- Konu Sahibi PastelBoya
-
İsmini vermek zorunda değilsindir belki. Haberleri olmaz annenlerin.
Ben çok umutlu değilim. Dedim ya Trükiye'de işler filmlerdeki gibi yürümüyor ama gene de denemek lazım tabi. Çünkü iş artık çığırından çıkmış.
Bir de Sosyal Hizmetler konuyu ciddiye alıp olması gereken çabayı gösterse bile o psikoloji ile kuzenin ne tepki vereceğini bilemiyoruz.
Yani "Nereden çıktı, dayak filan yemiyorum." diyebilir.
Aradıktan sonra bize de bilgi verirsen neler olduğu ile ilgili belki yol gösterici olur herkese. Hatta genel bir başlık açar durumu herkesin faydalanmasına sunarız.
her hatada yada yanlışta liseye giden koca kızı morartana kadar döverse teyzeniz....
o kız bugün dudagını deler yarın asi olur ömür gün evden kaçar.....
yada evde bulamadıgı sevgili ilgiyi gönlünü birine vererek sevildigini sanır......
yanlış üzerine yanlış yapar....
teyzenizin acilen bir tedavi alması yada büyüklerinin konuşması lazım..
ilerde daha büyük hata yapıp yanlış bir şeye sürüklenmeden bir an evvel teyzenizin bu tutumuna bir dur demek lazım.....
yazık degilmi ya koca kız nasıl dövülür ki
anne baba olmak dövmek ve agır cezalar vermekle olmuyor..
her hatada yada yanlışta liseye giden koca kızı morartana kadar döverse teyzeniz....
o kız bugün dudagını deler yarın asi olur ömür gün evden kaçar.....
yada evde bulamadıgı sevgili ilgiyi gönlünü birine vererek sevildigini sanır......
yanlış üzerine yanlış yapar....
teyzenizin acilen bir tedavi alması yada büyüklerinin konuşması lazım..
ilerde daha büyük hata yapıp yanlış bir şeye sürüklenmeden bir an evvel teyzenizin bu tutumuna bir dur demek lazım.....
yazık degilmi ya koca kız nasıl dövülür ki
anne baba olmak dövmek ve agır cezalar vermekle olmuyor..
ne diyeceğimi şaşırdım valla nutkum tutuldu insan kendi evladını nasıl döver hemde böyle bi şekilde
böyle anlayışsız ve şiddetle yaklaşılırsa tabi kız kendini bozar böyle ..
evde bulamadığı sevgiyi dışarda aramaya kalkarsa allah muhafaza başına çok çok daha kötü şeyler gelebilir ....
yorgan iğnesiyle nasıl deler yaaa bence bu hiç iyiye işaret değil eyvahedigeldismile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?