Kuzenim ve tehlikeli isteği

Yuhh resmen ruh hastasi kuzenin
Bak kesinlikle kendini koru boyle sacma sapan biseyle ne kardesini ne kendi basini belaya sok isterse hic konusmasin hatta boyle takintili biriyle arana mesafe koyman cok iyi bi firsat
Aklin yolu bir diger yorumlardada yazdigi gibi kuzenin tehlikleli ve takintili bi tip bosuna basini yakarsin soyliyim bu isler oyle komay degil uzar gider cikamazsin icinden

durmuş durmuş iki tarafta yolunu çizmiş şimdi mi intikam alası gelmiş..
bence bir buket çiçek yollasın zira adam öyle yapmasa kuzenin şimdi o çok! sevdiği nişanlısıyla tanışamazdı bile..

Ohaaaa bencede senin kuzenin aşırı tehlikeli biri. Demek ki senle de bi küsse neler neler yapar sana. Kesinlikle annesine şöyle. Kuzenini de ikna etmeye çalış. Geç kaldığını zamanında ilişkilerini ifşa etmesi gerektiğini ama şu an böyle biseyin çok saçma ve kul hakkı olduğunu söyleyin. Siz de sakın bulaşmayın. Hamilelik takviminizi gördüm demek ki evli siniz. Eşinizle bile aranızın açılmasına sebep olur bu iftira. Suç ortağı olacaksınız çünkü. Ve hamileyken böyle bi günahtan uzak durun

Kapilardan bacalardan irak boyle insanlar.Sakin ama sakin boyle bir sey yapma, kardesinin bunu yapmasina da izin verme. Resmen suca tesvik ediyor,iftira atiyor ve sucu da baskasi ustlensin istiyor.

Uzak durun kuzeninizden. Hic saglikli dusunen bir insan degil.Ne psikopat insanlar var. Yememis.icmemis dedektif gibi izlemis.gitmis kizi eklemis. hala hirsini alamamis;i Adami isinden etmeye ve cezaevine sokmaya calisiyor.

Cadı Kazanına dönmüş ortalık ne hale geldi memleket...

Ne bekliyor ihbar edilecek içeri alınacak yıllarva yatacak mı??? Hasta ruhuna iyi mi gelecek....ciddiye bile alınmaz bu saatten sonra geç kaldı o kadar basit değil böyle söyleyin kuzeninize

yan iftira mı atalım diyor diyorum afedersiniz
iftira ki ne büyük bir lekedir
sakın bulaşmayın barışmaya da çalışmayın

yine destek almalı

Hahahha hakikaten ha. Alo ben Abd den ariyorum x kisisi fetocu.
Haaa oyle mi tamam hemen onu rezil edip agirlastirilmis muebbete mahkum ediyoruz.
Konu sahibi siz kuzene soyleyin ucuncu sınıf turk dizilerine biraz ara versin. Bu isler onun sandigi gibi kolay degil. Hey allahim yaaa :)

Ya insanlarin hayatlarini oyuncak mi saniyorsunuz. Intikami basta alacakti icinde kalmis. Simdi yolunuza bakin bu isler oyle basit degil kim nerden nasil yapmis biliniyor macera aramayin

siz hiiiicc karismayin. isterse kendi gidip ihbar etsin. kardeslerinize de tembih edin. bos anlarina gelir evet derler. neyin ofkesi kini bu ya... bitmis gitmis..
o ayrildiklari zaman yuzune bir tokat atasaymus bugun bunlar olmazdi..
sizinle grsmezse gorusmesin. ben.olsam ailesene (anne baba dahil) bile soylerdim. aklini basina alsin. bildigin iftira atacak...
terk edildi diye..

başta sessiz sakin diye bahsettiniz ürktüm resmen... korku filmlerindeki seri katiller de hep böyle tiplerden çıkmıyo mu zaten
uzak kalın mesafenizi koruyun.. çok da yakın bi akrabalığınız yokmuş zaten.
hakikaten tehlikeliymiş...

Ya canım allah size akıl fkir versin başka bişey demiyorum tedavi olması lazım... seninde bebegin olcak allah cıkartır acısını ugrasmayın böle şeylerle lutfen.. kuzeninden de uzaklaş nişanlısına da ayrıca üzüldüm ayrılsada cocuk kurtulsa

Bu tür manyaklar yüzünden alakasız insanlar ihraç edildi biliyor mu o kuzeniniz?

Bir telefonla değil tabii de temelini atarım diyor yani.

Allah akıl fikir versin.

ayy kuzenin tam bir mal, o işler öyle olmuyor delil de lazım onlardan oldugunu kanıtlayan bir fotograf yazışma vs. yurt dışından ihbar alan bir tanıdıgım var ama adam delilleri de sunmuştu. Adamda ayrılmakta en dogru kararı vermiş kuzenin insan bile değil umarım düşündüğü bütün kötülülklerin bin mislisi başına gelir.

Bu hikayedeki kuzenin ya da kimse canı çok yanmış belli.. Büyük ihtimalle tedavisi tamamlanmamış, acısı da geçmemiş.. Haklı da. Üzücü bir durum.

Yine de bu aklından geçeni yapıp onu mutsuz edip, olmaz da oldu diyelim işinden olsa yine de kendi mutlu olamaz.
Ayrıca nişanlanacağı kişiye yazık. Sorunlu bir evliliğin temelleri atılmak üzere..

Yahu sanki adam çoluk çocuğuyla ortada bırakmış, evin parasını gitmiş pavyonlarda yemiş, fuhuş yapmış, kumar oynamış. Bir sürü ilişki var bu şekilde sonlanan. Üstelik ne hikayeler ne acılar var. Sokakta insan kalmaması lazım bu düşünceyle. Gerçekten sağlıklı değil kuzeniniz. İnsanlar iftiraya uğradım diye intihar etti bu süreçte yahu. Birinin hayatıyla, onuruyla oynamak o kadar kolay mı? Zannedersin hala acı çekiyor, hanımefendi evlenecek bir de gayet toparlamış hayatını. Çok sinirlendim. Burası itiraf niteliğinde olsaydı da keşke kimsenin başı yanmasaydı. Siz sakın bulaşmayın valla ister ilahi adalete, ister karmaya, ister evren enerjisine inanın bu kadar büyük kötülük insanın yanına kalmaz.

Kuzen hasta normal değil, milletin başını yakmadan annesine anlatın, ailesi çaresine baksın.

Allah kahretsn iftira atan herkesi. ne kolay dimi bi insan için olmamış bişeyi olmuş gibi yaymak.
kendi başına böyle bişey gelirse ancak anlar
hemen doktora gitsin hatta hastanede yatış versinler tam bir gerizekalı çünküüüüüüüüüüüüüü

Kuzenini ayakta tedavi paklamamış, en kısa sürede yatarak tedavi olmalı ... sana gelince ,bunun için konu açman bile sacmayken, yapsam ortaya çıkar mı ,ceza alır mıyız diye g.t derdindesin . Bence yap ve yakalan ..fisletecegin kişiye yapmak istediğini yaşayınca, empati yapmayı da öğrenirsin. O ruh hastası kuzenin de kuyruk acısını unutamamış, seni de yakacak .. kimsenin özgürlük hakkını elinden alamazsınız. .akıllı olun ,cezalandirayim derken cezalandirilmayin. ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…