kuzeniniz var:deli: bunları filmlerde izleriz siz annesine söyleyin sizden çıksın bu iş sizin de başınız yanar hatta kendi eşinize falan da anlatın bilsin

Sacmalamis. Hakliyken haksız durumuna düşer bu yaptigiyla. Engel olun yapacağınız başka bi şey yok

Aman diyeyim bulaşmayın. Tut ki adamın bir yerlerde tanıdığı var? Ne olacak? Ava giderken avlanmayın.

Umarim o kuzeninize bir gun oyle bir iftira atilir ki felegini sasirir. Insanlarin hayatiyla oynamak ne kadar kolay. Yerinizde olsam o adamin basina bir sey gelse bu meseleden taniklik ederdim cunku vicdanim kaldirmaz. Alt tarafi terk edilmis bu ne sinslik bu ne hazimsizlik okuyunca midem bulandi :kusmuk: Yazik kuzeninizin nisanlisina.

Baştan alacaktı intikamı nişanlanınca mı kıymete bindi eski asistan sevgilisi. Ay o adam da harem kuracakmış öğrencilerin arasında ee tabii asistan olunca kimse kaçırmak istemez peh!

kuzenin sağlam obsesif ciddi tedaviye ihtiyacı var aşırı tehlikeli olan kendisi bence uzak dur ondan kendini unuttur

Konu cok uzundu sadece istegi okudum. Bu kuzenle mesafe koy. Bi gun ters dusersiniz seni de ihbar eder. Kafa farkli calisiyor boylelerinde.

Zavallı nişanlısı....
Kuzenin çok kinli ve tehlikeli. Allah onun gibilerinden korusun, iftira atmak ne demek yaa. Adamın ekmeğiyle oynayacak.
Kafayı yemiş resmen. Bu intikam değil saplantılı bir beyinciği var. Çok sinir oldum valla.

Adam başkasına aşık olmuş bitirmiş yani neyin intikamını alacak anlamadım ben olmuş bitmiş bir iş. Ayrıca bu tür asılsız ihbarlar olabileceği için devlet bu konuda zaten önlemler aldı. Öyle herkes kafasına estiği gibi, gıcık olduğu intikam almak istediği kişileri ihbar edemiyor yani delil lazım. Bence psikolojik destek alması lazım. Ve hala kafası o adama takık ise nişanlısını sevmiyor gibi sevse öbürünü takip etmez umrunda olmazdı ileride bu durum evliliğine de zarar verir.

İhbar edilen herkesin ceza aldığını falan düşünmesi komikmiş :) ayrıca ister Amerika'dan işlensin ister Türkiye'den suç suçtur. Durduk yere kardeşinizin başı yanmasın.

Manyaklık yahu bu başka bir şey değil. Allah akıl fikir versin.
Olan olmuş bitmiş, herkes kendi yoluna baksın.

Sizofreni hastasi olabilir mi kafasinda kurup olmamis birseyi olmus gibi kuruyor. Sakin bulasmayin bu devirde babamiza guvenemiyoruz. Araniz acilsa konu size patlar.

Izmir'de bir doktor gorevinden alindiktan sonra kendini hastaneden atarak intihar etti.

Ayni seyi bu adam da yaparsa kuzeniniz nasil hesap verecek?

Kolay mi ekmekle oynamak, kara calmak??? Ozel hayat baska, ekmek parasi baska. Ozel hayatta problemi varsa artik intikam mi aliyor ne halt ediyorsa ozel hayat icinde yapsin biraksin. Ekmekle oynamanin vebalini ustune almasin.

bence arkadaşınızın ciddi sorunları var. ayrıca yazık değil mi bir iftira ile başkasının hayatını mahvedecek. sakın böyle birşey yapmayın. en başta kul hakkına girersiniz.

gercekten hasta herlafe. bide kendi sucu madem sevgililerdi acıkladalardı kendi düamüş tuzaga.

Back