- Konu Sahibi PastelBoya
garip olan kuzenin değil bence gayet normal ergenliğini o sağlıksız insanların içinde gayet sağlıklı yaşamaya çalışıyo. garip olan o hastalıklı ruh haline sahip anne babalar. sen çocuğu otta çöpten sebeplerle döv sonra otur ağla bana hiç de samimi gelmiyo evladını kaybetmek için ne varsa yapmış anne baba. az bile yapıyo kuzenin. ne haberler duyup okuyoruz cinnet geçiren gençler anne baba katili oluyolar. adı canavar oluyo hemen. sebebi ruh hastası, evlatlarını bi ego tatmin aleti olarak gören ebeveynler olabilir mi? karşılarındaki insan genç ve deli cesareti hakim olur bu yaşlarda herşeyi yapabilecek gücü bulur kendinde. bence iş tehlikeli boyuta gelmeden teyzeniz ve enişteniz tedavi olma yoluna baksın.
Ama iste ailesinin onay vermedigi seyler yapmaya kalkıstıgı icin de sonucu daha agır oluyor .. Ben sonucunu bile bile neden böyle birsey yaptıgını merak ediyorum .. Yani ben cesaret edemem ki , bizimkiler o derece katı insanlar degiller ama genede pieercingmis falan karsılar ..
Kaldı ki yasadıklarını bile bile kendi basına böyle bir ise kalkısması!! Ya yanlıs bir hareket yapsaydı da dudagına zarar verseydi cok riskli birsey bence .. Gercekten yasadıklarından dolayı arsızlastı kuzenim .. bilmiyorumkismile hic korkmuyor